|
Kde je "RESPEKT" ?
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 21-09-2009 15:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1694
Založený: 30.09.05
|
Anton napsal:
PS: pokud si vezmete čajky budu opravdu jen rád, a co se týče útěku tak to je právěže velká přednost Bf-109F proti čajce. Pokud já nesmím utíkat pak vy zatáčet 
Tak dohodnuto, pak dejte vědět jak to dopadlo. Mě by jen zajímalo kolik těch čajek při útěku sestřelíš.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 21-09-2009 16:01
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
3IAP_Sasa napsal:
ona to umí i F4 (i když to asi neudělá za 2 vteřiny jako G2), ale pravda v G2 to jde téměř bez ztráty rychlosti :D:D Jinak G2 je nudná. Tu nepoužívám. Není nad souboj F4 vs La5. Tenhle manévr je u G2 prostě boží. Jak ti jde na čelňák šup, chvíle temna a seš jakovi za prdelí. Docela sem se tomu smál když sem poprvý v té kysně letěl. To letadlo nemá gule no. F4 to je stroj.
zkus si to po sobě znovu přečíst a zamysli se, cožes to tam psal o (ne)používání G2 a souboji s La5 (a pak najednou sedíš za prdelí Jakovi...)
;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| 3IAP_Sasa |
Přidané 21-09-2009 16:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Hoper napsal:
3IAP_Sasa napsal:
ona to umí i F4 (i když to asi neudělá za 2 vteřiny jako G2), ale pravda v G2 to jde téměř bez ztráty rychlosti   Jinak G2 je nudná. Tu nepoužívám. Není nad souboj F4 vs La5. Tenhle manévr je u G2 prostě boží. Jak ti jde na čelňák šup, chvíle temna a seš jakovi za prdelí. Docela sem se tomu smál když sem poprvý v té kysně letěl. To letadlo nemá gule no. F4 to je stroj.
zkus si to po sobě znovu přečíst a zamysli se, cožes to tam psal o (ne)používání G2 a souboji s La5 (a pak najednou sedíš za prdelí Jakovi...)

No já s ní fakt nelítám. Občas lítáme interní letkový testování a děláme ptákoviny. Tam jsem si to zkusil. Fakt k ní mám docela odpor, protože tak dobře nemohlo nic lítat. . Ale máš Hopere pravdu. Ten post je příšernej. To je tak, když myslíš na 10 věcí zaráz a nepřečteš si co edituješ.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-09-2009 16:23
|
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 21-09-2009 16:47
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Jirka napsal:
Anton napsal:
Jirka napsal:
Jedinej správnej souboj je o točení na malé rychlosti. Není v ILovi nic krásnějšího, než befko s ruční brzdou a Vogonův zouvák.
Antone, přečti si Turbínu, dej si mokrej hadr na hlavu a uvědom si, že hraješ gamesu, plnou pseudoletadýlek podobnejch těm na starejch fotkách, který ale lítají narozdíl od reálu úplně rozkurveně. 
No výš mě to i baví beru vlastnosti stodevítky co je ve hře nikoliv v realitě. Tedy tvé "kecy" o mokrém hadru nějak nechápu nepotřebuješ ho náhodou?
PS: kdyby jsi se raději přidal do tématu.
Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle téma jsme tu už stokrát proflejmovali před pěti lety.

ale vtedy sme aspon hladali a používali ofic. dáta, meralo sa, testovalo, porovnávalo, vytahovali sa rôzne testy a porovnávania. písali sa celé stohy o lietaní a matematike a etc etc.
a teraz stačí ,že jedna kačka zagága a breše celá dedina.  |
| |
|
|
| 310_Gringo |
Přidané 21-09-2009 17:13
|

