November 24 2024 05:40:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
Vilik
V mulťáku budou všichni lítat s fokáčemŠklebící se

310_Pip
Vilik napsal:

V mulťáku budou všichni lítat s fokáčemŠklebící se

Jak psal Bierglass, to je to zvýhodnění pro rudé Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Flan
Za par let bude vice bojist a hafo letadel ...Cekam jak dlouho to bude trvat nez se na tvurcich vyrve nejaky Kanal a hlavne Spit...Úsměv

Paulus
Odkud mám stáhnout BOS?
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Farky
Jdi sem - http://il2sturmov... , přihlaš se a jdi do svého profilu. Pokud nemáš aktivovaný klíč, aktivuj ho. Poté downloads, stáhni BoS.

Paulus
MrknutíDÍK! Stahuju!

Bierglass
Další update je již ke staženíMrknutí

Baron
Stahoval som zavratnou rychlostou 31 kb/sec Šklebící se

Teraz uz len aby odblokovali servery Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Paulus
Bude někdo dnes testovat? Budu na TS SVKÚsměv

VioletLightning
WT_Flan napsal:

Za par let bude vice bojist a hafo letadel ...Cekam jak dlouho to bude trvat nez se na tvurcich vyrve nejaky Kanal a hlavne Spit...Úsměv

A bude opravdu Kanál ?
Aby byl s BoBkem a Normandií další Kanál ?
Západní Evropa může být Německo, Itálie, nějaký sever. Ale taky by mohla být Malta, severní Afrika. A nebo taky dlouho opomíjená (a sladká [a trpká]) Francie.
NEBO PACIFIK! (ale ten je nejspíš prodejně na hodně nízkém stupni žebříčku priorit)

WT_Flan
Ale ja nevim jestli bude Kanal. Jen si to myslim, ze si to pilotstvo vyhuci. Úsměv

1stCL_Fucida
Staženo a uvidíme odblokování Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Opitze
Už to jede a mám první screeny Úsměv

VioletLightning
WT_Flan napsal:

Ale ja nevim jestli bude Kanal. Jen si to myslim, ze si to pilotstvo vyhuci. :)

To nebyla otázka že si to myslíš ty, ale jestli má cenu Kanál "znovu" dělat.
Pilotstvo vyžaduje Spity, Mustangy a fokáče, to víme všichni. Proto i mne zajímá, jakým směrem (mapou) se to bude ubírat dál. Ale třebas klidně zase nějakým Ruskem (proč zahazovat existující letadla, jestliže je možnost je použít na další typy ?)
Nebo udělají právě schválně severní Afriku (kde by mohly být i ty Spity a již hotová befka) a která je tak krásně kontrastní k mrazivému Stalingradu ?
Kdo ví .....

repa
hm tak mi to 2x padlo. asi bych měl zkusit nové ovladačeÚsměv jinak jdou vám otevřít a zavřít chladiče na befku?

VioletLightning
dotaz - MÁ CENU ZDE HLÁSIT CHYBY ??

Robo
Ide to!

Zmizlo mi po update zopar skinov vratane tych bonusovych, na LaGG sa zmenit uz nedaju vobec, zoznam je jednoducho prazdny.

FM LaGGa zatial vobec neupravili, Friedrich OK, na testovanie fajn, ale FM su si dost podobne, pri LaGGu nemam pocit ze lietam tazsie a mierne podmotorovane lietadlo a stale roluje ako 190. Neviem ci ma vyznam zatial vobec riesit letove modely.

Zvuky uplne super, jedine co ma prekvapuje je zvuk vetra ako keby som letel s pootvorenou kabinou.

Sklamanie je ale kokpit Befka, vyzera ovela horsie ako kokpit Emila z cloda, pricom vidno ze zdielaju daktore textury a pod. Smutný( Vonkajsi model ovsem eno nuno, nadherne lietadlo.

Stale mi pise, ze stracam spojenie s master serverom, asi sme to pretazili Šklebící se

autodeath
Friedrich uzasny stroj, uplny akrobat. Hbity jako lasicka a rychly jako jestrab. Jen kvedlat pakama a ono to dela divy. K neutahani. Stalo mne teda dost nervu upravit posez pres ty cudliky posunovani hlavy, ten defaultni je dost sejdrem. Tak nevim, jsem uz pravda dneska utahany jak stene, ale prvni pocit mam takovy, ze lagg je udelany lip ... Kokpit takovy ... ilovsky. Radsi se k tomu vratim zitra s cistou hlavou.

WT_Horrido
No Mezek je hodně nehotový. Nefuguje otvírání chladičů, nejdou namapovat brzdy (porad je mám naopak, stále sešlápnuté) z nějakého důvodu se mi navíc invertuje plyn... Klapky samo zvedají čumák.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Konecne Fridrich... Mne sa nezda kokpit odflaknuty, skor by som povedal, ze nie je dorobeny. A to je sakra rozdiel si myslim. Ani mi nepripada horsi ako Emil z COD, s vynasanim verdiktov by som pockal na hotovy kokpit. Tento nema napr. urobeny otackomer + dalsie veci. Je to chyba? V tejto faze Alfy urcite nie.
Vonkajsi model - no, na zozranie. Zvuky tiez. Asi nebude Flan sam, co bude zhanat pampersky Cool
Letovy model - nehodnotim, nema to vyznam v tejto faze vyvoja. Ale inak sa s nim lieta pekne - a este lespie sa bude, az spravia aj trim... Ovsem je fakt, ze momentalne je o poznanie obratnejsi ako LaGG a aj stabilnejsi v manevroch. Som zvedavy na finalny FM.
Prve dojmy - dalsi krasny stroj. A uz sa tesim, ako si dam dole pancierovu ochranu hlavy, cez ktoru nie je vidiet ani ko... teda nic. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,204 návštěv