Aha, to jsem nějak zapomněl. Ony mne tanky zase tak moc neberou :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To je ale škoda že tanky oddělují od letadel, myslel jsem, že to dotáhnou ale asi tam je nějaký problém.
..... We don't do this just to boast about it either - the size of our map makes joint multiplayer with tanks and aircraft possible on the same multiplayer server. ......
Problém vidím v absenci hráči ovladatelných at/aa kanonů, absenci pěších AT či normálních jednotek.
Další věc je doplňování munice a možnost oprav lehkého poškození ..
Obávám se že nebude k dispozici ani jedna věc, která je k tankovému simu víceméně potřebná
Problém vidím v absenci hráči ovladatelných at/aa kanonů, absenci pěších AT či normálních jednotek.
Obávám se že nebude k dispozici ani jedna věc, která je k tankovému simu víceméně potřebná
magot napsal:
Jo, oni totiž tankisti děsně rádi v boji opravovali lehká poškození a doplňovali munici .
Obavas sa zbytocne. Pechota samozrejme nebude v zmysle spracovania Red Orchestry, bude iba AI. Ovladanie protilietadlovych kanonov hracom je uz ohlasene relativne dlho. PAK budu iba AI. Zatial.
Este sa vratim k pechote - problem nie je v stvarneni pesiakov. Problem - a to zasadny - je v znazorneni zabitia pesiaka. Graficky a fyzikalne spracovatelne bez problemov, ale - PEGI. To je cely problem. Z toho dovodu nemame ani krv na kabine po zasiahnuti pilota (napriklad). Momentalne je tento problem v rieseni, uvidime ako to dopadne.
a jak to dělají jiné hry s PEGI? Dyk je to samej mrtvák a krvák
Btw tyhle srágory s PEGI se stejně obcházeli přes konfigurák, hra to "defaultně" neobsahovala a pak sis to zapnul v konfiguáku (mrtvoly, krev, atd..)
To je sice pravda, ale odporucam pockat na neskorsie oznamenie. Zatial je kritika o nicom, pretoze z hry ako takej nezverejnili nic. Iba par obrazkov a vseobecne informacie.
Má ještě smysl kupovat BOM kvůli onajn hře? Nelítá se třeba už jen BOK? Nemám na to moc čas, ale toho Šturma jsem si zamiloval. Graficky je to moc pěkné a celkový pocit z letu je parádní. Hodně tu hru vymazlili
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.