November 25 2024 01:14:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Rumcajs
Už se někomu povedla aktualizace na 1.5.2? Zkoušel jsem n-krát spustit updater a nikdy to nic neprovedlo, stále mám 1.2.16.
Non est specifica

AJaromir
Netuším. Já mám betu 1.5.2, tudíž jsem nemusel nic updatovat. Prostě verze je nyní souhlasná se stable.

Rumcajs
Už jsem na to přišel, stačí spustit updater s parametrem update. Je to trošku zvláštní, že se updateru musí explicitně říct, že má aktualizovat, ale už to něco stahuje. Mám za to, že updater asi kontroluje aktualizace jen jednou za nějaký čas a možná jsem spadl právě do mezery, kdy nic nekontroloval a mezitím vydali patch.

Takže

DCS_updater.exe update
Non est specifica

magot
Rumcajs napsal:

Už se někomu povedla aktualizace na 1.5.2? Zkoušel jsem n-krát spustit updater a nikdy to nic neprovedlo, stále mám 1.2.16.

Zkus to spustit takto:
"*:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\bin\DCS_updater.exe" update

LEON
Existuje nějaký webový server list pro DCS, kde by byly vypsané aktivní online servery a jejich aktuální populace?

https://www.rcfree.eu
magot
LEON napsal:

Existuje nějaký webový server list pro DCS, kde by byly vypsané aktivní online servery a jejich aktuální populace?

Předtím to bylo pod DCS online exáčem, teď se tam leze asi nějak přes menu, ještě jsem tam nebyl od té doby co zrušily ten exáč ...

Host
LEON napsal:

Ne, už jen proto, že online servery nejsou vlastně takříkajíc servery v pravém slova smyslu, ale "založené hry". Dokud nebude dedik, tak si myslím, že nic takového nebude... Takže nikdy Úsměv

Host
Novoroční newsletter od Leatherneck Simulations

Po několika měsících odkladů tu máme skutečně plnohodnotný newsletter od studia Leatherneck Simulations stojícího za modulem Mig-21Bis – jak to tedy vypadá v týmu, jaké jsou plány a v jakém stádiu se nachází moduly F-14A/B, AJS-37 či F4U-1D?

Celý článek: http://simworld.c...mulations/

[img]http://dcs-uvp.cz/1720489-1170x480.jpg[/img] is not a valid Image.

Fiks
Ty jejich plány jsou na h..no.Nedřív by si měli opravit ty zasra.ý aktivace
na 21čku.Naposled mě ji sežralo tou jejich slavnou aktualizací z 1.2 na 1.5.

Host
Fiks napsal:

Ty jejich plány jsou na h..no.Nedřív by si měli opravit ty zasra.ý aktivace
na 21čku.Naposled mě ji sežralo tou jejich slavnou aktualizací z 1.2 na 1.5.

Proto všem přidali 5 aktivací navíc. Navíc co měsíc, to ti to jednu aktivaci vrátí... Pokud nepřeinstalováváš widle co druhý den, myslím, že to je vcelku v klidu Mrknutí

Fiks
Nemusím dělat reinstal widlí.Předtím jsem jenom přidal ramky.A když šáhnu
do Biosu tak ji nejspíš veme taky Vyděšený.

magot
mě dali celeje novej klíč na 21čku, ale zatím ještě jedu na starým. Už to je opravené a vypadá to že nedělá problémy

kvitek
SimWorld napsal:
Navíc co měsíc, to ti to jednu aktivaci vrátí... Pokud nepřeinstalováváš widle co druhý den, myslím, že to je vcelku v klidu Mrknutí

Jestli jsem to ale pochopil správně, tak se ta jedna aktivace (a pouze jedna) vrátí až po úplném vyčerpání, t.j. Né, že dojedu třeba na 5 aktivací, pak budu púl roku hodný a za tu dobu se doplní max. stav.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0, po měsíci 1, 0, po měsíci 1, 0, ...

Host
No, doposud jsem si to myslel taky, ale na druhou stranu jsem koukal na 2-3 moje staré klíče a (tedy, nekoukal jsem na všechny) mám je s jednou aktivací, přestože jsem aktivací vyčerpal více (což je uvedeno i v historii). Ale možná si to snad jenom pletu... Sám nevím Úsměv

rocketdog
Já se bojím, že co vlastně má vliv na funkci rostlináře neví ani ED. Dělal jsem upgrade PC (přidal jsem SSD a RAM, změnil OS). Vše jsem předtím deaktivoval kromě Bf109, ta prostě nešla. řešil jsem to s Wagsem na podpoře a ten jenom dokola opakoval "vše děláš dobře, deaktivuj". Všechno mě vzalo jednu aktivaci až na Bf109. Ta mě zahlásila, že je pořád aktivovaná Smutný

Fiks
Šklebící seŠklebící seŠklebící se Vítej mezi trudomyslné Úsměv

ukulele
Má tyhle problémy i steamová odnož? Tam omezené aktivace nejsou? Nebo se pletu?

Fiks
Nevím,DCS přez Steam nejedu.

AJaromir
I na steam verzi je počet aktivací omezený. Vše je přes ochranu StarForce ProActive. Ale jinak jde každý produkt deaktivovat, aby se uchoval počet aktivací. Dělá se to přes program protect.exe, který je vždy ve složce: hra/mods/aircrafts/(Onen DLC)/bin

ukulele
A jak zjistím kolik mám ještě aktivací? Případně jak požádám o aktivaci?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,501 návštěv