November 24 2024 22:02:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
Serza
Dalsi cile pro Hispana.

CSW_Eda
Hlasim sebe a Bluela do red volunteer fighter squadron.
336thFS_Eda_CZ
336thFS_Bluel_CZ
necht se prasi za kocarem Mrknutí

1stCL_Hien
Taky už se tak těšíte,jako já? Šklebící se

606_Temp
Nevím kdo z modrých dělá u UPC, ale poslední tři týdny mi ve čtvrtek večer padá net, stabilita se pohybuje pod 10% a download a upload je tak neměřitelný, že jej měřiče nedokážou již dnešními testy změřit (timeout). Smutný
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Achileus
pokud to bude plne muzete zkusit ten nas v pripade ze bude plno nas 6 se tam uz nedostalo bohuzel 93.89.96.10:21000/jg26.dyndns.tv:21000

jg26.achileus.cz
citik
1stCL_Hien napsal:
Taky už se tak těšíte,jako já? Šklebící se

Taky jsem se těšil, ale po dnešku zvažuju, že se dám k ženistům.
Vydržel jsem 3 mapy, z toho byly 2 stupidní a jedna stupidní. No možná jsem to trochu přehnal,ale mazat už to nebudu.
Byl to tak akorát točivej masomlejn "takže pro bombery úplná pohádka" Vyděšený Vyděšený Vyděšený
Ale ono mě to přejde, tak za týden...čau. Cool Cool Cool
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

1stCL_PETRAS
Dobrý borci..dva lety, dvě přistání a dva sestřely..jsem spokojen Mrknutí
Upravil/a 1stCL_PETRAS dne 06-01-2012 11:43

1stCL_Werner
A já se tak těšil, že uvidim ty věhlasný seržovy hispana a zase nic Smutný
1st Czech Lions - Resistance is futile...

310_Pip
a co moje? VyděšenýPff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Werner
Chtěli jsme si s váma zablbnout, když už je po všem v CR 42 a vy hned kanonový huriky. Měl si štěstí že jsi mi dal na vprvní jednu výškovku, jinak by si zažil i tu o trochu nebezpečnější stranu Falca Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Werner dne 06-01-2012 01:57
1st Czech Lions - Resistance is futile...

310_Pip
jj je to mrska obratna, mate moje uznani za odvahu do toho sednout Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Lanc
Vela chlapcov sa tesi na stvrtkove lety a ked pride ten cas, tak sme v pecku. Server je nadupany a uz sa tam nedostanes. Vcera len nas z JG26 bolo 6 bez sance na pripojenie. Nebolo by lepsie najst niekoho, kto ma moznost hostovat taku haldu ludi? Urobit niekolko map na tie 2 hodiny v tyzdni?
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
TozziFan
Jak jsem už psal. Vys***e se na mody(stejně brbláte, že domršili FM) a choďte na AHčka. Enty i a maptvůrci jsou přístupní lidé a ochotni vyjít vstříc. Mrknutí

Achileus
nj ale spousta lidi ty mody proste miluje to je fakt treba to 4.11 zmeni ale to se teprve uvidi

jg26.achileus.cz
Serza
1stCL_Werner napsal:

Serza letel na Sturmoviku a kdyz konecne byla Britanie s Typhoonem, tak ji celou prouklizel... Smutný

313_Nevo
Vysledky po 05.01.11

sch.virtualfighters.cz/sch
(nezabudnite F5-refresh)

Body po styroch kolach (sucet):

BLUE vs RED
787 : 781

Vcera sa stihli odohrat tri mapy. Druhu a tretiu vyhrali RED; iba prvu vyhrali BLUE, co im ale stacilo na ziskanie tesneho vedenia! Pekne, vidiet, ze ani jedna z 'farieb' nema zatial vyslovene navrch Úsměv

Skoda, vcera som sa nemohol zucastnit, ale podla popisov a vysledkov to vyzeralo opat na sqvely polet! Mrknutí Ak bude mat niekto nejaky obrazok, budem len rad Šklebící se

PS: hosi, viem ze je neprijemne sa nedostat na server, ale WBoP server nateraz viac ako tych 90 slotov asi mat nebude.
A tie dalsie dobre moznosti co navrhujete.. vsetko dobre je na nieco zle.. tak ako teraz je zle, ze sa vsetci nezmestia Úsměv
Kedze od stvrtku do stvrtku je vzdy daleko Šklebící se tak ako rozumnu moznost vidim rozsirenie SCH na dva letove dni. O tom a dalsom, ale uz v inom tematickom vlakne Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

kouty
Pěknej výsledek Mrknutí wtg!

Serza
To se pozna ze jim chybelo letadlo ktere by vyrabelo bodiky :-)

1stCL_Wolke
Serza napsal:
1stCL_Werner napsal:

Serza letel na Sturmoviku a kdyz konecne byla Britanie s Typhoonem, tak ji celou prouklizel... Smutný

Kdyby Serža uklízel místo žvatlání na SVK, moh nám ukázat ta svoje obávaná hispána Vyděšený

Matylda
Já se večer nakonec nemohl dostavit - neodkladná změna programu. Vynahradil jsem si to ale už dopoledne s Vontem a dalšíma (dík za polet a instrukce Vonte) a ve středu s atmosférou podobné invazi, kdy mi při házení atomovek z Lancasteru poskytoval celou dobu krytí TriDuby_Mike - který se udatně a úspěšně činil - výborná práce.Mrknutí Odrazil a sundal i Schwalbinu, zatímco já mohl v klidu doklouzat s 1 motorem na nouzák pár metrů od letiště, po úspěšně zničených továrnách jedním odhozem, paráda. V jednu chvíli jsem měl u sebe 3 stíhače jako doprovod, jako v bavlnce, přál bych to každému bombofandovi.Mrknutí Tak snad zase jindy.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,502 návštěv