November 23 2024 07:57:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
AH_Poti
piloti Stuk právě jsem vám odeslal rozkazy s menší předletovou přípravou.
máte to v e-mailu
Upravil/a AH_Poti dne 04-02-2010 08:01

www.malovidy.cz
AH_Poti
Herr Göring rád bych se dozvěděl odkud budeme startovat. abychom si mohli zamluvit sklípek po provedené práci

www.malovidy.cz
CSL1_Golas
No já myslím, že po příjemné koupeli v teplé vodě kanálu si ani zamlouvat sklípek nemusíte, dostanete ho od anglánů grátis Šklebící se

MIKA
Hey, i am still waiting for orders and nothing has been delivered yet. Whats up boys?

CSL1_Golas
Hele Lekku, jen tak mimochodem, proč maj mít befka jen 80% paliva, jestli to má simulovat nedostatek paliva pro let befek nad kanálem jako za války, tak proč je ta mapa kanálu tak velká.... bral bych to, kdyby se letěla stará bob mapa s Canes, ta je kratoučká, ale tahle modovaná je fakt velká Vyděšený

j4ck41
Well Mika, orders for RAF are very simple

Stop german bombers!

that`s why we`ve got 2 air controlers and they`ll be vectoring us cus we`ll just react to Kreuz`s moves

MIKA
Hallo Jack! Thank you for the answer! Hope the Hunns will die in bloody hell with our little help Šklebící se
Upravil/a MIKA dne 04-02-2010 10:35

Lekk
CZS_Golas napsal:
Hele Lekku, jen tak mimochodem, proč maj mít befka jen 80% paliva, jestli to má simulovat nedostatek paliva pro let befek nad kanálem jako za války, tak proč je ta mapa kanálu tak velká.... bral bych to, kdyby se letěla stará bob mapa s Canes, ta je kratoučká, ale tahle modovaná je fakt velká Vyděšený

Abyste ho měli ještě mín.Vyděšený

ZVP_MIKA pls ořízni si tu fotku na standart 800x600 jinak ti to Clonák odklonuje z vlákna komplet.
Dík.Mrknutí

1stCL_valhera
Pagy, vím, že seš děsně dobrej pilot, ale vysvětli mi kua, jak poletíš v Junkersu a Befku najednou? Aspoň v rosteru to tak je Šklebící se

Lekk
To je matení nepřítele, aly když jinak nedáte.Pff

Kurtis
Jen jestli už jste se naučili rozdíl mezi "land" a "lend"? Šklebící se

MIKA
mosis otevrit hobo Mrknutí

AMP
toš máme nové IP hostování
213.108.160.77

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
Lekk
AMPiku seš třída!Mrknutí

Panek
Otevřel jsem mapu na svém notebooku a moje fenka se na ní rozštěkala!

Asi cejtí nějakej prů.er. Zamračený

1stCL_Pagy
Není to tak daleko a pokud umíte štřit stačí i těch 80% na hodinu letu, což není málo Šklebící se a vzdálenosti nejsou moc velký

jirik
AH_Poti napsal:
piloti Stuk právě jsem vám odeslal rozkazy s menší předletovou přípravou.
máte to v e-mailu

Díky Poti, z práce jsem přišel až po čtvrtý, ale přesto jsem Ti ještě něco do emailu napsal. Myslím, že tahle akce bude nevšední zážitek.Úsměv

BIVOY
Mám ještě věcnou , když budu náhodou , ale jen čirou sestřelen , tak musím na padáku dosednout a čekat na milost a nemilost , že mě někdo i nechtěně ošije , anebo dam pokračovat a počkám daný čas ??

Lekk
No jelikož je refly delay 20 minut tak musíš 20 minut čekat a teporve pak dát pokračovat. No a pokud nebudeš mrtvej, nebo zajatej, tak se zase mužeš napáskovat do stroje na své domovské základně...samozřejmě do náhradního strojeMrknutí
Všechno je v pravidlech výše.Mrknutí

Soky
AMPe, přidal sem si tě na icku, pokud se stala někde chyba tak si mě prosimtě přidej ty 463-689-326. Potřebuju pár věcí.. hlavně rozkazy Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,985 návštěv