ty vole to je humus (sorry ale neudržel jsem to v sobě...)
Ty woe, hudba podbarvuje video jak se pilot cítil v boji ataktomupodobně. Chápeš? To je moderní pojetí. Prostě, zažíval napětí a stresy podobné té melodii. Klidně se ptej.
pepe-tak ted' jsem se od srdce zasmál já,myslím tím komentem ke stresu v kokpitu.
sephia x-jen jsem chtěl dodat aby nedošlo k nedorozumění,že jsem se nevyjadřoval k letu ale k vykreslování textůr na zemí a trasírkám jak z hvězdných válek to dohromady podpořeny galaktickým bigbítem.
Upravil/a beermajkl dne 15-05-2013 08:28
pepe-tak ted' jsem se od srdce zasmál já,myslím tím komentem ke stresu v kokpitu.
sephia x-jen jsem chtěl dodat aby nedošlo k nedorozumění,že jsem se nevyjadřoval k letu ale k vykreslování textůr na zemí a trasírkám jak z hvězdných válek to dohromady podpořeny galaktickým bigbítem.
na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou, mě ještě nechalo klidným, ale ten humus mající znázorňovat francouzské pobřeží a města na něm jsem už nevydejchal... jo a na hudbu jsem byl upozorněn až kolegy, protože jsem to měl celý ztlumený, takže hudba ten první dojem nevytvořila. Ale musím uznat, že po jejím poslechu to tomu dalo tak nějak vyšší smysl...
Upravil/a Opitze dne 15-05-2013 10:18
S tou hudbou chlapi to vím a taky se mi hnusí. Mno jak víte fraps nahrává i kecy z TS takže raději tu hudbu a tady nastává problém s autor. právy takže vybíráte z volné hudby kterou nabízí YouTube která není Bůh ví co. Jen jsem to tu fláknul k diskuzi o ACG. Příště zkusím vybrat menší hnus:-))))
na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou
Velmi mne mrzí že jsem zklamal erudované oko ale uvedl jsem že o chybách vím, upřímně od tebe jsem ani bonton neočekával ale když jsme u tebe, kde je možné shlédnout tvé letecké umění, na kterém serveru? Popřípadě na kterém letišti? Né že bych se přiučil to určitě né páč létám jen pro zábavu a když něco okoukám tak je to bonus ale rád bych tě viděl i v praxi
na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou
Velmi mne mrzí že jsem zklamal erudované oko ale uvedl jsem že o chybách vím, upřímně od tebe jsem ani bonton neočekával ale když jsme u tebe, kde je možné shlédnout tvé letecké umění, na kterém serveru? Popřípadě na kterém letišti? Né že bych se přiučil to určitě né páč létám jen pro zábavu a když něco okoukám tak je to bonus ale rád bych tě viděl i v praxi
On je Opitz polnohospodar, u neho 'humus' znamena kompliment. Akoze kvalitka..
akože kvalitka to není - ale letecké umění jsem neposuzoval, protože to snad ani není třeba... Spíš se mi nelíbí samotný CLOD, a ta hudba k tomu tak nějak celkově patří...
Doufám, že jsem tě zase špatně nepochopil v tom případě omluva Opitz. Píšeš o leteckém umění na tom videu, protože to snad ani není třeba. Já byl včera na síti, kde byl Sepia a Pip a zíral jsem a slyšel ve sluchátkách jaký měli přehled kde kdo je a kde je nepřátelské letadlo a podobně. Raději jsem se tam nepletl. Vlastně jednou jsme se tam připlet a málem jsem srazil Piráta, který byl skvělý. Musím ti napsat, dost dobrý.
hele, já nikdy nekritizuji jak někdo jiný lítá, je mě to fuk, co vím, tak bych se Sepie nebál, pokud by hned v prvním obratu šel do vývrtky a ztratil jak energii tak i výšku. Až se dostanu k lítání, tak si taky něco nahraju, aby bylo vidět, jak se to má dělat! Ale v ROF... CLOD díky svému pojetí reality jaksi nemám na svém počítači...
P.S. A ty přistávací klapky, jak tam používá v souboji, to je super, to jsem nevěděl, že to v tomto nejlepčím nextgen simu jde
Včera mě sejmul po vzletu nějaký Turek od okurek. Kdybych měl otevřenou kabinu tak ho uslyším (v tom simu zvaný CoD myslím. Už to tak budu dělat a nejen při vzletu. Jistě že ji zavřu až budu utíkat ). Píšete o realitě a umění, ale snad pochopíte, že tam nad Kanálem nelítali samí esa a lidé stejného věku a skušeností a také nadání. CoD si Opitz určitě nahraj, protože takový sim který vyhlížíš jen tak nebude. V 80-ti letech budeš mít jiné starosti. Jestli lítali a nebo nelítali v otevřených kabinách a nebo s klapkami, co na tom? Využij co se dá, aby tě ten Turk nesejmul. On toho také využívá. Oželíme zatím chyby toho simulátoru, ale je tam tolik krásných věcí, že jen pohled do kabiny tě musí ohromit. Je to jedinej zatím sim, kde letím nad mořem a nebo krajinou a vnímám vzdálenosti jako v reálu. Jako by tam byl vzduch. Vím, chtělo by to fén nad monitorem když se otevře kabina a třesení židle a cítit pach benzínu a nebo střelby. To je tak s tou realitou jako když tam na jednom vlákně vystavujete fotky nahých bab. Nemáte je, obdivujete je, nemůžete si na ně sáhnou, ale víte jak to zhruba vypadá. Tak kurníček šopa, už chápete tu realitu kterou tomu simu nesmyslně vyčítáte ??
PS: mimo jiné, některé ty baby co tam vystavujete nic moc řeknu Vám. Jsou nalíčené, je tam světlo fotografa, jsou šikovně natočené. Zkrátka, nereálné a jak si pomlaskáváte
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.