November 23 2024 07:55:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Lekk
A propo - efekt zásahu do cíle je doprovázen krásným zvoněním a obláčkem kouře včetně konfet. díky tomu ani nevadí, že jsou utlumeny barvy trasírek a spíše jsou za nima kouře.Mrknutí

Dortenmann
Má dotaz: když mám nainstalován (ještě snad ten první, tj. verzi 1,0)AAA mód, musím ho před instalací toho Ultrapacku odinstalovat nebo stačí jen Ultrapack stáhnout, nainstalovat a hotovo?
Rozumí si letadla z ultrapacku s offline kampanemi, když je např. vyžadovanej P-36, tzn. že nevadí, jestli je P-36 z ultrapacku nebo AAA?

Lekk
Jo a popravdě nikde jinde jsem nenašel takovou sbírku letadel jako je spit14, fairey battle, coastal mosquito, caproni (cant-Z) a podobně. Pro šmouliky je FW A2, A3, A5 v.U14 (ano správně Speer nám narval torpedo i na Fokouška), A7 sturm ze 1944(2x) a Bf E 1 ve dvou verzich E3 taktéž - G10 s C3, G14 taktéž..Dory 11 a 13, Taphoony (2x), Swordfish, Phanter pro stihače nad Koreou a ještě jedno dalši, TB3 ve verzi SPB (to bude rachot) no prostě hafo nových letadel a možností. O skinech ani nemluvě. A to nemluvim o huricích kterejch je tam snad 10 verzi, spitech (ty vesměs znáte krom Grifona - mimochodem vypadá užasně nasraně)..možná se povede zrovoznit link k nám na ftp at si mužete sosat.Mrknutí

Lekk
Dortenmann napsal:
Má dotaz: když mám nainstalován (ještě snad ten první, tj. verzi 1,0)AAA mód, musím ho před instalací toho Ultrapacku odinstalovat nebo stačí jen Ultrapack stáhnout, nainstalovat a hotovo?
Rozumí si letadla z ultrapacku s offline kampanemi, když je např. vyžadovanej P-36, tzn. že nevadí, jestli je P-36 z ultrapacku nebo AAA?

pokud jdeš na ULTRU musíš vždy instalit na čistou 4,08m tzv.(Vanilla). Jakýkoliv zapomenutý mod soubor to celý posere. Dokonce i přímý upgrade z 1,6 na 1,7 nejde - musíš začít od nuly.

Takže tím pádem je instalace naprosto v pohodě a bez jakýkoliv oserů okolo...prostě to rozbalíš do čisté kopie 4,08m a letíš...imho další plus oproti AAA modaci.

Dortenmann
Díky LeKKu.

WT_Flan
Ultra nasla happy usera. Úsměv Lekku, kdyz uz to tu tak popisujes, jake jsou zvuky motoru od Tigera33 ?

Lekk
Flane - težko říct jestli happy usera, každopádně to co dává AAA za prožitek z letu mi Ultra dává asi tak 20x víc. Ohledně modace letových modelů je mi to uplně šumák, páč jestli to má bejt Oleg nebo někdo jinej tak to stejně neovlivnim - vzhledem k tomu, že se jedná o free patch tak to nepovažuju za cheat - prostě to je k dispozici každému. A ohledně nějakých extra triků na DF si dost živě pamatuju na svá učednická leta, kde jsem nechápal jak cíl s takovým počtem zásahů muže furt letět a to rozhodně byly verze ala Oleg.

tigera sem ještě neměl šanci zkusit...aly typuju že to bude jako P11.Mrknutí

ZVP_Hekite
V tom se nedá orientovat.Zamračený Kura nainstaluju AAA , myslím že to je super a najednou zjistím že to je fuj !
Opravdu je ultra tak perfektní ?

http://zvp.wz.cz/
Lekk
pro mě jo...sice má menši map seznam, ale i tak.Mrknutí

ZVP_Hekite
I více letadel ?
Mne u UI překvapilo že mám kariéru pilota v azbuce ale zbytek ILA je anglicky.
Možná jsem někde udělal chybu ?Pff

http://zvp.wz.cz/
MK_Hombre
Na kariéru se vyprdni Úsměv

Lekk
Zajímavý postřeh..pokud zapnete weapons mod..tak je střelba brutálně nemožná a uspěšnost zásahu na 200m skoro poloviční nežli při standartním Full modMrknutí. Takže co se týče zbraní je volitelný mod zhoršuje!!!

Tajpan
Dalšie kolo testov Ultry mám za sebou. Mrknutí
ako jeden pilot poznamenal ohladom ultry: božie mlyny melú pomaly ale isto. Naštvaný
Tretíkrát Totálne znefunkčnená ultra. Zamračený

1. poznatok: tie fámy, že AAA pack dokáže obísť CRT2 u čistého Il2 sa potvrdili, a u Ultry je to viac viditelnejšie. takže CRT2 je k ničomu.
A vdaka ULtre či AAA , aj pre obyčajného hráča , ktorý nechce cheatovať. Mrknutí Zistené náhodou. Úsměv Som tým fámam nechcel veriť, ale ked sa to i mne podarilo??!!

