Are we happy with that? No. But we simply cannot continue to support and grow Cliffs of Dover while also trying to ensure our sequels are released on time and are sufficiently polished. I’m sure most of you will agree that we have already supported our release more than perhaps any other developer in a similar situation. Most of you have probably guessed that Cliffs of Dover was not exactly the most profitable project in the world, and for at least the past year supporting it did nothing for the bottom line but put it deeper into the red.
Tohle vystihuje mentalitu tam jinde...
Sice jsme vytvořili zmetek, fajn , ale zase na druhou stranu by jiný vývojář nevěnoval tolik času opravám..... to jsme hodní, to jsme borci.
A protože to nebylo výnosné, tak už to nikdo pořádně nedodělá...
Úplně vidím podobnou situaci v normálním životě. Udělali jsme vám stůl, ale horní deska není vodorovná a má sklon 20°. Opravili jsme to, horní deska má sklon jen 10 ° ale aby byla rovná, na to už prdíme, to už se nevyplatí. Zákazník by mě hnal svinským krokem, nikdo by neřešil, že už dělám na kuchyňské lince. Nikdo by neřekl, ale 10° není tak hrozné a když podložím dvě nohy knížkama , tak to bude OK. Tady by bylo jasno, dostal bych sodu, musel vrátit prachy a ještě bych měl ostudu jako prase.
A úplně stejný případ (obchodně) je i CloD , ale u něj je ten vztah zákazník-výrobce jaksi pokrouceně naopak. A my jim to žrali a těšili se co bude krásného za 14 dnů.
CloD už nelítám, i když bych měl jednou za měsíc chuť, odradí mě, že mě steam pokaždé odhlásí a chce po mě abych vyplnil přihlašovací údaje (zarputile ignoruje zatržítko automaticky přihlásit). Peníze jsem zainvestoval do cruisera Dragstar, kožené bundy, bot , plembáku a retro leteckých brýlí a proháním se na brblačku krajinou. Grafika fantastická, jede plynule jen na real, vítr a muchy na skle brýlí jsou v základu, jako stavitel misí používám mapy od googla se zvýrazněnými zahradními hospůdkami. Vřele doporučuju. Možná snad ještě dokoupím datadisk "Laděné výfuky"
Dejme tomu že má Ilya k dispozici 20-25 lidí jako jádro teamu, zbytek externě, z patche nemá ani halíř tak proč by ho dělal, rezervuje na to jednoho člověka s tím že mu někdo sem tam pomůže, zbytek 19 - 24 lidí + externí dělaj na Moskvě páč z tej potečou prachy. Kdyby dal minimálně 1/3 teamu na dokončení Clod tak by byl už dávno hotov.
Možná na tom shoří jeho plány o multi-úrovňové hře kde bude řiditelná i pozemní technika a všichni budou šťastni až do smrti ...
Upravil/a magot dne 14-09-2012 23:51
Tak prej budou ve škatulkové verzi dárečky. Zatím to vypadá na super leteckou kuklu!
----
[img]http://i1177.photobucket.com/albums/x347/Honza78/Pro%20klucka/hovnajs_kukla.jpg[/img] is not a valid Image.
----
Dejme tomu že má Ilya k dispozici 20-25 lidí jako jádro teamu, zbytek externě, zp atche nemá ani halíř tak proč by ho dělal, rezervuje na to jednoho člověka s tím že mu někdo sem tam pomůže, zbytek 19 - 24 lidí + externisti dělaj na Moskvě páč z tej potečou prachy. Kdyby dal minimálně 1/3 teamu na dokončení Clod tak by byl už dávno hotov.
Hm, to je ono, proč by to dělal... třeba proto, že jsme si koupili produkt, od kterého se očekávalo, že bude funkční , a ony patche by měly ten šmejd funkční udělat, a nikoho přece nezajímá, jestli z toho patchování bude něco mít .... chybu udělal vydáním nedodělku a tak ať se nediví, že lidi křičí po opravách. A úplně nejvíc nejlepší je, že ty opravy prezentuje stylem: "nemuseli jsme to dělat, ale jsme ti nejhodnější a nejlepší a proto jsme Vám něco opravili"
Přál bych mu, aby z Moskvy prachy nepřitekly (je to hnusné ale takhle by měl fungovat poučený trh) , aby se musel chytit za nos a došlo mu, že buďto musí příště udělat plně funkční hru nebo jít od válu.
