November 27 2024 05:58:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
310_cibule
No, já nevím, ale zase o čem bychom tu jinak žvanili? Úsměv

Úvahy na téma, že CoD je zmetek a nikdo ho nelítá sice některým vydržely poměrně dlouho, ale na celý život taky není.

Mně to takto vyhovuje. Vždycky se těším na každý nový progres (a když zrovna ten týden není, tak se holt nedá nic dělat. Asi mají něco jiného na práci).

Pro ně je to podle mě slušný feedback (tedy pokud odbourají těch 95 procent dobře míněných rad, jak to dělat lépe, resp. tvrzení, že oni to děljí blbě).

A z marketingového hlediska je to podle mně také docela chytré. Vtahují do toho další a další lidi, kterým dávají jistou, byť pochopitelně velmi omezenou možnost se na vývoji jako beta testeři podílet.

Vážné hodnocení má smysl, teprve až to vyjde oficiálně celé. Protože nikdo nevíme, co tam ještě chybí či spíše co ještě dodělají popřípadě opraví.

Takže kdo se nechce bavit tím, že testuje během vývoje (případně jeho peripetiemi), tak se aspoň může bavit tím, že si stěžuje, že může testovat během vývoje (případně na jeho peripetie). A taky nemusí, nikdo ho nenutí Úsměv

P.S. Flane, nepředbíhej!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
CoD je střílečka a hrají ji statisíce až milióny lidí. To si musíš s něčím plést Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Ale tak určitě...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Opitze
CLODu nic nechybělo, nebyl to zmetek, jen byl obětí žido-zednářské elity, vládnoucí dnešnímu světu. Oni společně s Ilumináty nedovolí, aby dokonalý produkt našel své místo na trhu a nedejbože v myslích milionů lidí.

Naštěstí zde existuje dostatek prokrokově uvažujících lidí, někteří dokonce ošleháni i brutálním pronásledováním bolševiky, kteří tento dokonalý produkt lidské práce, technologického pokroku a uměleckého cítění nenechali zničit. jako bájného Fénixe, jej dokázali oprášit od popela a tím nastavili kámen úhelný všem budoucím...

Bohužel pomník těmto hrdinům nikdo nikdy nepostaví, protože svět jejich úsilí a génia nikdy neocení. proto vás všechny vyzývám, abyste ráno i večer vzpomněli, nejen v modlitbách, na tyto bezejmenné i jmenné hrdiny naší doby.

nová, mladá generace potřebuje jasné vzory hodné následování. pamatujte na to, kdykoliv a kdekoliv... I tehdy když se budete vožralí potácet potemnělými ulicemi. je to vaše světlo na konci hnusného kapitalisticky nelidského tunelu.

Sláva CLODu. Budoucnost patří nám... Tedy vám.... nazdar!

Hoper
Já se obávám, že budem vzpomínat především na tebe :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rumcajs
Hele voni už maj zase vycházku.

Pepe
Lidéééé, proboha bděte.

WT_Flan
310_cibule napsal:

P.S. Flane, nepředbíhej!

Koho to ? Kde ?!
Konecne, copak ja, ...ale odjinud fici zbytecne vypjate soudy. No ale tak jiste, kdyz to pomuze, zabavi, necht...
Jinak jen, ze Clod byl tvrdohlave prezentovany jako hotova, skvela, skvostna vec oproti realite, kterou jsm videl na monitor. V tom byl jeho problem a rozdil proti nejakemu ani ne polotovaru, rekl bych..

magot
Opitz napsal:

CLODu nic nechybělo, nebyl to zmetek, jen byl obětí žido-zednářské elity, vládnoucí dnešnímu světu. Oni společně s Ilumináty nedovolí, aby dokonalý produkt našel své místo na trhu a nedejbože v myslích milionů lidí.

