Tak jsem 3 minuty ve hře, stočím to nejkratší cestou s reisenem k akagi, ilegálně dajvnu bez okruhu, přistál jsem bez motoru na akagi na první dobrou .. to je laciná arkáda
Tak v tvém případě jsem samozřejmě nepochyboval, že to dáš ještě dřív, než hru vůbec stáhneš. Já mluvím o nás, obyčejných smrtelnících ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak jsem 3 minuty ve hře, stočím to nejkratší cestou s reisenem k akagi, ilegálně dajvnu bez okruhu, přistál jsem bez motoru na akagi na první dobrou .. to je laciná arkáda
Tak v tvém případě jsem samozřejmě nepochyboval, že to dáš ještě dřív, než hru vůbec stáhneš. Já mluvím o nás, obyčejných smrtelnících ; )
I wildcata jsem dal na první dobrou a pak opakovaně bez nehody. Ale ve skutečnosti jsem levej jak turecká šavle. V IL2 46 pořádně nepřistanu .. v DCS taky žádnej echt gold.
Tak jsem pátral kde udělal Ilja chybu Celé to je takové super stabilní. V přistávací konfiguraci to vůbec nepřepadává po křídle (175 km/h) a padá rovně jak kámen.
Dostat se v reisenu do vrtáku je takřka nemožné, takovej max vteřinovej jak v blaníku .. těžko říct jak je to IRL.
Urvání proudnic tam nějak + - funguje nad 475 km/h. Zvuky jsou super. Voda má i hloubku, to je myslím první letecký sim. To nahrává lovu ponorek. Midway-ský Pan Am hotel jsem nenašel ..
Asi se to bude dát hrát imho
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.