Uživatel

Příspěvek: 550
Založený: 28.03.07
|
Uff, tak jsem to všechno přelouskal.Dneska pěkná úrodička.
V jednom Antona chápu.Čím pomalejší letadlo, tím menší respekt.Cítím to stejně.Bf vs I-153 se dá krásně přirovnat například k F6F vs Zero.Pokud ameriky spolupracijí, zera se kvůli jejich menšímu výkonu taky nechytaj, i když jsou ve stejném počtu.Na druhou stranu bych v F6F do dogfightu se zerem nešel ani za zlatý prase.Z týhle strany z nich respekt mám.To samý platí když si to chce mezek rozdat s čajkou tělo na tělo.Budiž mu pak země lehká.
Záleží na stylu lítání, jestli se chce člověk fakt prát anebo lítat na strajk.A právě proto jsou nejhezčí ty souboje ve kterých jsou obě mašiny zhruba na stejný úrovni.Pak se chtělj prát všichni
Na druhou stranu se Antone ale musim chechtat pod vousy, když vydím, jakým lidem(nebudu jmenovat) tu rozdáváš tisíckrát omílané základní pravdy o vzdušných soubojích.Lidem, se kterými by ses na virtuálním nebi radši ani nechtěl potkat a kteří mají všechny tyhle pravidla už pár let v krvi.
Nemyslim to nějak zle neber si to osobně. |
| |
|
|
| Merten |
Přidané 21-09-2009 17:23
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Ctění rudí nepřátelé Bubi a spol mohly by jste mi říct kdy a kde že jste se s Antonem domluvily?Jen že bych se přišel podívat jak tomu štábnímu chytrolínovi,soudě dle poznámek,rozkopete prdel .
Dlouho jsem se takhle nepobavil   .
Zpět k tématu.Můj respekt má Válec dík že jsi v sobotu ušetřil můj život . |
| |
|
|
| Merten |
Přidané 21-09-2009 17:23
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Ctění rudí nepřátelé Bubi a spol mohly by jste mi říct kdy a kde že jste se s Antonem domluvily?Jen že bych se přišel podívat jak tomu štábnímu chytrolínovi,soudě dle poznámek,rozkopete prdel .
Dlouho jsem se takhle nepobavil   .
Zpět k tématu.Můj respekt má Válec dík že jsi v sobotu ušetřil můj život . |
| |
|
|
| 311_Tank |
Přidané 21-09-2009 17:44
|

Uživatel

Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Jestli pred necim mam respekt tak je to Me410. Co tohle ufo dokaze spulu s neuveritelnou ofenzivni a hlavne defenzivni vyzbroji... |
| |
|
|
| Panek |
Přidané 21-09-2009 17:54
|

Diskutující

Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Anton napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1)Takové pohádky, stejně jako tvoje Fw-190 vs P-39 mě nechávají chladným.
2)Dobře tuhle středu ve 20:00 tvoje Bf-109f4 poučí naše dvě čajky a remíza je jen pro ty kteří se bojí I-153 a utíkají z bojiště.
1,Pohádky? Mě je jedno zda tomu věříš mě se to stalo ale spíše se bavím s pohádkami o nesmrtelných I-153. Kde místo vlastních zkušeností mluví o hipotetickém spouštění se na Bf.
2, Zradostí se ve středu přidám sice v poslední době není moc času jsem rád že jsem si udělal alespoň teď čas na odpovědi ale jak se tak dívám na hodiny moc se to protáhlo.
PS: pokud si vezmete čajky budu opravdu jen rád, a co se týče útěku tak to je právěže velká přednost Bf-109F proti čajce. Pokud já nesmím utíkat pak vy zatáčet 
4:1 na chudinky čajky 
Kdo bude druhá čajka? Nordom? Valec? Nebo Cass bude zase řvát na Bugse?  |
| |
|
|
| 3IAP_Sasa |
Přidané 21-09-2009 17:57
|

Rozkoukaný

|
Merten napsal:
Zpět k tématu.Můj respekt má Válec  dík že jsi v sobotu ušetřil můj život  .
Za to že tě neodpráskl na padáku mu teď hrozí kule ve sklepě )))
AD1)Gringo to asi vystihl.
AD2) Dogfight se zerem skončí v Hellcatovi dřív než začne. Je zajímavý sledovat jak se během 2sekund většina lidí dostane ze super pozice do úplných sraček. 
AD3) O těch sukničkářích nevím kdo to psal, ale pokud máš letadlo, který je lepší, nebo srovnatelný pouze na rychlosti tak ti nezbyde nic jinýho než padat , padat, střílet, střílet a pak zdrhat a zdrhat. Nemyslím si, že by to byla zbabělosti, i když to samozřejmě do TS řveme, když sedíme v išakovi a náležitě se pak smějeme, když nachytáme nějakou Fifinku na hruškách. Holt jsme veselá parta ))
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-09-2009 18:01
|
| |
|
|
| Panek |
Přidané 21-09-2009 18:09
|

