January 02 2026 06:31:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
Kde je "RESPEKT" ?
1stCL_pbarry
Anton napsal:
PS: pokud si vezmete čajky budu opravdu jen rád, a co se týče útěku tak to je právěže velká přednost Bf-109F proti čajce. Pokud já nesmím utíkat pak vy zatáčetŠklebící se

Tak dohodnuto, pak dejte vědět jak to dopadlo. Mě by jen zajímalo kolik těch čajek při útěku sestřelíš.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Hoper
3IAP_Sasa napsal:
ona to umí i F4 (i když to asi neudělá za 2 vteřiny jako G2), ale pravda v G2 to jde téměř bez ztráty rychlosti :D:D Jinak G2 je nudná. Tu nepoužívám. Není nad souboj F4 vs La5. Tenhle manévr je u G2 prostě boží. Jak ti jde na čelňák šup, chvíle temna a seš jakovi za prdelí. Docela sem se tomu smál když sem poprvý v té kysně letěl. To letadlo nemá gule no. F4 to je stroj.

zkus si to po sobě znovu přečíst a zamysli se, cožes to tam psal o (ne)používání G2 a souboji s La5 (a pak najednou sedíš za prdelí Jakovi...)
;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

3IAP_Sasa
Hoper napsal:
3IAP_Sasa napsal:
ona to umí i F4 (i když to asi neudělá za 2 vteřiny jako G2), ale pravda v G2 to jde téměř bez ztráty rychlosti Šklebící seŠklebící se Jinak G2 je nudná. Tu nepoužívám. Není nad souboj F4 vs La5. Tenhle manévr je u G2 prostě boží. Jak ti jde na čelňák šup, chvíle temna a seš jakovi za prdelí. Docela sem se tomu smál když sem poprvý v té kysně letěl. To letadlo nemá gule no. F4 to je stroj.

zkus si to po sobě znovu přečíst a zamysli se, cožes to tam psal o (ne)používání G2 a souboji s La5 (a pak najednou sedíš za prdelí Jakovi...)
Mrknutí

No já s ní fakt nelítám. Občas lítáme interní letkový testování a děláme ptákoviny. Tam jsem si to zkusil. Fakt k ní mám docela odpor, protože tak dobře nemohlo nic lítat. Úsměv. Ale máš Hopere pravdu. Ten post je příšernej. To je tak, když myslíš na 10 věcí zaráz a nepřečteš si co edituješ. Šklebící se
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-09-2009 16:23

Tajpan
Jirka napsal:
Anton napsal:
Jirka napsal:
Jedinej správnej souboj je o točení na malé rychlosti. Není v ILovi nic krásnějšího, než befko s ruční brzdou a Vogonův zouvák. Šklebící se

Antone, přečti si Turbínu, dej si mokrej hadr na hlavu a uvědom si, že hraješ gamesu, plnou pseudoletadýlek podobnejch těm na starejch fotkách, který ale lítají narozdíl od reálu úplně rozkurveně. Mrknutí

No výš mě to i baví beru vlastnosti stodevítky co je ve hře nikoliv v realitě. Tedy tvé "kecy" o mokrém hadru nějak nechápu nepotřebuješ ho náhodou?Šklebící se

PS: kdyby jsi se raději přidal do tématu.

Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle téma jsme tu už stokrát proflejmovali před pěti lety. Úsměv

Mrknutí
ale vtedy sme aspon hladali a používali ofic. dáta, meralo sa, testovalo, porovnávalo, vytahovali sa rôzne testy a porovnávania. písali sa celé stohy o lietaní a matematike a etc etc.
a teraz stačí ,že jedna kačka zagága a breše celá dedina. Šklebící se

310_Gringo
Uff, tak jsem to všechno přelouskal.Dneska pěkná úrodička.

