Na online to potřeba je, ale třeba kariéry mě lákají na Stalingradu a všechny mám rozjetý jen zde, má to tam to správný imeržn. Po čase dokoupim i Kubáň ale zatím nemám potřebu. To je samozřejmě jen můj pohled.
Když si dám rychlou misi tak AI jen krouží. V kampani je to jiné?
Závisí od toho, aké si dáš nastavenie kampane. Na najvyššej úrovni úrovni sú nebezpečni a je ich veľa ale - stále je to AI. Na vychcanost (a tiez u niektorých nebotyčnú blbost) živých pilotov to nemá. Zatiaľ.
P.S. Mne sa na MP páči, že veľmi rýchlo sa dá zistiť, kto je nováčik, kto je veterán a kto eso. Platí pre všetky simulátory, čo som doteraz lietal (vrátane War Thunderu i keď ten má od simulátora trochu ďalej než je zdravé).
Na online to potřeba je, ale třeba kariéry mě lákají na Stalingradu a všechny mám rozjetý jen zde, má to tam to správný imeržn. Po čase dokoupim i Kubáň ale zatím nemám potřebu. To je samozřejmě jen můj pohled.
Kubáň je to nejlepší z BOXu, námořní operace, lov na ponorky, navigace v horách, pestré prostředí, modernější a zajímavější stroje .. o dost přicházíš.
Moskvu považuju za ultra nudnou .. Stalingrad ještě jakš takš ale taky žádnej zázrak..
Mě třeba přijde mapa Moskvy zajímavá tím, že se na ní musí fakt navigovat. Na Kubáni se podívám kolem sebe a většinou hned vím, kde jsem. Na mapě Moskvy se chvilku nesoustředím a v tu ránu mám potíž, bo netuším, kde jsem. Navíc ty mrazivý rána, kdy se v těch údolíčkách válí mlha, to je super. Stalingrad je o něco snazší, páčto jsou tam dvě významné ředy a sbírka velmi charakteristických lesů. Ale i tak to není úplně snadné.
Vůbec si neumím svůj život představit bez všech třech dílů a až vyjde ta západní Evropa, tak i bez toho čtvrtého. Budu se divit, jak jsem to mohl do té doby přežít, když jsem začínal na tomhle YouTube Video
Víš co, serme na Fokáče i s Fučim. Určitě se v těch kraksnách nejednou proletím taky.
Za mě: Čím více typů letadel a jejich modifikací, tím líp.
Když jsi vzpoměl bomby ,tak: Mám takový menší problém.
Lítam teď trochu více se šturmem, on... i of...
Při bombardování z minimální výšky tak 10-20m. Mi někdy bomby v pohodě vybuchly a někdy ne. Potom jsem zjistil že nevybuchnou když klesne rychlost pod 350Km/h. (šturm). Nad tuto rychlost vybuchnou vždy. A odhoz může být i z 5ti metrů.
Má to takle být? Pokud ano týká se to VŠECH bomb v BoX?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.