Diskutující

|
Hele tudle jsme na válce měli chránit autíčka a dostali jsme Bf109-E4B.
A proti nám 3x I-16 a 3x P39-D2.
Tak jsme si z RESPEKTU řekli, že si teda vemem ty čtvrttunový bomby, uděláme okliku a zaútočíme na zaflakovné letiště, bo šance na přežití tu byla větší.  |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 21-09-2009 18:10
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Panek napsal:
Anton napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1)Takové pohádky, stejně jako tvoje Fw-190 vs P-39 mě nechávají chladným.
2)Dobře tuhle středu ve 20:00 tvoje Bf-109f4 poučí naše dvě čajky a remíza je jen pro ty kteří se bojí I-153 a utíkají z bojiště.
1,Pohádky? Mě je jedno zda tomu věříš mě se to stalo ale spíše se bavím s pohádkami o nesmrtelných I-153. Kde místo vlastních zkušeností mluví o hipotetickém spouštění se na Bf.
2, Zradostí se ve středu přidám sice v poslední době není moc času jsem rád že jsem si udělal alespoň teď čas na odpovědi ale jak se tak dívám na hodiny moc se to protáhlo.
4:1 na chudinky čajky
Kdo bude druhá čajka? Nordom? Valec? Nebo Cass bude zase řvát na Bugse?  V takovych srackach nelitam a kdyz musim tak z velkym odporem. |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 21-09-2009 18:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Anton nedej se.Mas pravdu jen do nich.Jsou to rudy sracky a casse se neboj ten uz ani nevi kde ma klapky a podvozek. |
| |
|
|
| Panek |
Přidané 21-09-2009 18:25
|

Diskutující

|
Sakra, no jo! Cass nebyl na virt. nebi tak dlouho, že měním kurz z 4:1 na 2:1  |
| |
|
|
| 3BAP_Bugs |
Přidané 21-09-2009 18:33
|

Uživatel

Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Cass všetky svoje návraty na virtuálne nebo začína súbojmi. Pokiaľ si matne spomínam, tak to pred cca 3 rokmi bolo 2xBf109G2 vs 2xIL2 3.s
Ale tentokrát ma z toho bude musieť vynechať, |
| |
|
|
| 3IAP_Sasa |
Přidané 21-09-2009 18:49
|

Rozkoukaný

|
Panek napsal:
Hele tudle jsme na válce měli chránit autíčka a dostali jsme Bf109-E4B.
A proti nám 3x I-16 a 3x P39-D2.
Tak jsme si z RESPEKTU řekli, že si teda vemem ty čtvrttunový bomby, uděláme okliku a zaútočíme na zaflakovné letiště, bo šance na přežití tu byla větší. 
nj já to říkám furt, že jak modří nemaj letadla o 200km v hodině rychlejší tak nelítaj.... *CLINCH*  |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 21-09-2009 19:04
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
Tož až se domluvíte, kdy si budete měřit navzájem koule, dejte zřetelně dopředu vědět. Koupím lítek do první řady a ňáký škopky.  |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 21-09-2009 19:10
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Jirko, ty si ale perverzný.  
|
| |
|
|
| Panek |
Přidané 21-09-2009 19:25
|

Diskutující

|
Já dám tu druhou čajku.  |
| |
|
|
| Rufu |
Přidané 21-09-2009 19:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Já bych radši nominoval Nordoma a Válce.Pánku ani se nechlub tím že chodíte na servry mydlit letiště aniž by jste plnili cíle v brífingu.I když když Cassius nelítá tak se možná mírníte
Ohledně gramatiky si myslím že Cibule by to měl zamknout ,ale už ho asi z toho trefil šlak. |
| |
|