November 23 2024 06:01:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
Aces_Wild
magot napsal:

divočáku tys měl taky včera akci? Šklebící se

Neměl a nebudu až do konce února. Úsměv Proč?

magot
No že už to tam Novotňas postoval Úsměv

Aces_Wild
magot napsal:

No že už to tam Novotňas postoval Úsměv

Ejhle! Taky slušnej výkon. Suchej únor má zjevně vedlejší účinky. Šklebící se
Smazáno.

Uvolněn "Draft 3.0" Aircraft Radio and Navigation Equipment.

ukázka
i.imgur.com/YW5Oyow.png
Upravil/a Aces_Wild dne 04-02-2017 16:03

Aces_Wild
RAZBAM Simulations AV-8B Night Attack

Some pics of today's test flights

[img]http://i16.photobucket.com/albums/b26/Prowler1111/Screen_170203_164656_zpsu1nh74mc.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i16.photobucket.com/albums/b26/Prowler1111/Screen_170203_164648_zpsojzgk0x2.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i16.photobucket.com/albums/b26/Prowler1111/Screen_170203_164641_zpssbeeac1t.jpg[/img] is not a valid Image.

Aces_Wild
RAZBAM Simulations

Tucano nebude, bude Super Tucano.

i.imgur.com/UQZmU9J.jpg

magot
Chuckův maunál ke spitu:
https://drive.goo...pPbms/view

Mira
No ten Harrier mne popravdě láká víc než nějaká F18. Ale k jiné věci..Včera jsem se nechal ukecat že skočíme na Blue Flag do Su27, ale jaké bylo moje překvapení, když mi DCS prostě samo od sebe crashovalo..Do seznamu serverů jsem se ještě dostal, ale po kliknutí na server, bud přišla do vteřiny hláška že vypršel čas spojení a nebo jsem se připojil do server lobby ale při snaze si vybrat stroj mi DCS přestalo pracovat..verze 1.5.5. zkoušeno na vícero serverech. Někdo s podobnou zkušeností ?

petsild
Tak tuhle podivnost zatím neřešil v 1.5.5 ani v poslední betě dá připojit v poho. Co mi padala mise se Spitem ta už je naštěstí odstraněna. Přejdi na Betu nebo si udělej dvojí instalace, nebo zkus dát vyjímky antiviru pro DCSko.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

ukulele
Mira napsal:

No ten Harrier mne popravdě láká víc než nějaká F18. Ale k jiné věci..Včera jsem se nechal ukecat že skočíme na Blue Flag do Su27, ale jaké bylo moje překvapení, když mi DCS prostě samo od sebe crashovalo..Do seznamu serverů jsem se ještě dostal, ale po kliknutí na server, bud přišla do vteřiny hláška že vypršel čas spojení a nebo jsem se připojil do server lobby ale při snaze si vybrat stroj mi DCS přestalo pracovat..verze 1.5.5. zkoušeno na vícero serverech. Někdo s podobnou zkušeností ?

Je taky možné, že routr ze kterého jsi připojený na net má zablokované porty, které potřebuje DCS k online. Někde vyhledej jaké porty DCS využívá a jestli máš přístup do routru, tak je povol. Ale je to jedna ze stovek možností čím by to mohlo být

Aces_Wild
Soundtrack For DCS Normandy Trailer (dramatic Version)

Mrknutí

Leatherneck Simulations

Yesterday we had friends from the 104th Phoenix VFBS over for dinner! Here's long time ED Tester and 104th member [Maverick] flying a pre-alpha build of the F-14. Úsměv Glad to be a part of the fantastic DCS Community! Hope to meet and nerd out with many more of you in the future!
-Nick

104th Phoenix VFBS

"Any you boys seen an Aircraft Carrier around here? "
104th_Maverick, 104th_IronMike & 104th_Mogas were lucky enough to get a sneak peek at the DCS F14 Tomcat while visiting Leatherneck Simulations!
Goose would have been proud!

i.imgur.com/hVU7Fn6.jpg

Cobra847 sdílí drobné info k F-14:

When is the Tomcat expected to be released?

2017. No exceptions. Unless some cataclysmic event occurs, or serious bodily harm/illness to integral F-14 team members.

Does this include the Forrestal Class aircraft carrier or is it coming later?

Very very likely to come in 2017 as well. Perhaps not on day 1 with the aircraft.

What about the F14B? Same time as A version, or will we have to wait for it?

It's actually more likely the F-14B would be first if we do a tiered approach. -B is lead development version.

Tedy verze B tento rok a s největší pravděpodobností s letadlovou lodí třídy Forrestal.
Upravil/a Aces_Wild dne 06-02-2017 17:49

ukulele
Nechci to dávat do žádného OT tématu, kam se dávají čurákovinky... tohle si zaslouží víc. Vzhledem k tomu, že je teď Spit v DCS, tak prosím ......

www.youtube.com/w...e=youtu.be

Aces_Wild
Díky za odkaz, Zifi.

