November 21 2024 20:16:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Operation Thunderstorm
falkon
Tak vazne, dnes sa to teda neleti ???
Mozno by to potom chcelo vyrazny oznam do vlakna prip. na nejake ine viditelne miesto...

Cibule, neviem ake to mas stabilne... ja som doma min. rok lietal na 56k modeme - pingy okolo 150, ale s TS bol problem - ten uberal lajnu hlavne ked rozpravalo vela ludi naraz tak ma to obcas kopalo na pingkick Úsměv (to ze sa da obmedzit sirka pasma pre TS som zistil az neskor Úsměv) GPRS by mohlo slapat tak 112k, cize by to teoreticky ist mohlo... skus to niekedy, potom poreferujes! :tup:

1stCL Pepan
falkon napsal:
Tak vazne, dnes sa to teda neleti ???
Mozno by to potom chcelo vyrazny oznam do vlakna prip. na nejake ine viditelne miesto...

Cibule, neviem ake to mas stabilne... ja som doma min. rok lietal na 56k modeme - pingy okolo 150, ale s TS bol problem - ten uberal lajnu hlavne ked rozpravalo vela ludi naraz tak ma to obcas kopalo na pingkick Úsměv (to ze sa da obmedzit sirka pasma pre TS som zistil az neskor Úsměv) GPRS by mohlo slapat tak 112k, cize by to teoreticky ist mohlo... skus to niekedy, potom poreferujes! :tup:

Ale Cibul kecá - net má úplně v cajku.
To je všechno jenom kvůli tomu pošahancovi I..... ale nic Mrknutí

CR_PETRAS
Hošani .... vy.e.te se už na chytrý knížky co by a jak by ,kdyby !!

Zkuste si závod kolem pylonů " V IL-2 Šturmovik "

Spit VIII byl na konci dráhy a já v půlce ( při vzletu ) .Nekoukejte jak by to mělo být podle literatury , ale tak jak je to v simu ... :awch:

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Fucida
tak jak? já si totiž kvůli akci bral volno v práci..tak nejsem z přesouvání termínu zrovna 2x nadšený Smutný
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Mamutak
1stCL_Fucida napsal:
tak jak? já si totiž kvůli akci bral volno v práci..tak nejsem z přesouvání termínu zrovna 2x nadšený Smutný

Ach jooo, jenze ja budu proste zitra od sedmi vecer bez kompuSmutný, a co tuhle nedeli? Vyhovovalo by vam to?

www.czechlions.cz
1stCL_Fucida
Prostě dej nějaký datum a ať se ostatní přizpůsobí.

XXX_Dazz
Hlavně ne teď o víkendu to se chlastá u Pepiho !!!

1stCL_Jamamoto
1stCL_Fucida napsal:

Já ani jednou....

losik
jo tahle neděle se mi hodí.

AH_James_Gastowski
mám jenom takový dotázek. Jakou roli hraješ ve speciálce Mamuťáku, letíš až v tom, co zbyde? Nebo řídíš celou akci, nebo jsem Tě v tom soupisu přehlídl...?

EDIT: sorry, přehlídl jsem Tě :uhoh: SpitVIII

Mám takový návrh, hodně lidí se už přihlásilo a udělalo si volno, tak což takhle udělat nějakou speciálku "šitou horkou jehlou", nebo zopakovat už některou z uskutečněných speciálek?

Já mám třeba ještě na disku speciálky, s kompletníma brífingama a kravinkama:
Coop mód
Živí střelci I - Normandie1944 (B25+SpitIX vs. Bf109+FW190)
Živí střelci II - STALINGRAD1942 (jednak denní a jednak noční - He111+Bf109 vs. JAK,I16,LaGG)
v "Živých střelcích" jde zejména o zapojení hráčů ve střelištích bombardérů
Dogfight mód
Oděsa 1941 - TB-3 Zvěno s podvěšenýma I16 vs. Bf109,IAR,... (byla noční, ale denní by byla lepší)

Nebo něco jinýho, přijde mi škoda, aby se už tolik připravených lidí nevyužilo :tup:
Upravil/a AH_James_Gastowski dne 04-08-2006 21:10

Mamutak
AH_James_Gastowski napsal:
mám jenom takový dotázek. Jakou roli hraješ ve speciálce Mamuťáku, letíš až v tom, co zbyde? Nebo řídíš celou akci, nebo jsem Tě v tom soupisu přehlídl...?