V jednom Antona chápu.Čím pomalejší letadlo, tím menší respekt.Cítím to stejně.Bf vs I-153 se dá krásně přirovnat například k F6F vs Zero.Pokud ameriky spolupracijí, zera se kvůli jejich menšímu výkonu taky nechytaj, i když jsou ve stejném počtu.Na druhou stranu bych v F6F do dogfightu se zerem nešel ani za zlatý prase.Z týhle strany z nich respekt mám.To samý platí když si to chce mezek rozdat s čajkou tělo na tělo.Budiž mu pak země lehká.
Záleží na stylu lítání, jestli se chce člověk fakt prát anebo lítat na strajk.A právě proto jsou nejhezčí ty souboje ve kterých jsou obě mašiny zhruba na stejný úrovni.Pak se chtělj prát všichniŠklebící se

Na druhou stranu se Antone ale musim chechtat pod vousy, když vydím, jakým lidem(nebudu jmenovat) tu rozdáváš tisíckrát omílané základní pravdy o vzdušných soubojích.Lidem, se kterými by ses na virtuálním nebi radši ani nechtěl potkat a kteří mají všechny tyhle pravidla už pár let v krvi.
Nemyslim to nějak zle neber si to osobně.Mrknutí

Merten
Ctění rudí nepřátelé Bubi a spol Šklebící se mohly by jste mi říct kdy a kde že jste se s Antonem domluvily?Jen že bych se přišel podívat jak tomu štábnímu chytrolínovi,soudě dle poznámek,rozkopete prdel Vyděšený.
Dlouho jsem se takhle nepobavil CoolCoolCool.

Zpět k tématu.Můj respekt má Válec Mrknutí dík že jsi v sobotu ušetřil můj život Šklebící se .

Merten
Ctění rudí nepřátelé Bubi a spol Šklebící se mohly by jste mi říct kdy a kde že jste se s Antonem domluvily?Jen že bych se přišel podívat jak tomu štábnímu chytrolínovi,soudě dle poznámek,rozkopete prdel Vyděšený.
Dlouho jsem se takhle nepobavil CoolCoolCool.

Zpět k tématu.Můj respekt má Válec Mrknutí dík že jsi v sobotu ušetřil můj život Šklebící se .

311_Tank
Jestli pred necim mam respekt tak je to Me410. Co tohle ufo dokaze spulu s neuveritelnou ofenzivni a hlavne defenzivni vyzbroji...

Panek
Anton napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1)Takové pohádky, stejně jako tvoje Fw-190 vs P-39 mě nechávají chladným.
2)Dobře tuhle středu ve 20:00 tvoje Bf-109f4 poučí naše dvě čajky a remíza je jen pro ty kteří se bojí I-153 a utíkají z bojiště.

1,Pohádky? Mě je jedno zda tomu věříš mě se to stalo ale spíše se bavím s pohádkami o nesmrtelných I-153. Kde místo vlastních zkušeností mluví o hipotetickém spouštění se na Bf.

2, Zradostí se ve středu přidám sice v poslední době není moc času jsem rád že jsem si udělal alespoň teď čas na odpovědi ale jak se tak dívám na hodiny moc se to protáhlo.

PS: pokud si vezmete čajky budu opravdu jen rád, a co se týče útěku tak to je právěže velká přednost Bf-109F proti čajce. Pokud já nesmím utíkat pak vy zatáčetŠklebící se

4:1 na chudinky čajky Šklebící se

Kdo bude druhá čajka? Nordom? Valec? Nebo Cass bude zase řvát na Bugse? Šklebící se

3IAP_Sasa
Merten napsal:

Za to že tě neodpráskl na padáku mu teď hrozí kule ve sklepě Úsměv)))

AD1)Gringo to asi vystihl.