Já se přiznám že tomu nerozumím, myslel jsem že pokračování bude stejný engine jen v jiném kabátě a opravy CLODu jdou logicky i ve prospěch pokračování a budou tedy jeho součástí.
To tedy znamená, že CLOD je nevyléčitelný nebo co a vedle roste od základu nový produkt?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
saldy napsal:
Já se přiznám že tomu nerozumím, myslel jsem že pokračování bude stejný engine jen v jiném kabátě a opravy CLODu jdou logicky i ve prospěch pokračování a budou tedy jeho součástí.
To tedy znamená, že CLOD je nevyléčitelný nebo co a vedle roste od základu nový produkt?
Ano... oni to nazvali nový produkt ale je to jen CloD v novém kabatě ... takže bez antialiasingu a bez hratelnosti ... věřím že se nás spousta těší až budeme moct koupit nový a ještě dokonalejší nexgen simulátor než je CloD
I’m sure most of you will agree that we have already supported our release more than perhaps any other developer in a similar situation.
tak to je silný kafe i pro mne
Tahle blitka me rovnez rozsekala bezkonkurencne nejvice
Ale hlavu co ? Hlavu neveset ! Nic se nezmenilo, porad stejna katastrofa a presto stale bude dost tech co jsou z Cloda i te nadchazejici vychodni veci uplne, ale uplne happy. Don´t worry !
saldy napsal:
Částečně, spíše to bude to samé možná tam přibude nějaké lepší ovladač pro AA a zřejmě to vydá separátně ... časem pak možná udělaj "celek" jako se starým ILem ...
Na Su-26 kašlu ... ať si ho strčej ... tím to nezalepěj
Počkejte až napíše že Moskva byla prodělečná ...
Upravil/a magot dne 15-09-2012 13:31
Alin napsal:
Přál bych mu, aby z Moskvy prachy nepřitekly (je to hnusné ale takhle by měl fungovat poučený trh) , aby se musel chytit za nos a došlo mu, že buďto musí příště udělat plně funkční hru nebo jít od válu.
Alina okamzite zabanovat! Je evidentne infikovanej nejakou sektou! Nextgensimulatory si rozvracet nedame!
Alin napsal:
Alina okamzite zabanovat! Je evidentne infikovanej nejakou sektou! Nextgensimulatory si rozvracet nedame!
saldy napsal:
luthier napsal:
The general plan is, after the milestone is submitted and accepted, we return to the now almost-final patch, cram as much as we can into it, and make it our final Cliffs of Dover patch. The next time it will be updated is when you install the sequel over it.
alin napsal:
Peníze jsem zainvestoval do cruisera Dragstar, kožené bundy, bot , plembáku a retro leteckých brýlí a proháním se na brblačku krajinou. Grafika fantastická, jede plynule jen na real, vítr a muchy na skle brýlí jsou v základu, jako stavitel misí používám mapy od googla se zvýrazněnými zahradními hospůdkami. Vřele doporučuju. Možná snad ještě dokoupím datadisk "Laděné výfuky"
luthier napsal:
The general plan is, after the milestone is submitted and accepted, we return to the now almost-final patch, cram as much as we can into it, and make it our final Cliffs of Dover patch. The next time it will be updated is when you install the sequel over it.
"K opravě Vašeho nově zakoupeného poruchového vozu přistoupíme ihned jakmile si u nás zakoupíte ještě jeden vůz"
ale tak ty tři tovky snad ještě někde obětuje, holt bude mi doma dvě stejné krabice .. jednu vystavenou v parádní místnosti a druhou hodí psoj na dvůr aby si měl s čím hrát ...
Šmudla je nemocnej nebo přišel o inet, že se tu taky neukázal ?
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.