December 27 2024 07:55:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
SteXudE
Co se v poslednich dnech na strankach World of Tanks CZ/SK stalo zajimaveho ? Prinasim kratky prehled toho nejzajimavejsiho :

- Vcera byla dokoncena snad jiz finalni podoba vkladani clanku. Nyni by pohled na hlavni stranku mel byt prehledny a zaroven rychle nacteny.
- Na strankach se jiz muzete dozvedet jake jsou oceneni a medaile i za co jednotlive kousky dostanete.
- Rozjela se sekce modifikace, kde si muzete upravit vzhled sveho oblibeneho tanku a nebo se pochlubit svym vytvorem.
- Serial o tancich pokracuje dale a prinasi mnoho zajimavych informaci.
- Projekt World of Tanks CZ/SK ziskal stalou mistnost na TS3 serveru, takze nyni muzete vyuzivat nejen herni kanal primo ve hre, ale i hlasovou komunikaci.
- Pokud si chces udelat prehlet v kanonech, tak na strankach naleznes srovnani vsech kanonu, ktere muzes ve hre WoT najit a muzes je porovnat.
- Pro pobaveni, zpestreni i pouceni, naleznes na strankach i slavne, mene slavne i zcela nezname citaty.
- Plus mnoho dalsich vetsich ci mensich zmen. Nezapomen, ze jako registrovany ctenar ziskas pristup ke vsem clankum ihned. Nektere clanky jsou zatim viditelne jen pro registrovane. Verejnost se o vetsine clanku dovida s tydennim zpozdenim.

Tesime se i na tvoji navstevu a komentare.

SteXudE
www.WorldofTanks.cz

http://www.worldoftanks.cz
311_Tank
Tankovi velitele,
jak je vam asi znamo, do 15.11. se podavaji prihlasky do dalsiho WoT turnaje. Pro tento ucel bychom radi postavili tym
"Horsemen of Apocalypse" do divize "Absolute", tedy bez omezeni, a tuto divizi nasledne vyhrali :-)

hledame cca 8 hracu, kteri maji v garazi nektere z nasledujicich stroju:

IS4, IS7, VK, Mouse a 2x S-51 - idealne s plnymi moduly a posadkou na terciarnim stupni uceni

pokud se nenajde dost zajemcu, tak bychom radi aspon do dovize "Pro", kde mame predbezne zajem o hrace se stroji:

IS3, KTII, T44, Panther, Hummel - opet s moduly a posadkou.

Pokud mate prostredky a zajem se daneho projektu zucastnit, napiste mi do PM

SteXudE
311_Tank napsal:
Tankovi velitele,
jak je vam asi znamo, do 15.11. se podavaji prihlasky do dalsiho WoT turnaje. Pro tento ucel bychom radi postavili tym
"Horsemen of Apocalypse" do divize "Absolute", tedy bez omezeni, a tuto divizi nasledne vyhrali :-)

hledame cca 8 hracu, kteri maji v garazi nektere z nasledujicich stroju:

IS4, IS7, VK, Mouse a 2x S-51 - idealne s plnymi moduly a posadkou na terciarnim stupni uceni

pokud se nenajde dost zajemcu, tak bychom radi aspon do dovize "Pro", kde mame predbezne zajem o hrace se stroji:

IS3, KTII, T44, Panther, Hummel - opet s moduly a posadkou.

Pokud mate prostredky a zajem se daneho projektu zucastnit, napiste mi do PM

Zdravim,

pokud se vam podari se zucastnit chystane ligy, tak mi dejte pls info. Rad bych informoval o vsech CZ/SK klanech, kteri se teto ligy ucastni. Thx.

http://www.worldoftanks.cz
3BAP_Plooskie
Jenom to tu osvěžuju ... Tanku, možná by nebylo špatné dát sem vyloženě plán teamu s rozpisem jednotlivých tanků a lidí. Pak se to může průběžně upravovat. Jenom aby byl přehled, v jaké je to fázi ...