EDIT: sorry, přehlídl jsem Tě :uhoh: SpitVIII

Mám takový návrh, hodně lidí se už přihlásilo a udělalo si volno, tak což takhle udělat nějakou speciálku "šitou horkou jehlou", nebo zopakovat už některou z uskutečněných speciálek?

Já mám třeba ještě na disku speciálky, s kompletníma brífingama a kravinkama:
Coop mód
Živí střelci I - Normandie1944 (B25+SpitIX vs. Bf109+FW190)
Živí střelci II - STALINGRAD1942 (jednak denní a jednak noční - He111+Bf109 vs. JAK,I16,LaGG)
v "Živých střelcích" jde zejména o zapojení hráčů ve střelištích bombardérů
Dogfight mód
Oděsa 1941 - TB-3 Zvěno s podvěšenýma I16 vs. Bf109,IAR,... (byla noční, ale denní by byla lepší)

Nebo něco jinýho, přijde mi škoda, aby se už tolik připravených lidí nevyužilo :tup:

Muzete, ale bohuzel beze meSmutnýSmutnýSmutný

www.czechlions.cz
1stCL_Fucida
Něco připravím..v noci sem dám instrukce pro zájemce. Budou na výběr dvě možnosti.

CR_PETRAS
Zupeeeer :tup:

AH_Watson
Soboty mi vyhovujou víc jak neděle, ale obojí je možné. Takže se mnou do B-25 počítejte, prosím.

Mamutak
...a ja se du nekam zahrabat...

www.czechlions.cz
AH_James_Gastowski
1stCL_Fucida napsal:
Něco připravím..v noci sem dám instrukce pro zájemce. Budou na výběr dvě možnosti.

Pokud by bylo možno, tak bych se taky přimlouval za jednu B-25

Noram
310_Ikar napsal:
1stCL_Fucida napsal:
VIII a IX by měly být výkonově přibližně to samý, ne? Já jen právě nevím, proč nad Normandií ve větších akcích v poslední době potkáváme víc Mk.VIII, než Mk.IX, nic víc, nic míň, lítá to skoro stejně, jen na Mk.VIII je ta drobná grafická chyba, že mu občas na určitou vzdálenost a z určitého úhlu pohledu mizí jedno křídlo Úsměv

Nemam sice chytry knizky tady u sebe, ale spitifira IX byla v podstate "z nouze ctnost" takovej prechodovej typ pred XIVtkou kterej vychazel v zakladech z Vtky. Naproti tomu VIIIcka je cista vyvojova linie "samostatne" vyvyjena. Je daleko cistsi , stihlejsi, zatahovaci ostruha apod. JAk rikam v hlave to nemam a chytry knizky tu nemam, ale mam pocit ze VIII by mela byt jednoznacne lepsi nez IX...??? IX se nakonec vyrabela ve velkem poctu vzhledem k protahovani a narocnosti vyvoje a vyroby pokrocilejsich typu..

[img]http://www.spitfire.dk/stamtraefarve.jpg[/img] is not a valid Image.

http://noram.youaremighty.com/
CR_PETRAS
Tý jo Norame...to je graf...to ty sám ? :clap:

losik
já bych si i s chutí zastřílel jako střelec.

1stCL_Fucida
tak tadyk je ta náhradní akcička místo přeložené Mamuťákovy: http://vwings.cze...ad_id=1114

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,388 návštěv