December 29 2024 19:55:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Baron
j4ck41 napsal:
mno proc to nerict ... koukam jak tele na novy vrata

jakoze wtf. Zamračený

Personal Pilot Package me teda moc nezaujal a hlavne nechapu proc davaj salu ale velitelskej praporek uz ne a uplne nejvic me dostala St. Mihiel kampan ... to co se me osobne nelibilo na CloDu v nemecky kampani tady jeste doplnej o preskoceni fronty na druhou stranu? no nekupte to za 10 emerickejch korun

a vubec premejslim jak to bude vypadat az z prazdnyho kokpitu bude trcet ruka s pistoli Cool

ale jak rika Kraken, AIcko nezrentgenuje mrak a v noci jsou svetlomety ... to neni spatny

btw. Halberstadt tam je nebo ni? chytnul jsem maitenance na webu tak se nemuzu kouknout na obchod

Mám docela podobné pocity. Platená kampaň s 30-timi misiami ZamračenýČo sa týka pištole a svetlíc - ak sa bude dať zostreliť svetlicou balón, tak to bude very fajn. Zmysel pištole mi trochu uniká, nič proti nej, len keď už ju tam dali, mali dať obom stranám rozdielne pištole, teda Nemcom ich vlastné, teraz bude Richthofen používať Colt 1911 Šklebící se Som zvedavý, či tým flusátkom niekedy z kabíny niekoho odprásknem Vyděšený Fangle pre veliteľov sú fajn, užitočnosť hlavne v online kampaniach je preveliká, možno by bolo vhodné dať ich na obe krídla nielen na jedno. Napadá ma viac vecí, ale radšej počkám na patch, lebo zatiaľ je všetko iba v rovine úvah a dohadov. Teda okrem tej ceny za pilotov balíček a za kampaň.

P.S. Nehorázne ma naserú, keď tam nebude CL.II Naštvaný Dúfam, že bude, podľa predchádzajúcich blogov mal byť v tomto patchi.
Upravil/a Baron dne 23-12-2011 11:52
Hals - und Beinbruch!

Merten
Necháme se překvapit jak budou vypadat ty světlice a hlavně jejich odpálení Mrknutí.Šakale všichni dostanou zdarma šálu a praporek na letadlo v bílé barvě zdarma jinou barvu ať si koupí kdo chce Úsměv.Noční světlomety plus upravu AI a N11 FM kvituji s povděkem.Kampaň St. Mihiel mě nechává chladným mě ty naskriptované kampaně moc neberou.

j4ck41
Merten napsal:
Šakale všichni dostanou zdarma šálu a praporek na letadlo v bílé barvě zdarma jinou barvu ať si koupí kdo chce Úsměv

prave ze tam psal jenom o "white scarf" ale o praporku zadaco se uz nezminoval

Merten
Šakale neříká se scarf,ale Muffetees nebo jak to ti Lonf Mešuges mají Šklebící se.

j4ck41
to rikej Jasonovi Šklebící se

ZVP_ALEX
Merten napsal:
.......................ale Muffetees nebo jak to ti Lonf Mešuges mají Šklebící se.

Mertene, Mertene píše se Long Muffetees a prdel Ti tí Mešuges natrhnou kdy budeš chtít Šklebící se
Upravil/a ZVP_ALEX dne 23-12-2011 12:47

Merten
Já to věděl já to věděl že budou prskat Šklebící seŠklebící seCool Šklebící se

ZVP_ALEX
Merten napsal:
Já to věděl já to věděl že budou prskat Šklebící seŠklebící seCool Šklebící se

A co si čekal,když jsou ty svátky klidu a míru a jsme na SVK Šklebící seNaštvanýŠklebící seCoolCoolVyděšený

Merten
Však jo podstatný je se u toho bavit Šklebící se Mrknutí.

1stCL_Novotny
ZVP_ALEX napsal:
Merten napsal:
.......................ale Muffetees nebo jak to ti Lonf Mešuges mají Šklebící se.

Mertene, Mertene píše se Long Muffetees a prdel Ti tí Mešuges natrhnou kdy budeš chtít Šklebící se

Já nic já muzikant, ale naposledy na důležité akci to nakopání od vás stálo Mešuges během dvou minut 5 strojů. Zatím bych to nechal spát.Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Ale co já vím jsem halt jen Cáknutej že jo Merte. Vyděšený

Merten
Jj jsme CáKKnutí Šklebící se.Omluvte nás jsme jen obyčejní plácbojové Šklebící se

AH_Kraken
Mě se na tom nejvíc líbí to, že i na Santu došla krííze a že vánoční dárky (Christmas gifts) už nedává a nerozváží se sobama, ale prodává. Šklebící se

Ják tady už dříve napsal Fučida :"Ale že je ten Jason lišák, co?" Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Hokus
1stCL Novotny napsal:
ZVP_ALEX napsal:
Merten napsal:

Já nic já muzikant, ale naposledy na důležité akci to nakopání od vás stálo Mešuges během dvou minut 5 strojů. Zatím bych to nechal spát.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jo jo,ale musíš uznat,že jste měli i trochu štěstí,protože jste z převýšení spadli už do probíhajícího souboje,každopádně střelbu jste měli efektivní Mrknutí
Byli to jen tři stroje(čtvrtýmu došlo palivo u letiště) a i ty byť bez motoru,přistáli na naší straně.Aspoň tím jsme se mohli uťešovat.
Zato naposled jsem byl furt tuhej Úsměv
Veselý vánoce

clone9cz
1stCL Novotny napsal:
Podle tohodle odkazu si AMD nechtěně urazil Clone. Šklebící se
http://www.czechc...rtno=95418

Ježišikriste, ten Asus teda nVidii dává na frak, asi ho už vlastní nějaká čínská organizace.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Novotny
Hokus napsal:
1stCL Novotny napsal:
ZVP_ALEX napsal:
Merten napsal:

Jo jo,ale musíš uznat,že jste měli i trochu štěstí,protože jste z převýšení spadli už do probíhajícího souboje,každopádně střelbu jste měli efektivní Mrknutí
Byli to jen tři stroje(čtvrtýmu došlo palivo u letiště) a i ty byť bez motoru,přistáli na naší straně.Aspoň tím jsme se mohli uťešovat.
Zato naposled jsem byl furt tuhej Úsměv
Veselý vánoce

No je fakt že ten balon byl vůči vám ohromně agresivní! Šklebící se Probýhající souboji. Bo skupinu rovně letících nepřátel nějak nemůžu považovat za probýhající souboj. MrknutíŠklebící seŠklebící seŠklebící se

TozziFan
Sosejtéééé Mrknutí

1stCL_Novotny
Je to táááááááááááááááám.

WT_Pedropan
No sosám. Zatím jedinej poznatek:

Po restartu jejich serveru se me v obchode zobrazuje R.E.8 jako ze jsem ji nekoupil (coz je kec), ale zase me pripsali Field mod, kterej jsem si nekoupil... Zamračený
Doufam, ze ted nechteji vydelavat takhle... Vyděšený

EDIT: Odvolavam co jsem odvolal a slibuji, co jsem slibil. Uz je to zase normalni...Šklebící se
Upravil/a WT_Pedropan dne 23-12-2011 16:33

http://www.wtigers.org/
1stCL_Novotny
No mám to samé R.E.8 zmizela,ale už zas mají schozené stránky. Asi na tom pracují. Akorád že já to zjistil ve hře. Šklebící se

1stCL_Novotny
Tak už ji zas vlastním!Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,146,107 návštěv