Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s CloD-om
|
Valec |
Přidané 14-07-2013 10:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Bierglass napsal:
Chápu,že létat skrz les jste si již zvykli ale ono to v reálu opravdu nejde  Jinak nemusíš mít obavy,i kdyby byla krajina z Rofka engin zůstane a i nadále vás šest to bude moci létat bez obav,že vám to přijde kazit někdo nový. Myslis ty stromy co se otaceji o 360 stupnu kdyz kolem nich letis.Myslim ze ve skutecnosti toto stromy taky nedelaji. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 14-07-2013 11:05
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
To je teda fakt Beerglassi. A průlet letdla je jaksi mírně trhavý a tak mě napadá jestli ti tvůrci WWI nědělali ten sim z dobových filmů. Tam je také ten trhavý pohyb. |
|
|
|
LEON |
Přidané 14-07-2013 11:13
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Myslím Pepe, že stuttering je problém jiné hry.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-07-2013 11:29
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Dík, falky, už aby to bylo venku, moc se těším. Dobrá práce TF.
Jsi v Duxfordu?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 14-07-2013 12:05
|

Uživatel

|
LEON napsal:
Nemyslel jsem zrovna na šutring. Nevím co to je. Pohled mimo kabinu se mi tak jeví. Jsou tam takové poskoky vpřed. Přesně jako na starých filmech. Ale mám jen demo. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2013 12:14
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
To bude nějaká alegorie.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 14-07-2013 13:21
|

Uživatel

|
Alergie
Jsem obdivoval tvůj smysl pro humor.
Upravil/a Pepe dne 14-07-2013 14:01
|
|
|
|
LEON |
Přidané 14-07-2013 14:19
|

Diskutující

|
Pepe napsal:
LEON napsal:
Nemyslel jsem zrovna na šutring. Nevím co to je. Pohled mimo kabinu se mi tak jeví. Jsou tam takové poskoky vpřed. Přesně jako na starých filmech. Ale mám jen demo.
Jakou máš konfiguraci PC a na jaké grafické nastavení létáš? Demo je v podstatě plná verze s ořezaným planesetem, na funkci by to vliv mít nemělo.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 14-07-2013 14:33
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
Pepe napsal:
To je teda fakt Beerglassi. A průlet letdla je jaksi mírně trhavý a tak mě napadá jestli ti tvůrci WWI nědělali ten sim z dobových filmů. Tam je také ten trhavý pohyb. 
Hele Pepíno,odkaz na to moje video jsem ti posílal.Měl jsi z toho pocit nějakého poškubávání? |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 14-07-2013 14:36
|

Diskutující

|
Valec napsal:
Bierglass napsal:
Chápu,že létat skrz les jste si již zvykli ale ono to v reálu opravdu nejde  Jinak nemusíš mít obavy,i kdyby byla krajina z Rofka engin zůstane a i nadále vás šest to bude moci létat bez obav,že vám to přijde kazit někdo nový. Myslis ty stromy co se otaceji o 360 stupnu kdyz kolem nich letis.Myslim ze ve skutecnosti toto stromy taky nedelaji.
Rozhodně menší problém,než ty stromy a objekty ve zmetkovi.I když je pravda,že u zmetka to asi není zas až tak hrozná chyba.Jsou horší. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 14-07-2013 15:13
|

Uživatel

|
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
To je teda fakt Beerglassi. A průlet letdla je jaksi mírně trhavý a tak mě napadá jestli ti tvůrci WWI nědělali ten sim z dobových filmů. Tam je také ten trhavý pohyb. 
Hele Pepíno,odkaz na to moje video jsem ti posílal.Měl jsi z toho pocit nějakého poškubávání? 
Ne neměl.Video pěkný, ale asi to upravil Fraps |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 14-07-2013 15:25
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Hele frapsovaný videa můžou být významně plynulejší než hra. Před časem se to tu probíralo, že mezi frejmem pro fraps a frejmem skutečně zobrazeným na monitoru je ještě nějaká cesta a zpracování. A že existují phantom frames, to jsou ty, které fraps vidí, ale hráč je nikdy před sebe nedostane (nebo je nevidí celé). Problém je to zejména u HW s dvěma grafikama, ale i u solo karty ten problém existuje. Zkrátka natočit video na fraps není to samý jako natočit monitor na vysokorychlostní kameru. Právě porovnáním mezi reportovaným PFS a natáčením toho, co člověk skutečně vidí, na vysokorychlostní kamery, se na tohle přišlo. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 14-07-2013 16:34
|

Diskutující

|
Pepe napsal:
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
Hele Pepíno,odkaz na to moje video jsem ti posílal.Měl jsi z toho pocit nějakého poškubávání? 
Ne neměl.Video pěkný, ale asi to upravil Fraps 
No tak já nevím ale fraps mně FPS žere a ne že bych to měl plynulejší. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 14-07-2013 18:00
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Věc se má tak, že fraps je zátěž pro systém a tedy FPS snižuje. Nicméně FPS je normálně měřený daleko před skutečným zobrazením na monitoru a tedy FPS, který vidíte reportovaný kdejakým nástrojem včetně fraps, není to, co vidíte na monitoru. Prostě to není tak snadné, že by každý frejm, který hra vygeneruje, doputoval skutečně na monitor. A vo tom to celé je. FPS je vysoké, ale monitor škube. |
|
|
|
LEON |
Přidané 14-07-2013 18:18
|

Diskutující

|
Podobně jak píše Rumcajs se mi to chovalo v IL-2 COD, obraz skákal přískoky vpřed, ale výsledný záznam na FRAPSu byl (i když taky ne vždy) plynulý. Přitom FRAPS ukazoval třeba i 55 FPS a mně to mohlo před monitorem utrhnout oči.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-07-2013 18:25
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
Přemýšlím, proč to tu sledují i jistí lidé, jestli ze strachu nebo ...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-07-2013 18:44
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
|
Proboha, proč ze strachu?
Ty ses nikdy jako malý nebavil tím, že jsi druhým dětem rozbíjel hračky, plival do polívky, mouchám trhal křídla, kočkám přivazoval k ocasu plechovku a tak?
Jestli ne, tak nevíš, co je to pořádná prča a jsi pěknej suchar.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-07-2013 18:47
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
nohy kobylkám se počítají ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
SepiaX |
Přidané 14-07-2013 18:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
 |
|
|
|
Pepe |
Přidané 14-07-2013 18:50
|

Uživatel

|
LEON napsal:
Pepe napsal:
LEON napsal:
Nemyslel jsem zrovna na šutring. Nevím co to je. Pohled mimo kabinu se mi tak jeví. Jsou tam takové poskoky vpřed. Přesně jako na starých filmech. Ale mám jen demo.
Jakou máš konfiguraci PC a na jaké grafické nastavení létáš? Demo je v podstatě plná verze s ořezaným planesetem, na funkci by to vliv mít nemělo.
Obraz to nedělá, jen to letadlo si tak poprdává. Někdy více, někdy méně. Není to plynulé. Je to takové legrační. Jesti najdu nějaký film z r.194_18 tak to sem dám. |
|
|