A když už jsme u toho Spita... Úsměv

Exiting southern England to patrol the Normandy beaches.

i.imgur.com/SsMfMdm.jpg

DCS AJS-37 Viggen: CK-37 Easter Egg (DCS World 1.5.6)

HAL 9000 převzal kontrolu nad CK-37!

YouTube Video

Jak vás vlastně Viggen baví/nebaví?

Cobra847 informuje, že nejdříve vydají F-14 v CoreMods AI a stejně tak skin šablonu.
Upravil/a Aces_Wild dne 07-02-2017 20:53

HerrZiegel
Zdravím..
mohl bych poprosit o rychlé porovnání P51 vs FW ..
Maximální rychlosti, stoupavost, obratnost..

ukulele
Každopádně už by to v DCS chtělo nějaký nadupaný hvězdicový motor Úsměv

Baron
Saburo napsal:

HerrZiegel napsal:

Zdravím..
mohl bych poprosit o rychlé porovnání P51 vs FW ..
Maximální rychlosti, stoupavost, obratnost..

Fw je rychlejší, má vyšší stoupavost a má lepší akceleraci než Mustang.
Co se týče obratnosti, dost se odvíjí od rychlosti. Ve zkratce, Mustang je trochu lepší, ale při velké rychlosti dokáže Dora po krátkou dobu Mustanga sledovat.
Dora má výkrut při nízkých až středních rychlostech lepší než Mustang, na vysokých rychlostech je výkrut Mustanga stejný případně o trochu lepší.

U Mustanga je nezanedbatelným faktorem ovlivňujícím vlastnosti množstvý paliva, při defaultních 67% je to hrozná líná kačena...

V případě souboje hraje hlavní roli vzájemná pozice a zkušenosti, nedá se říci, že s tímhle letadlem vždy bude větší šance na výtězství.

Dobre zhrnuté. Len doplním, že palebná sila je na strane Fw, stačí krátka dávka z kanónov a Mustang má problém. Ak sa bude Fw držať vertikálnych manévrov a nepôjde s Mustangom do horizontály, má navrch. Podmienkou je držať si energiu. Ak je Mustang za Dorou, Fw oveľa lepšie reaguje na krídielka a dá sa Mustang vymanévrovať klasickým nožnicovaním. Pri dostatku energie je možné sa za neho dostať i sériou akrobatických manévrov, závisí od situácie - a tiež od pilota v Mustangu - ak vám na to skočí a snaží sa vás sledovať, za chvíľu ste za ním a máte zostrel. Ak vám nato neskočí je lepšie sa odpútať z boja, získať výšku a enerigiu a zaútočiť. Podľa situácie. V každom prípade ak máte Mustanga na 6, je to zlé. - v prípade, že v Mustangu sedí dobrý strelec, idete k zemi. Uvedené skúsenosti mám z online bojov vo Fw-190D-9. Proti botom offline je situácia trochu iná, ale i tam platí, že na Mustanga sú najúčinnejšie vertikálne manévre. Pre mňa osobne je najväčšou devízou Dory veľmi príjemné ovládanie, napr. pri rozumnom používaní MV50 je rýchlejšia ako Mustang (opäť súvisí s pilotom v Mustangu a jeho manažovaním motora). Ako písal Saburo pri Mustangu, i pri Dore je množstvo paliva cítiť.
Upravil/a Baron dne 08-02-2017 13:23
Hals - und Beinbruch!

HerrZiegel
Jak je to vlastně s používáním MW50? Lze používat neomezeně, nebo hrozí poškození motoru ?

Baron
Presne ako píše Saburo. Mám namapovanú MV50 na plynovke a používam výhradne v dogfighte a aj tam si dávam pozor na čas. Nad Mustangom ti dá momentálnu výhodu maximálneho výkonu, ale odporúčam zapínať a vypínať podľa potreby.
Hals - und Beinbruch!

AJaromir
Tak u 109 mám MW 50 zapnutý neustále. Protože oproti Doře nemá ochranu proti vysokému plnění motoru bez zapnutí MW 50, takže motor pak není dostatečně chlazen a dojde k jeho zničení předčasnou detonací paliva ve válci.

HerrZiegel
Tak na 109 jsem se chtěl zeptat taky, jak si vede v porovnání s těmito dvěma, ale ne zrovna exluzivní výhled, ji v mých očích vůči FW dost devalvuje. Přeci jenom jsem online nováček, strašně blbě se mi hledají v DCS doty (stejně jako v BoS) a šestku si musím dost často " checkovat " a z toho kroucení a naklánění se v Befku mne po chvíli odchází záda Úsměv

Aces_Wild
To offer some visibility to this great upcoming freeware module.
Upuaut will create a topic for it in due time.

Coming soon.

YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,321 návštěv