2. Problém Ultry a rôznych názorov ohladom účinnosti zbraní atd nie je
(ako sa napr Tempík naivne domnieva ,že je to problém ..... však každý vie Šklebící se ), ale asi kostre stavby ako je Ultra postavené.
Program JSGME, by mal prepísať nové súbory modu a zachovať pôvodné. Lenže pravdepodobne asi nie.
Dvakrát sa totálne znefunkčnil IL2, a teraz už sa nemôžem dostat do FMB a nejde sa mi dostať do jednotlivých lietadiel. takže teraz mažem Ultru.
A: pravdepodbnou chybou je obrovké kvantum súborov a ich velkosť ,ktorú musí prepísať.
preto sú tu aj rôzne vyjadrenia ohladom zbranových systémov.
Ked som mal 1.6 a 1.6b polpalčáky boli vražebné, ale updatovaním sa ich účinnosť znížila. Full 1.7 podobne nízke. Bolo ale zaujímavé, že pri onnline teste v 1.7 boli velmi vražebné verzus FW190.
B: v JSGME to nedovoluje, ale nakoniec počas testoch (nie že len lietate offline, ale aj meníte nastavenia Ultry, chodíte na onnline, testuje a porovnávate a znovu meníte: viz príspevky hore) sa mi podarilo jednotlivé submody deaktivovat aj mino poradia, čo JSGME nedovoluje.
C: Vrchol bol, že tzv stratená účinnost polpalčákov sa subjektívne prejavila (v deaktivovaní Ultry 4.08OFF) v čistej verzii Il2. WTF???Zamračený
D: kedže JSGME poznám a používam už pár rokov , skúsil som JSGME aj SHIV (ponorkový simulátor z WWII). Poznatok : nahlásená chyba pri deaktivovaní modov. Po deaktivovaní modov a teste čistej nemodovanej SHIV, som zistil ,že mám stále modovanú SHIV s RFB + OP (mody do SHIV). A to sa mi stalo asi prvý krát po cca 5 rokoch užívania SH3 a SHIV.
Takže sa domievam , že problém Ultry bude v novších verziách JSGME.

PS: a to nevravím ako som stiahol v ultre tú španielsku pitchovinu Naštvaný

ULTRA ale aj tak je skvelá a lepšia ako AAA. stačí si spustiť FMB a pozrieť na tanky, infantériu a lode. a nielen to. Mrknutí

Možným riešením by bolo podobne ako u modu LesniHU, jednorázové prekopírovanie Il2 modom. Len je otázna jej obtiažnost. Vela pilotou a nielen tu , hovorí o väčšej realite a náročnosti IL2. Ale ked príde na lámanie chleba: skutek utek. Úsměv
Upravil/a Tajpan dne 27-07-2009 09:39

Tajpan
VGR_Lekk napsal:
Dortenmann napsal:

pokud jdeš na ULTRU musíš vždy instalit na čistou 4,08m tzv.(Vanilla). Jakýkoliv zapomenutý mod soubor to celý posere. Dokonce i přímý upgrade z 1,6 na 1,7 nejde - musíš začít od nuly.

Takže tím pádem je instalace naprosto v pohodě a bez jakýkoliv oserů okolo...prostě to rozbalíš do čisté kopie 4,08m a letíš...imho další plus oproti AAA modaci.

updatovat: 1.6full - 1.6beta - update na 1.7full

WT_Flan
VGR_Lekk napsal:
Flane - težko říct jestli happy usera, každopádně to co dává AAA za prožitek z letu mi Ultra dává asi tak 20x víc. Ohledně modace letových modelů je mi to uplně šumák, páč jestli to má bejt Oleg nebo někdo jinej tak to stejně neovlivnim - vzhledem k tomu, že se jedná o free patch tak to nepovažuju za cheat - prostě to je k dispozici každému. A ohledně nějakých extra triků na DF si dost živě pamatuju na svá učednická leta, kde jsem nechápal jak cíl s takovým počtem zásahů muže furt letět a to rozhodně byly verze ala Oleg.

tigera sem ještě neměl šanci zkusit...aly typuju že to bude jako P11.Mrknutí

Kruci, jsem se asi blbe vyjadril. Úsměv V readme jsem cetl, ze zvuky motoru jsou od nejakeho tiger33 a ty asi mluvis o Tigermothu ( ??? ) By mne zajimalo jestli zvuky motoru v Ultrapacku jou jine ( lepsi, horsi ) nez v AAA soundmodu. Úsměv

( Btw. jsem sosl pro mezka v me AAA instalaci novy set zvuku od jafy, prezentovany v jeho videu Black6. Zvuk postrada ono modovaneho mezka typicke kovove pisteni , ficeni, ale zvuk sam o sobe je u me lepsi, cistsi, tolik nesplyvajici diky basum )

WT_Flan
Tajpan napsal:
VGR_Lekk napsal:
Dortenmann napsal:

updatovat: 1.6full - 1.6beta - update na 1.7full

Tajpane, tomu nerozumim. Nejdriv 1:6 full, pak nejaka 1.6beta a na to pak nacpat 1.7 ???

