October 20 2025 21:35:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Opitz napsal:

ty vole to je humus Šklebící se (sorry ale neudržel jsem to v sobě...)

Ty woe, hudba podbarvuje video jak se pilot cítil v boji ataktomupodobně. Chápeš? To je moderní pojetí. Prostě, zažíval napětí a stresy podobné té melodii. Klidně se ptej. Úsměv

Pepe
YouTube Video

beermajkl
pepe-tak ted' jsem se od srdce zasmál jáŠklebící se,myslím tím komentem ke stresu v kokpitu.

sephia x-jen jsem chtěl dodat aby nedošlo k nedorozumění,že jsem se nevyjadřoval k letu ale k vykreslování textůr na zemí a trasírkám jak z hvězdných válek to dohromady podpořeny galaktickým bigbítem.
Upravil/a beermajkl dne 15-05-2013 08:28

Pepe
Ale kdeže, ta chorš byla mnohem lepší MrknutíŠklebící se
Upravil/a Pepe dne 15-05-2013 08:45

beermajkl
aleÚsměv,snad se chuděra moc nepodřela na kůře ale čoveče jestli to nebyla václavka

Opitze
beermajkl napsal:

pepe-tak ted' jsem se od srdce zasmál jáŠklebící se,myslím tím komentem ke stresu v kokpitu.

sephia x-jen jsem chtěl dodat aby nedošlo k nedorozumění,že jsem se nevyjadřoval k letu ale k vykreslování textůr na zemí a trasírkám jak z hvězdných válek to dohromady podpořeny galaktickým bigbítem.

na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou, mě ještě nechalo klidným, ale ten humus mající znázorňovat francouzské pobřeží a města na něm jsem už nevydejchal... jo a na hudbu jsem byl upozorněn až kolegy, protože jsem to měl celý ztlumený, takže hudba ten první dojem nevytvořila. Ale musím uznat, že po jejím poslechu to tomu dalo tak nějak vyšší smysl...
Upravil/a Opitze dne 15-05-2013 10:18

DarkTatka
Pepe nic si z nich nedelej, videa jsou pekna. Ja si rad doplnim vzduch do zil kdyz nemuzu litat osobne Úsměv

Baron
Pjekné videjá Pepe Mrknutí Skús dať do klipov nejakú dobovú muziku Úsměv
Hals - und Beinbruch!

SepiaX
S tou hudbou chlapi to vím a taky se mi hnusí. Mno jak víte fraps nahrává i kecy z TS takže raději tu hudbu a tady nastává problém s autor. právy takže vybíráte z volné hudby kterou nabízí YouTube která není Bůh ví co. Jen jsem to tu fláknul k diskuzi o ACG. Příště zkusím vybrat menší hnus:-))))

na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou

Velmi mne mrzí že jsem zklamal erudované oko ale uvedl jsem že o chybách vím, upřímně od tebe jsem ani bonton neočekával ale když jsme u tebe, kde je možné shlédnout tvé letecké umění, na kterém serveru? Popřípadě na kterém letišti? Né že bych se přiučil to určitě né páč létám jen pro zábavu a když něco okoukám tak je to bonus ale rád bych tě viděl i v praxiMrknutí

DarkTatka
Kecy z TS bývají na videích to nejzajímavější. V žáru akce se taví skutečné diamanty rozhovorů Úsměv

WT_Horrido
SepiaX napsal:

na to jsem reagoval taky... že jako bojový pilot vstupuje do vzdušného souboje téměř plochou vývrtkou

Velmi mne mrzí že jsem zklamal erudované oko ale uvedl jsem že o chybách vím, upřímně od tebe jsem ani bonton neočekával ale když jsme u tebe, kde je možné shlédnout tvé letecké umění, na kterém serveru? Popřípadě na kterém letišti? Né že bych se přiučil to určitě né páč létám jen pro zábavu a když něco okoukám tak je to bonus ale rád bych tě viděl i v praxiMrknutí

Já pořád říkám že jde o malé péro...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jara4

