WT_Horrido napsal:
Musíš mít v registru zmínku o LockOn (nebo předchozích FC, které vyžadovaly totéž). Práva na LockOn má UBI a trvá na nich. Nemusíš to mít následně fyzicky nainstalováno.
doplním to - tuším Tozzi to tu už psal pro BS 2 upgrade verzi v DCS (a tady to bude nejspíš podobné) - musíš si nainstalovat LOMAC, pak FC3 a pak si můžeš LOMAC odinstalovat (aby ti tam nezabíral zbytečně místo
a bacha při té odinstalaci - máš jen omezený počet instalací. Ale když si hru odinstalováváš (např z důvodu reinstalu PC), tak si tu licenci můžeš odaktivovat a ona ti neubyde :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Co si stazujete, je to sice len 'patch', ale ako inak maju nabrat prachy na pokracovaci vyvoj?
Zatial nepredavaju lietadla ako 777, ale schyluje sa k tomu. Ked to vypukne, tak snad uz ziadne prachy za patche nebudu chciet. Zatial ale asi robia co mozu aby to do tohto bodu ufinancovali
A kdesi som pocul, ze pracuju na dedikaci.. ale ci je na tom nieco pravdy..
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Chtěl jsem se vás zeptat - co všechno potřebuju k hraní tohoto nového modulu ?
Pokud tomu rozumím, tak si stáhnu DCS World, potom koupím modul Lock on FC 3, stáhnu a nainstaluju ?
Na stránkách DCS píšou, že musím mít některou předchozí verzi Flaming Cliffs - stačí teda zakoupit stažitelnou verzi za 6 dolarů nebo musím mít i dvojku za 30 ?
Koupil jsem si jen A10C přes steam, tak tomu moc nerozumím a moc rád bych si to zalítal.
Díky.
Marťas
As I recognised need some clarification and info about the MiG-21 release so far.
So the SITREP is the following:
- Planned release date 2013 Q1. That caused by several thing especially we need to a find a new C++ coder.
- Need to be recreate the cockpit textures. The good news is to a very good texture artist help us and working on both the cockpit and exterior model texture enhancement.
- A few general aircraft system doesn't aligned to the MiG-21 requirements and capabilities. Also we need to recreate some AC system from scratch to align them the new standards as well.
- Some feature that required for MiG-21 still WIP in DCS:World side. Also we need a stable workaround (bug free) environment for testing and features implementation.
- As mentioned before I don't want to release a beta DCS:MiG-21 module that has any significant bug. I plan to release a working, bug-free, fully playable module.
- It's named DCS:MiG-21Bis as stated many times. I think the DCS tag will answer your questions about the mod complexity.
Ještě ohledně 21čky - trošku mne zaráží slova - "we need to a find a new C++ coder", "we need recreate", "we need stable workaround".
To klidně může být i jiné čtvrtletí než to první.
Zdravím,
rozhlíží se někdo v DCS World FreeTrackem? Mně to nejede. Neobjevuje se ani název FreeTrack ani iTrack v té kolonce ovládání kde je Myš ,Joy a keyboars. Dá se to někde v conf ini, nastavit ? Díky
Děkuji ti Talbote. Něco mi poslal Marťas, ale mě to nejede. Je tam odkaz na složku A-10. Myslel jsem si že to bude fungovat pro všechna letadla v DCS. Zatím tápu.
http://dcs-uvp.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=193
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.