January 01 2025 18:31:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 2
Timofejic, 310_cibule

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
MK_Paja napsal:
Dotaz:
-co je konkrétně nejvíc zprasenýho na on-line ? dedikáč ?
-lze bez problémů hostovat hru ? (třeba jen pro dva tři pajloty), jaké je potřeba připojení (upload)

díky horrimu předem (i zadem) za odpovědi Úsměv

Dedikáč je divný, třeba v sobotu jsem se nedostal ke španělům kde jsem předtím normálně létal. A taky je to čistý coop, vůbec nefunguje "vlezu na server a zaletám si." Když je člověk sám, ani se to nespustí.

Hostovat jde bez problému, jen je nutno použít některou mapu ve hře protože s vytvořenýmam mapama může být problém.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Hostování je vpodstatě jak u ILa. Co se vytvořených map týče tak mám odskoušeno Coop tvořené v RoF_Dogfight Generator. Funguje to úplně stejně jako v singlu s rozdílem že se dá létat za obje strany.Mrknutí

LEON_CZ
WT_Horrido napsal:
MK_Paja napsal:
Dotaz:
-lze bez problémů hostovat hru ? (třeba jen pro dva tři pajloty), jaké je potřeba připojení (upload)

Dedikáč je divný, třeba v sobotu jsem se nedostal ke španělům kde jsem předtím normálně létal. A taky je to čistý coop, vůbec nefunguje "vlezu na server a zaletám si." Když je člověk sám, ani se to nespustí.

Hostovat jde bez problému, jen je nutno použít některou mapu ve hře protože s vytvořenýmam mapama může být problém.

Třeba na ruský CoCoS server mě to pouští také náhodně, stejně tak na T+T dedicated (ve smyslu že 14 dní se tam připojím bez problémů a pak dva dny vůbec).
Co se mi ale VELICE na multiplayeru v RoF líbí, je ten systém, že počet dosažených sestřelů se pilotovi zobrazuje za Nickem a to napříč všemi servery a jakmile je mrtvý, ihned se mu sestřely škrtají.

http://www.virtualnipilot.cz/
FellA
MK_Paja napsal:
Dotaz:

dedikac je vpoho nastavis config "Rise of Flight\data\dedicated_config.sds" ktery je dobre okomentovany a pustis "Rise of Flight\bin_game\release\DServer.exe" ma to jeden maly hacek Šklebící se a ten je ze se to pousti pod tvojim uctem takze musis mit "druhy" ucet ... ínglés tady http://riseofflig...131&t=5410
up/down mam nastaveny na 1Mb/s a nikdo ze 3 prippojenych lidi si nestezoval, ale nastavit tam jde az 10Mb/s pro up i down takze bud soudruzi dali rezervu nebo pri vetsim poctu hracu to sezere i telegrafni sloupy
nejhorsi je asi nez se to nahraje (trva to asi 100let) a pokud jsou na srvr i koupene letadla tak se jednuse muze stat ze to co je free nezbyde ... Smutný a muzes lestit v hangaru vrtuli ...

kamikaze
kamikaze napsal:
Mám si stáhnout tedy game spy arcade ? chápu to dobře... připojení na internet mám..

NE! Stahneš jen hru, která je volně ke stažení kdekoli na torrentech nebo warezu. Zaregistruješ se u ruských bratrů na ofiko sajtech, potom (tamtéž) buď aktivuješ 3 denní DEMO, nebo rovnou vložíš "CD KEY". Aktualizace se tahaj automaticky, bez nich to ani nespustíš. Do hry použiješ na chlup stejnej login jako na riseofflight.com. Už to chápeš ?

jistě, chápu

MK_Paja
Hra se dá koupit přímo v shopu na http://riseofflig..., za neuvěřitelných 19,90 USD (nebo uvěřitelných 39,90 EUR)

PS:... teď kurňa čtu, že právě zahájili akci "sleva 50%" a cena v eurech se najednou umravnila, nicméně včera akce ještě nebyla a 19,90 USD tam svítilo stejně.

1stCL_Novotny
Jo včera dorazil ofiko E-mail se slevou na 19,90 USD.Mrknutí

WT_Schmouddle
Dedikovanej server je jako nemluvně, chvíli ho necháš o samotě a posere se. Z mé zkušenosti tak jednou za tři dny.

dlouho trvalo, než šel pustit server za routerem (WTF!), od patche, pak to chvíli šlo, jenže mise imo defaultní se občas klientům nenačítají, Error #10019, s tím nejde hnout (pokud vím). Mám za to, že pořád laděj ty servery za routerama.

No a to rozdělení Coop a Dogfight, to je Olegovo prokletí, proč kurva nejde při designu MP udělat prostý respawn jako to mají FPSka někdy od roku 1994? Zamračený
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Dneska je dobrý den na létání. Tak ve 20:00.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_Paja
WT_Horrido napsal:

Fajn, jaký hadraplány si mám dokoupit ?

LEON_CZ
MK_Paja napsal:
WT_Horrido napsal:

Fajn, jaký hadraplány si mám dokoupit ?

To záleží i na tom, jestli jsi zoomer, nebo spíš zuřivej kroutič Vyděšený

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Horrido
Tak začátek rozpačitý, ale jakmile se to začalo plnit tak to šlo. Teď bylo plno 15/15.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

olda Olde maly
JJ. 20.00 hod. nikdo Smutný tak jsem chvíli čekal i na cocosy zaskočil a pak šel na spity Zamračený

AH_Kraken
Na WT bylo 15 lidi ale pak tam začaly chodit mapy pro 8 a 5 lidí. Což zvláště jeden němec, co tam čekal delší dobu těžce neslÚsměv. Nebylo by možné tam na ty mapy přidat letadla, když už tam začal chodit takový davÚsměv

WT_Schmouddle
No ja to neumim a nemam cas se to ucit, doby kdy jsem mohl sedet sest hodin u pocitace a zjistovat jak co sira ruska duse myslela jsou uz pryc. A proto: Kdo umi s FMB RoF?Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
No především ty mise neupravíš protože jsou zabudované ve hře, museli by se vyextrahovat a letadla přidat, ale tím je zaděláno na problémy protože se z toho stanou "mod" mise.
Druhou možností je mise s méně sloty pro piloty vyhodit z rotace. Což má tu příjemnou vlastnost, že když budou rotovat mapy kde je 30 letounů tak při malém obsazení bude server neustále počítat přes dvacet aíček což je podle chování včera už trochu nad možnosti stávajícího hardwaru serveru.
Třetí možnost je provést opak. Nicméně třicet maníků ve vzduchu je něco jiného než osm.

Nešahat na to když to alespoň nějak funguje, čtvrtá možnost...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Jo Oldo, ja pouštěl ROF kolem 19:50, určitě tam už někdo v osm byl, minimálně krátce po osmé.
Upravil/a WT_Horrido dne 20-01-2010 09:21
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

AH_Kraken
Aha chápu. Když je s tím takový problém, tak to je asi opravdu lepši do toho nevrtat a počkat jestli se to s příchodem dogfight modu vylepší.

WT_Schmouddle
Jo, já jsem si někde kolem osmé opět zapomněl zapnout TrackIr, takže i já jsem tam byl..Úsměv Nebo jsi v jiné časové zóně..Šklebící se

www.wtigers.org
FellA
8 hodin pripojim vidim 4 lidi zjistim ze nemam koupene letadla mrknu jedno kolo jak jim to lita a jdu studovat ktery ero dokoupit
a kdyz to ted funguje tak rozhodne nesahat nemenit Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,152,811 návštěv