Naopak - to byl velice rafinovaný manévr Mrknutí. Protože jedině takto se daří zmást ten prohnilý carský režim...Šklebící se

WT_Horrido
Zkusil jsem hudebni podkres pojmout jinak: Úsměv

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_Nevo
On je Opitz polnohospodar, u neho 'humus' znamena kompliment. Akoze kvalitka.. Úsměv

Pepe
Horrido, to je až k nevíře. Na co šáhneš, to ti jde. Šklebící se

Opitze
313_Nevo napsal:

On je Opitz polnohospodar, u neho 'humus' znamena kompliment. Akoze kvalitka.. Úsměv

akože kvalitka to není - ale letecké umění jsem neposuzoval, protože to snad ani není třeba... Spíš se mi nelíbí samotný CLOD, a ta hudba k tomu tak nějak celkově patří...

Ale ta Horridova kratší verze je taky dobrá...

Pepe
Doufám, že jsem tě zase špatně nepochopil v tom případě omluva Opitz. Píšeš o leteckém umění na tom videu, protože to snad ani není třeba. Já byl včera na síti, kde byl Sepia a Pip a zíral jsem a slyšel ve sluchátkách jaký měli přehled kde kdo je a kde je nepřátelské letadlo a podobně. Raději jsem se tam nepletl. Vlastně jednou jsme se tam připlet a málem jsem srazil Piráta, který byl skvělý. Musím ti napsat, dost dobrý.

Opitze
hele, já nikdy nekritizuji jak někdo jiný lítá, je mě to fuk, co vím, tak bych se Sepie nebál, pokud by hned v prvním obratu šel do vývrtky a ztratil jak energii tak i výšku. Až se dostanu k lítání, tak si taky něco nahraju, aby bylo vidět, jak se to má dělat! Ale v ROF... CLOD díky svému pojetí reality jaksi nemám na svém počítači... Mrknutí

P.S. A ty přistávací klapky, jak tam používá v souboji, to je super, to jsem nevěděl, že to v tomto nejlepčím nextgen simu jde Vyděšený

WT_Horrido
Piloti na Spitech jinak nelétali než s otevřeným překrytem a rukou na přepínači vysouvání klapek.

Je to přece hra, simulátor je to jen někdy. Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Včera mě sejmul po vzletu nějaký Turek od okurek. Kdybych měl otevřenou kabinu tak ho uslyším (v tom simu zvaný CoD myslím. Už to tak budu dělat a nejen při vzletu. Jistě že ji zavřu až budu utíkat ). Píšete o realitě a umění, ale snad pochopíte, že tam nad Kanálem nelítali samí esa a lidé stejného věku a skušeností a také nadání. CoD si Opitz určitě nahraj, protože takový sim který vyhlížíš jen tak nebude. V 80-ti letech budeš mít jiné starosti. Jestli lítali a nebo nelítali v otevřených kabinách a nebo s klapkami, co na tom? Využij co se dá, aby tě ten Turk nesejmul. On toho také využívá. Oželíme zatím chyby toho simulátoru, ale je tam tolik krásných věcí, že jen pohled do kabiny tě musí ohromit. Je to jedinej zatím sim, kde letím nad mořem a nebo krajinou a vnímám vzdálenosti jako v reálu. Jako by tam byl vzduch. Vím, chtělo by to fén nad monitorem když se otevře kabina a třesení židle a cítit pach benzínu a nebo střelby. To je tak s tou realitou jako když tam na jednom vlákně vystavujete fotky nahých bab. Nemáte je, obdivujete je, nemůžete si na ně sáhnou, ale víte jak to zhruba vypadá. Tak kurníček šopa, už chápete tu realitu kterou tomu simu nesmyslně vyčítáte ??
PS: mimo jiné, některé ty baby co tam vystavujete nic moc řeknu Vám. Jsou nalíčené, je tam světlo fotografa, jsou šikovně natočené. Zkrátka, nereálné a jak si pomlaskáváteŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,319,061 návštěv