Jinak, nedalo mi to nakonec a ruzne jsem o tom Ultrapacku pocetl a nakonec se rozhodl v zachvatu experimentatorstvi nakopcit si dalsi instal ciste 4.8 na ktery pak maznu Ultru, abych teda videl sam o cem je rec a pripadne Ultrasajzepack upalil na hranici nezodpovednych, hnusnych a jinak spatnych modderu, nebo se stal ultracheaterem s totalne zasratym kompem se spoustou rozjebanych giga puvodniho Sturma Úsměv

Na tech grünherz strankach to nejde sosnout ani po registraci. Sosl jsem tedy 1.7 z avizovanych linku ( snad z fileforntu ? ) v 5 castech. Trvalo to samozrejme vecnost. Extrakt pak navic hlasil neuveritelny seznam "broken files". V tu chvili uz jsem tusil, ze ozkousim prd.

Napalil jsem presto do ciste 4.8. Nabehlo to az do menu, zadny z popisovanych zaseku pri startu se nestal. Ale v QMB uz nenabehla jedina mapa. Bud se to na 23% zriti ( u default map ) na nejakem load.ini "mapaYX" erroru, nebo se to dostalo na novych mapach na 30% a tam to kolabovalo na neexistenci "Wheeldisc.mat" . Presne uz si ten file nepamatuju. Takze jsem to zase pekne zahodil a jen ten pokurveny instal Ultry jsem zatim nechal, abych to tak trosku prosacoval jake ze ruzne mody jsou inside...

Tajpan
Flan:

linky na 1.7Full
NESTAHOVAT Z PRVEHO LINKU!!!! nejaký španielsky mod (pitchovina) na warcraft či niečo podobné!!!!!!!

http://il2ultrapa...308.0.html

Máš ale i 1.6 FULL

http://il2ultrapa...120.0.html

to opachtovať 1.6beta (teraz názov 1.6Final)

http://il2ultrapa...147.0.html

a potom znovu opatovat update z 1.6b na 17.full

http://il2ultrapa...289.0.html

Mrknutí

Chod Ultry u mna: štart il2fb.exe a čakám 1-2 minuty, nabehne okno do IL2-ultra a na 20% to zastane na minútu , rozbehne sa a zase sa sekne na 70% a čakám znova minútu. Naštvaný
Upravil/a Tajpan dne 27-07-2009 11:51

Jirka
Hmm. A jak můžou lidi, co nejsou schopni tak elementárních úkonů jako je sprovoznit pro své dílko (myšleno onen ultrapack) náležitý download a dát mu korektní install, se vrtat v něčem tak složitém jako je letecký sim ? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Lekk
Nevím jak kdo má zkušenosti, ale v read me je jasně napsáno - instaluj 1.7 na čistou 4.08m. Nikde žáný zátuh, nikde žádný zásek..všechno jede. (ještě sem nezkusil pořádně FMCool.
Oproti 1.6 je pár věcí jinak, nebo utlumeno (např. zvuk chvění křídel či zavírání podvozku) ... samotný polet je mnohem náročnější - ero se chová porád jako bylo v mírných tubulencích - tj. už žádný polet směr sever ala pravítko. Střelba viz výše a rovněž jsem zaregistroval, že obláčky zásahu cíle nějak zmizeli. Pomalu si připravuju verdikt, že 1.6 je stále lepší než 1.7. Ale dám tomu ještě šanci...je možné že jsem nezapnul to správné.
mám Full mod, ground efects mod, effects1v a to je snad vše.Mrknutí weapons mod jsem vypnul...páč sem fakt nic netrefil.Zamračený

EDIT:
Ted jak na to koukám tak je klidně možné, že díky instalu 1.7 na čistou 4.08 jsme přišel o fičurky z 1.6b..možná proto je to tak chudé.
Upravil/a Lekk dne 27-07-2009 11:56

Tajpan
Jirka napsal:
Hmm. A jak můžou lidi, co nejsou schopni tak elementárních úkonů jako je sprovoznit pro své dílko (myšleno onen ultrapack) náležitý download a dát mu korektní install, se vrtat v něčem tak složitém jako je letecký sim ? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

kušuj Jirko, Úsměv Dúfam, že tiež máš nainštalovanú Ultru a testuješ o 106. Šklebící se

BTW: sú hry , kde inštalovanie nových modov , je hotová katastrofa. Il2-AAA-ULTRA a LEsniHU mod , to je "malina" oproti nim. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,973 návštěv