Naštěstí zde existuje dostatek prokrokově uvažujících lidí, někteří dokonce ošleháni i brutálním pronásledováním bolševiky, kteří tento dokonalý produkt lidské práce, technologického pokroku a uměleckého cítění nenechali zničit. jako bájného Fénixe, jej dokázali oprášit od popela a tím nastavili kámen úhelný všem budoucím...

Bohužel pomník těmto hrdinům nikdo nikdy nepostaví, protože svět jejich úsilí a génia nikdy neocení. proto vás všechny vyzývám, abyste ráno i večer vzpomněli, nejen v modlitbách, na tyto bezejmenné i jmenné hrdiny naší doby.

nová, mladá generace potřebuje jasné vzory hodné následování. pamatujte na to, kdykoliv a kdekoliv... I tehdy když se budete vožralí potácet potemnělými ulicemi. je to vaše světlo na konci hnusného kapitalisticky nelidského tunelu.

Sláva CLODu. Budoucnost patří nám... Tedy vám.... nazdar!

Ale to je nesmysl, protokoly Ilyových můdrců byl jen podvrh!

Bierglass
magot napsal:

Nevíte náhodou jestli bude existovat Stalingrad i v nezničené podobě?

Ty by jsi chtěl nezničený Stalingrad na zimní mapě? Šklebící seŠklebící seŠklebící se A proč nám svůj poslední příspěvek posíláš dvakrát za sebou?To jako na podtržení tvého osobitého humoru?

WT_Horrido
Návod na LaGGa:

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
A Fricka

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Shadowdeath
Jak je to s těma "Radiatorama" v reálu? Neměl bych otevřít, až po vzletu (případně až bude potřeba podle teploty vody/oleje)?

Bych řekl, že pokud je budu mít otevřené na zemi, tak mě tam akorát nalítá bordel, ne? Mojí domněnku, podporuje i CLOD, kde pokud jsem radiator otevřel ještě před vzletem, tak se mě pokaždé něco rozbilo, někdy ještě při pojíždení, někdy až po vzletu. Tak nevím, tam je to možná špatně, slyšel jsem, že to prý zmetek Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Rumcajs
Shadowdeath napsal:

Jak je to s těma "Radiatorama" v reálu? Neměl bych otevřít, až po vzletu (případně až bude potřeba podle teploty vody/oleje)?

Bych řekl, že pokud je budu mít otevřené na zemi, tak mě tam akorát nalítá bordel, ne? Mojí domněnku, podporuje i CLOD, kde pokud jsem radiator otevřel ještě před vzletem, tak se mě pokaždé něco rozbilo, někdy ještě při pojíždení, někdy až po vzletu. Tak nevím, tam je to možná špatně, slyšel jsem, že to prý zmetek Úsměv

V CloDu žádný bordel do chladičů nelétá. Odstartovat se dá se zavřenýma chladičema, páčto to chvíli trvá, než se to přehřeje. V zásadě to je pod minutu letu, než to člověk uvaří / či utaví, pokud nechá chladiče zavřený a podrží vysoký výkon na stoupání. Chladiče se otevírají proto, že motor při startu běží na vysokém výkonu (hodně moc tepla to generuje) a přitom se to pohybuje pomalu, tedy to nechladí.

Saburo
V reálu jsou na zemi klapky radiátorů plně otevřené, protože má letadlo malou dopřednou rychlost (případně žádnou) a neproudí chladiči mnoho vzduchu potřebného k chlazení.
Už během vzletu, po zatížení motorů, dochází k jejich postupnému zavírání.

Shadowdeath
Rumcajs napsal:

Shadowdeath napsal:

V CloDu žádný bordel do chladičů nelétá. Odstartovat se dá se zavřenýma chladičema, páčto to chvíli trvá, než se to přehřeje. V zásadě to je pod minutu letu, než to člověk uvaří / či utaví, pokud nechá chladiče zavřený a podrží vysoký výkon na stoupání. Chladiče se otevírají proto, že motor při startu běží na vysokém výkonu (hodně moc tepla to generuje) a přitom se to pohybuje pomalu, tedy to nechladí.