olda Olde maly
No já mám Tiger I. Posádka 100%. Pak je na nějakejch 82% u těch přídavnejch nesmyslů Šklebící se Plus nějaký vylepšení. Pro odreagování T-34 a ještě nějaký německý dělo Sturm... II. Včera to byl zase večer. Skóre 3:15, 5:15 atd. Já ty některé magory nechápu. Jeden jede tam, druhý onam a třetí taky jinam. A protistrana pěkně pohromadě a podávaj si nás jak na talíři. S některejma blbama jezdit, to je teda psycho Vyděšený Než vydělám na Tigra II, tak zešedivím. Ale už bude Premiák na měsíc Šklebící se
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

311_Pepno
Nevíte někdo na jakch portech jede WoT?

Hanss
tak pánové žhavte linky, upd na verzi 0.6.1.5. s amíkama je venku! Úsměv
http://downloads....ch.torrent

RH_Najt_cz
Hm, tak ten link mi nefunguje, launcher WOT taky ne, asi budu muset hold počkat.. Zamračený

Hanss
co jsem zkoušel naposledy, servery jsou down a probíhá přechod na novou verzi. mně ten torrent jel ke 2MB/s

olda Olde maly
Stahuju, ale jde to ztuha Naštvaný
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

ZVP_Hekite

Hanssi ten torent je fakt nějakej vybržděnej , naštěstí už funguje "Odpalovač "
Tak už sosám též Cool už jsem zvědav co TommyCookers dokážou Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
RH_Najt_cz
Tak já už to tahám přes přímý odkaz a počkám si tak 2 hodiny minimálně. 712MB

Hanss
hele je to link přímo z fóra. měl jsem staženo do 5ti minut. já sem hepy Úsměv

ZVP_Hekite
Ty už jsi možná hépý já hépý budu za 50% Šklebící se

Tajpan
HELP!!!! Šklebící se
WoT je prvá hra, kde som v koncoch. a totálne. Šklebící se
Velmi tejto arkáde sa nevenujem, tak neviem kde je chyba.
začal som za reds, MS1, urpenie ale prežil som to. Vytunil som si BT2 a malým králom bojiska som sa stal. 6 skalpov za jednu hru , to nie je zlé. Vyděšený
Dobré bolo, že som stále hral proti lahkým tančíkom, PzII, PzIII, BT2/7 atd.
Problém začal ked som si dal BT7. Samé IS7, ferdinandy, Tigre a tak.
Som si ani nevystrelil, bankrotujem.
Tak som prešiel na samohybky. úžasná rachotina Su-8 s 76mm kanonom proti KV-éčkam a PzIV a 88mm. Šklebící se
šanca odriet lak na Tigru je fakt minimálna. Šklebící se
Tak i túto cestu som zatrhol a prešiel som k germánom. Mrknutí
Bizon , samohybka na podvozku PzI a na nej 150mm húfnica z Prvej svetovej. Už je to lepšie , len 2/3 bitiek sú proti Tigrom, Pantherom, Hummlom a iným príšernostiam.
Je to fakt až plaču vidiet IS3 a Královské Tigre, ktoré podporuje staručký Bizon. CoolŠklebící se
a tie hlášky v chate!!! PffPffPff

Rufu
Tajpane už od začátku jsou některé tanky problematické a musí se jim zvolit vhodná taktika.
Třeba s tou BT 7 si u lepších tanků moc neškrtneš,ale je to velmi dobrý a rychlý průzkumník.(za průzkum dostáváš taky zkušenosti)Ta hra není o tom kolik zničíš tanků,ale spíš kolik dáš poškození.

Hanss
tajpane přijeď do wingsu, pokecáme, probereme... Mrknutí

3BAP_Plooskie
hmm ... tak mi během patchování lehnul počítač a teď musím stahovat kompletní instalaci ... Smutný

606_Temp
Tak už mám M-7 Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
ZVP_Hekite
Cool moj moj moj !
Já zatím testuju konzervu-rozkopanoupopelnici
Upravil/a ZVP_Hekite dne 11-11-2010 19:02

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,141,210 návštěv