November 22 2024 09:31:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nastavení grafiky v Ilovi
Hoper
proč s 6800 lítáš na 1024x768 ? nevím co máš za CPU a monitor, ale ...

1stCL_Johann
313_OTU_oblak napsal:
btw. s novýma ovladačema a nastavením odlesků na max chybělo na lavočce kapotáž (theblackdeath) když jsem odlesky shodil o úroveň níž tak mi to jede.Takže zase půjdu asi na max Úsměv jinak mám 6600GT

1stCL_SaBot
Hoper napsal:
proč s 6800 lítáš na 1024x768 ? nevím co máš za CPU a monitor, ale ...

no me by komp utahnul taky vyssi rozliseni, ale 1024 mam kvuli lepsimu "videni"
pri vyssim rozliseni nejsou na urcitou vzdalenost videt doty a u siluet letadel se mi v urcite vzdalenosti ztraceli kridla. 1024 rulezz
(mam teda ATi)

313_Hidde
Nebol by nejaky track na porovnanie viditelnosti vzdialenych (nizkych) dotov, nieco ako Black-Death na porovnanie FPS ??

Maxxis
pomoc, jak je mozny ze si nastavim v configu v openGL water na "3" a po zapnuti sturma a skouknuti vide a potom naslednym opusteni sturma se me config vrati na hodnotu "1", voda vypada užasně, ale proc mě ta hodnota nezustane na "3" provoz je na Rx1950xt

CW_boZZda
Tak si dej vodu na 2 Úsměv

http://www.czechwings.com/
Hoper
Maxxis napsal:
pomoc, jak je mozny ze si nastavim v configu v openGL water na "3" a po zapnuti sturma a skouknuti vide a potom naslednym opusteni sturma se me config vrati na hodnotu "1", voda vypada užasně, ale proc mě ta hodnota nezustane na "3" provoz je na Rx1950xt

vodu na tři tuším umí jen něco (nějaká grafika "a vejš"...)

Maxxis
Hoper napsal:
Maxxis napsal:

myslis jako rozliseni?

tak to teda testnu na 2ku a pak 1600x1200 na 3 kuestli to sežvejkne

CW_boZZda
3 si na ATi nedavej. Proste ti musi stacit maximlane 2! TO se ti uz neprenastavi a bude to vypadat stejne jako kdyz si tam das 2.
PRoste vic jak 2 ti to neveme a kdyz das 3, tak to stejne zobrazi jako 2, ale opravi ti conf.ini na default a to 0!

ROzliseni na to nema vliv! Dej si rozliseni jake se ti libi Šklebící se ale stejne je 1024x768@32 nejlepsi! Na to si dej nejake ty AA a AF a budes mit zobrazeni jak vino a uvidis hlavne vsechno na dostatecnou vzdalenost.

Maxxis
takze voda v direct x zustane na "3" ale v open gl na 1024*768 ne, jdu laborovat s rozlisenim, voda je fakt super uz i na "2"

Maxxis
tak 3ku me nechce sturmj vzit , max 2 i pri 1280*960, dvojka tam zustane v configu, 3ka nikdy a shodi ji to vždy az na "1"ku, dvojka je super pohled na vodu, hlavne pacifik, uplne z toho čuram, na červeny :-)

Maxxis
CW_boZZda napsal:
3 si na ATi nedavej. Proste ti musi stacit maximlane 2! TO se ti uz neprenastavi a bude to vypadat stejne jako kdyz si tam das 2.
PRoste vic jak 2 ti to neveme a kdyz das 3, tak to stejne zobrazi jako 2, ale opravi ti conf.ini na default a to 0!

ROzliseni na to nema vliv! Dej si rozliseni jake se ti libi Šklebící se ale stejne je 1024x768@32 nejlepsi! Na to si dej nejake ty AA a AF a budes mit zobrazeni jak vino a uvidis hlavne vsechno na dostatecnou vzdalenost.

to jo to jo takhle jo, tak to mam, takže vsechno lupnu na 2ku a budu Vyděšený Vyděšený Vyděšený

CW_boZZda
Přesně tak. A dej si rozlišení 1024x768 a vohul to AA a AF a bude to vypadat nádherně a hlavně uvidíš letadla na dálku! A to za to stojí!

Hoper
Maxxis napsal:
Hoper napsal:
Maxxis napsal:

myslis jako rozliseni?

tak to teda testnu na 2ku a pak 1600x1200 na 3 kuestli to sežvejkne

myslím typ grafické karty - PLÁCNU - 6600GT 3ku neumí, 6800 už jo...

doplnění : tuším, že to Oleg v nějakém readme psal, co za karty to umí...
Upravil/a Hoper dne 17-12-2006 18:45

Tajpan
CW_boZZda napsal:
Přesně tak. A dej si rozlišení 1024x768 a vohul to AA a AF a bude to vypadat nádherně a hlavně uvidíš letadla na dálku! A to za to stojí!

ako to myslís "vohul to AA a AF" ZamračenýÚsměv

CW_boZZda
Dát to na max co to de. Já to mám na 2AA a 2AF. Oboje mám nastaveno na nejkvalitnější Vyděšený
No a vypadá to nááádherně!

Ucho
CW_boZZda napsal:

Jo, na dálku jo. Ale 600-800m z čelního profilu to je děs Naštvaný

BTW Maxxis: až prubneš vodu na 2, tak si změř fps a zkus to i na nulu a porovnej to... je to skoro stejně pěkný a hlavně spořivý.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

WT_Flan
CW_boZZda napsal:
Dát to na max co to de. Já to mám na 2AA a 2AF. Oboje mám nastaveno na nejkvalitnější Vyděšený
No a vypadá to nááádherně!

R9800PRO, 1024x768, 4xAA, 8xAF, Perfect, Voda=0 a vypada to nadherne, misty k sezrani :-)
Na vyssi rozlusteni monitoru jdou doty do kelu, na velkou i mensi vzdalenost...

Tajpan
hmm toto mám 1024x768 2xAA 4xAF perfect voda-0 a doty na velkú vzdialenosť vidím ale cca od 2km mi doslova zmizne a objaví sa tak 500m odo mna. Včera dokonca aj P38 a bol potom rýchly koniec.ZamračenýSmutný

Maxxis
Ucho napsal:
CW_boZZda napsal:

Jo, na dálku jo. Ale 600-800m z čelního profilu to je děs Naštvaný

BTW Maxxis: až prubneš vodu na 2, tak si změř fps a zkus to i na nulu a porovnej to... je to skoro stejně pěkný a hlavně spořivý.

2ka je fakt hruba, hodil sem tak 4 x anti a 8 x aliasing a vcera mes se dotal pri utoceni na letadlovy lode do lagparty az na 7 fps, strasidelny jak to tam strilelo, jinak klem 32-60 pfs, dolu to neslo.
asi snizim ten antialiasing na 2.
jinak ta voda by stacila snad aji na "1" ale ted sem videl aji ruzne barevny fleky ve vode jako ruzny hloubky super. Jinak si nemuzu stezovat na grafiku. Budu eště laborovat.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,593 návštěv