Moc tam toho nalítáno nemám. Zkoušel jsem první misi za Hurrika, nálet na britské letiště. Pokaždé, když jsem otevřel radiátor před startem, tak se mě po chvilce hurrik rozbil (něco červeného se napsalo do chatu, a za chvilku se motor zastavil Úsměv nevím co to bylo, nevěnoval jsem tomu moc pozornost, jelikož jsem se chtěl hlavně proletět). Po třetím marném vzletu, jsem si neotevřel před startem chladič a všechno OK. Možná to s tím souvislost vůbec nemá, ale nějak jsem si to s tím spojil Úsměv Nebo je to tím, že německá letiště jsou uklizená, v británii holt přesto srovnávání kráterů, nemají čas zametat Šklebící se

To budu muset večer pustit, a to jsem si řekl, že do dalšího patche od TF to nepustím Úsměv
Upravil/a Shadowdeath dne 30-01-2014 14:42
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Hoper
tak ten návod na LaGGa je paráda - parádní nápad a pochopitelně udělané
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
Bierglass napsal:Ty by jsi chtěl nezničený Stalingrad na zimní mapě? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Na Letní/podzimní. Páč nad zimní se hovno létalo ...
Proč v tej hře kua chybí možnost srovnat Heinkelama město se zemí?? Čím dál víc mě uniká podstata tohoto simu ...
Takže ve finále se na serverech budou prohánět nad zimním Stalingradem fockewulfy, laviny a yaky, výborně!

Shadowdeath
Shadowdeath napsal:

Rumcajs napsal:

Shadowdeath napsal:

Moc tam toho nalítáno nemám. Zkoušel jsem první misi za Hurrika, nálet na britské letiště. Pokaždé, když jsem otevřel radiátor před startem, tak se mě po chvilce hurrik rozbil (něco červeného se napsalo do chatu, a za chvilku se motor zastavil Úsměv nevím co to bylo, nevěnoval jsem tomu moc pozornost, jelikož jsem se chtěl hlavně proletět). Po třetím marném vzletu, jsem si neotevřel před startem chladič a všechno OK. Možná to s tím souvislost vůbec nemá, ale nějak jsem si to s tím spojil Úsměv Nebo je to tím, že německá letiště jsou uklizená, v británii holt přesto srovnávání kráterů, nemají čas zametat Šklebící se

To budu muset večer pustit, a to jsem si řekl, že do dalšího patche od TF to nepustím Úsměv

Tak moje chyba. Ono to je tak, že se narodím již s otevřeným chladičem. Takže místo, abych ho otevřel jsem ho zavřel, a pak to uvařil Úsměv
Jen škoda, že se mě to tak seká Smutný, jináč ten zmetek vůbec nevypadá zle Úsměv

---

Jójo videjka od Requiema byla vždy na jedničku, jsem rád, že se pustil i do BOSu.

cyberolas
magot napsal:

Bierglass napsal:Ty by jsi chtěl nezničený Stalingrad na zimní mapě? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Na Letní/podzimní. Páč nad zimní se hovno létalo ...
Proč v tej hře kua chybí možnost srovnat Heinkelama město se zemí?? Čím dál víc mě uniká podstata tohoto simu ...
Takže ve finále se na serverech budou prohánět nad zimním Stalingradem fockewulfy, laviny a yaky, výborně!

Někdo tady psal ,že to je jen řezničina a ne reálné scénáře, to by tam musela být tetička Ju, asi zvolili zimu pro jednoduchost textur či co. Zrovna nedávno jsem četl, že zásobovači vůbec nebrali v potaz stíhače, spíš létali taktikou co nejníže u země. Z Pitomniku nevzlétalo jako vstřícný doprovod víc než 4 letadla, myslím že v knížce Kříže pro hvězdě tam na to jeden pilot vzpomíná...
Ale každopádně nemožnost zničit Stalingrad by byl hodně nevyužitý potenciál tohoto simu!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,051,290 návštěv