November 25 2024 08:03:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2
Enjoyr
ringlett napsal:
Pokud se nepletu tak to je v HSFX

tedy jak C6 mod (některé věci) tak D.gen 4.088

do d.gena se hází mapy i letadla přes soubory které se dají editovat, bohužel ne vždy to funguje (u letadel mi to po přehození do cizího počítače nikdy nefungovalo a mapy mi fungovali jednou a nikdy víc).
Povedlo se mi takto na zkoušku udělat dynamickou kampaň s modovými letadly.

Tohle téma mne zajímá proto jsem oslovil jednoho kamaráda aby zkusil d.genena rozkouskovat a rozbalit (něco už má takhle na svědomí) ale prý je to dost brutálně kodované. Což o to rozbalit se to nakonec dalo ale není poznat co je co, soubor používá (dle něho) nějaké vnitřní kódování. Taková malá ruská enigma. Navíc po rozbalení ten Dgen.exe měl skoro 5GB.

jjjj, taky jsem činil nějaké pokusy dostat se do DGenu, ale na to jsem moc malý pán (chybí potřebné odborné znalosti)... a navíc, ta enigma tam skutečně je Úsměv, a taky - i když se mi podařilo do něčeho dostat a udělat změny, nešlo to zpětně zabalit,uložit... prostě na to nemám,no Šklebící se

...a ten DGen 4.0.8.8 v HSFX není, všechny módy (UI,UP a HSFX) i jejich patche instaluju do ILa ručně ze složky kam je rozbalím (abych věděl kam to co instaluje).

Uvidíme,co napíše Vtrelut...

No a mapy....ty se musejí v DGen naprogramovat včetně údajů (souřadnic) měst,letišť,cest,mostů atd., zkrátka bodů pro veškeré generování...
V čem to ten kamoš rozbalil? A podařilo se to zpětně zabalit? (PM) Úsměv

www.enjoyr-page.cz
ringlett
pokud tedy v HSFX není jak se mi tam dostal? vzhledem ke zkušenostem co jsem s z ilem udělal jsem ho instaloval na čistou nově nainstalovanou verzi a kromě patchů na ila jsem tam nic jiného zatím nedal.

jinak deg.na se snažím zlomit už skoro tři roky a pořád jsem na stejné úrovni, bohužel, i když vzhledem k tomu že s veškerými odbornějšími věcmi musím jinam, na ty prostě nemám, jsem rád že se mi občas něco povede.

když mi začne něco fungovat okopíruju to přepošlu a bác nefunguje to. A to už jsem to zkusil i instalovat osobně. Prostě ve dvou instalacích co mám doma to třeba týden funguje a pak konec, ale když to hodím někomu dalšímu tak ani ťuk ...

313_123
tak zas hlásím problém

mám
mám 1946 +BOE+TLD+Ost + 4.09 + UP 2.01 + upravené textury pro defaultní mapy + E.P. 5.02

afrika 41 tomahawk IIb
letím letím letím padne celý šturm
dle pozorování zatím to děla jen afrika 41
cca každá druhá mise
u jiné kampaně zatím nic mám naházený snad všechny země
kromě japonců, madarů, rumunů

Paulus
Mám v tom trochu guláš. Zde se inzeruje Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2, ale na stránkách www.enjoyr-page.cz je stále jen verze Enjoyr Patches v.5.1.
Kde najdu verzi Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2?

Nebo je to každé o něčem jiném?Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

2JG26_HASIC
Na Enjoyr page to asi není opraveno, ale stáhneš v.5.2.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,491 návštěv