Za tohle Microsoft nepochválím, jako Nex Gen postaven na starém DX11 si vybírá svou daň: https://www.games...eite2.html
měřeno ve full HD. Navíc se nestydí napsat doporučený optimální hw GTX970 s i5 2500K ach jo...
To si myslím, že stačí jen pro jádro hry. Takže hru si nainstaluješ, ale nezahraješ. Protože já jsem musel stahovat aspoň dalších 70 GB
Upravil/a AJaromir dne 01-08-2020 13:29
Zkuste slavní testeři pls pro našence udělat přelet nad letištěm Točná, Letňany, Kbely a bejvalou Ruzyní.
Dá mnohem větší vypovídací hodnotu o kvalitě FSXX, než plácání se nad nějakým New Yorkem.
Tak jsem na jednom nejmenovánem streamu zaslechl " povrzenou " informaci, že 2020 používá fyziku ( knihovny dll. ) ze starého FSX..Nevím, nelítal jsem, ale z této informace byla většina lidí rozčarována.
To Mira: z videí je vidět, že tam je přepínání mezi novým FM (default) a starým FM z FSX. Ti co mají možnost to zkoušet se ve videích vcelku shodují, že nový letový model sice není dokonalý, ale je velmi slušný, tj. žádné "like on the rails" létání jako ve FSX. Video např. zde: YouTube Video
To Zifi: jasně grafika prodává, ale tenhle sim je z velké části o simulaci počasí. Nejen skvěle renderované 3D mraky v mnoha hladinách, ale i vše ostatní od rosného bodu, a teploty, přes srážky různé intenzity, bouřky,vítr včetně poryvů (modelována je i účinnost větru na vodní hladinu, tj. různě velké vlny odpovídající počasí), modelována je také turbulence, námraza, duha aj. Vše moc pěkně graficky zpracované včetně perfektního nasvícení mraků a země. Osobně jsem v simu nic tak komplexního a kvalitně zpracovaného dosud neviděl...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.