AD2) Dogfight se zerem skončí v Hellcatovi dřív než začne. Je zajímavý sledovat jak se během 2sekund většina lidí dostane ze super pozice do úplných sraček. Úsměv

AD3) O těch sukničkářích nevím kdo to psal, ale pokud máš letadlo, který je lepší, nebo srovnatelný pouze na rychlosti tak ti nezbyde nic jinýho než padat , padat, střílet, střílet a pak zdrhat a zdrhat. Nemyslím si, že by to byla zbabělosti, i když to samozřejmě do TS řveme, když sedíme v išakovi Úsměv a náležitě se pak smějeme, když nachytáme nějakou Fifinku na hruškách. Holt jsme veselá parta Úsměv))
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-09-2009 18:01

Panek
Hele tudle jsme na válce měli chránit autíčka a dostali jsme Bf109-E4B.

A proti nám 3x I-16 a 3x P39-D2.

Tak jsme si z RESPEKTU řekli, že si teda vemem ty čtvrttunový bomby, uděláme okliku a zaútočíme na zaflakovné letiště, bo šance na přežití tu byla větší. Šklebící se

Valec
Panek napsal:
Anton napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1)Takové pohádky, stejně jako tvoje Fw-190 vs P-39 mě nechávají chladným.
2)Dobře tuhle středu ve 20:00 tvoje Bf-109f4 poučí naše dvě čajky a remíza je jen pro ty kteří se bojí I-153 a utíkají z bojiště.

1,Pohádky? Mě je jedno zda tomu věříš mě se to stalo ale spíše se bavím s pohádkami o nesmrtelných I-153. Kde místo vlastních zkušeností mluví o hipotetickém spouštění se na Bf.

2, Zradostí se ve středu přidám sice v poslední době není moc času jsem rád že jsem si udělal alespoň teď čas na odpovědi ale jak se tak dívám na hodiny moc se to protáhlo.

4:1 na chudinky čajky Šklebící se

Kdo bude druhá čajka? Nordom? Valec? Nebo Cass bude zase řvát na Bugse? Šklebící se
V takovych srackach nelitam a kdyz musim tak z velkym odporem.

Valec
Anton nedej se.Mas pravdu jen do nich.Jsou to rudy sracky a casse se neboj ten uz ani nevi kde ma klapky a podvozek. Mrknutí

Panek
Sakra, no jo! Cass nebyl na virt. nebi tak dlouho, že měním kurz z 4:1 na 2:1 Mrknutí

3BAP_Bugs
Cass všetky svoje návraty na virtuálne nebo začína súbojmi.Šklebící se Pokiaľ si matne spomínam, tak to pred cca 3 rokmi bolo 2xBf109G2 vs 2xIL2 3.sMrknutí

Ale tentokrát ma z toho bude musieť vynechať,Smutný

http://3iap.org
3IAP_Sasa
Panek napsal:
Hele tudle jsme na válce měli chránit autíčka a dostali jsme Bf109-E4B.

A proti nám 3x I-16 a 3x P39-D2.

Tak jsme si z RESPEKTU řekli, že si teda vemem ty čtvrttunový bomby, uděláme okliku a zaútočíme na zaflakovné letiště, bo šance na přežití tu byla větší. Šklebící se

nj já to říkám furt, že jak modří nemaj letadla o 200km v hodině rychlejší tak nelítaj.... Cool *CLINCH* Úsměv

Jirka
Tož až se domluvíte, kdy si budete měřit navzájem koule, dejte zřetelně dopředu vědět. Koupím lítek do první řady a ňáký škopky. Úsměv

Tajpan
Jirko, ty si ale perverzný. Šklebící seMrknutí

Panek
Já dám tu druhou čajku. Vyděšený

Rufu
Já bych radši nominoval Nordoma a Válce.Pánku ani se nechlub tím že chodíte na servry mydlit letiště aniž by jste plnili cíle v brífingu.I když když Cassius nelítá tak se možná mírníteÚsměv

Ohledně gramatiky si myslím že Cibule by to měl zamknout ,ale už ho asi z toho trefil šlak.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,966,633 návštěv