January 11 2025 19:56:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Baron
1stCL_Fucida napsal:
To je vážně reflexní zaměřovač? To už existovalo? To se vážně někde někdy za WW1 použilo? Úsměv Jsem jediný, kdo si myslí, že by podobné věci neměly být do seriozního simulátoru dokupovatelné, ba dokonce v něm ani použitelné? Úsměv

WHAT THE FUCK?!?! Je to aspoň nějak online zakázatelné?

Reflexne zameriavace sa pouzivali uz v roku 1918 Úsměv Fotka originalu (vyrobeneho v Prahe Úsměv) je kdesi zopar stranok dozadu (postol myslim Horri).

Nevidim nic zle na tom, aby sa tieto veci dokupovali, naopak, povazujem to za prinos ku hre. Nemeni to ziadnym sposobom ani letovy model ani vydrz ani nic podobne - je to len pomocka pre hraca. Mimochodom, tieto polne upravy sa robili casto (napr. Fokkery Dr.1 lietali s ukoristenymi motormi GnomeRhone) a to na obidvoch stranach. Fotky takto upravenych strojov su kdesi na RoF fore. Napr. Udet pouzival na Albatrose tubusovy zameriavac z SE5a...

Zakazatelne to online nie je, akurat si to nemusis kupit. A ked to uz mas kupene, nemusis to pouzit Šklebící se
Upravil/a Baron dne 08-06-2011 15:22
Hals - und Beinbruch!

Opitze
Barone, ten druhý screenshot je brutál, je to tak reálný, že to musí být arkáda! Mrknutí
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Baron
Jasne - arkada na serveri Hellequins Šklebící se
Upravil/a Baron dne 08-06-2011 15:34
Hals - und Beinbruch!

Baron
EDIT - duplicitna odpoved. Zmazane
Upravil/a Baron dne 08-06-2011 15:33
Hals - und Beinbruch!

Opitze
Ty vole... nejlepší jsou hlášky lidí, co měli ROF, několik měsíců to nelítali, ňimrali se v KLODu a teď si to znovu nainstalovali a nechali to opatchovat...

toto je více než výmluvné:

I just reinstalled RoF and played it for the 1st time in months.

Holy crap! What a sim this has become. I mean, it wasn't bad when I bought it on release, but now? Wow...

To mi zase bude Hera telefonovat v noci Šklebící se

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
WT_Horrido napsal:
Oigee Reflexvisier. Optische Industrie Gesellschaft Berlin. Hersteller ist Doktor Walter Gérard, Lizenzbau: Kosar a Spol Praha Úsměv

www.cockpitinstrumente.de/instrumente/katalog%201WK/beobachtungsgerate/gross/Reflexvisier%201918%20-4.gif

[img]http://i224.photobucket.com/albums/dd11/Laserlloyd/Dr1SpandauGunscu2-1.jpg[/img] is not a valid Image.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Opitze
Evidentne si "Oigee Reflexvisier" muzeme skrtnout ze seznamu veci, proc je WW2 sim slozitejsi nez WW1.... Vyděšený

Merten
Takže druhý let v mém DFW na nepřátelské sklady.Cesta tam bez problému až jsem doma a vasazuji na přistání proti poměrně silnému větříčku (5m/s) a nechávám ji dojet tak mě najednou vyhmátla skupinka N17.Za svůj život vděčím jen tomu že mám rychlé nohy ale stejně jsou to kurvy šikmooký jak se to dozvěděli a vubec že jsou tak unfér.Šklebící se

PS: Njn voni to byly žabožrouti tak už je mi to jasný Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Fucida
Nelíbí se mi, že si podobné fíčurky zvýhodňující letadlo musí člověk dokupovat..na druhou stranu si musí dokupovat letadla, což mi ale nevadí Úsměv Přemýšlím, proč mi vadí jedna věc a druhá ne - a nějak na to nemůžu přijít Úsměv Prostě mi to přijde divný. Trochu jako si ve WoT dokupovat za prachy lepší posádku, nebo lepší dělo..jasně, může to udělat každej, ale zvýhodnit penězma svoje letadlo, to mi přijde prostě takový...stejný jako bych si měl do Fw 190 A-8 dokoupit Erhöhte Notleistung. Prostě takový divný, no..

Opitz napsal:
Barone, ten druhý screenshot je brutál, je to tak reálný, že to musí být arkáda! smiley

V blízkosti horizontu je krajina (nejspíše hlavně díky efektnímu nasvícení řeky) velmi působivá a opravdu na první pohled nerozeznatelná od reálu. Naopak ale mraky mají k těm reálným velmi velmi daleko. Nicméně jediné virtuální mraky, které se z určitého úhlu pohledu skutečně velmi podobaly reálným, umí MSFS (a ze všech ostatních pohledů jsou hnusné)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Opitze
Fuci, v tomto patchi, ktery je defacto add-on, vsichni dostali zcela novou kampan a mnoho dalsich vylepseni a to vse zadarmo, protoze ten obchodni model je proste jiny. Lidi prubezne nakupuji, vyvojari prichazi s tim, co lidi chteji za symbolicke ceny. Na simhq nekdo spocital, ze si normalni smrtelnik muze stahnout ROF, hrat s dvema letadlama a dokoupit SE5 s field mods za cca 12 dolaru. Anebo jine ero...

Si to predstav ve WW2... dostal bys E3 a hurri mkI zadarmo, mohl litat kampan, offline, online, v online bys mohl do jakychkoliv pozic v bombarderech mimo pilota a co-pilota a lital by sis to na nekolika ruznych online mapach v ruznych rocnich obdobich... a pak by sis mohl dokoupit e4, s field mods, za 12 dolaru... anebo jen e4 za 8 dolaru...

co je na tom spatne?

P.S. Byla by to treba Battle of Britain, takze zase bych tech stihacich letadel nebylo tolik...
Upravil/a Opitze dne 08-06-2011 17:25

1stCL_Fucida
Já právě nevím, co je na tom špatně Úsměv Jak říkám, absolutně mi nevadí, že si koupím, nebo nekoupím letadlo, ale bojím se, že tohle klidně může dospět do fáze, že si člověk koupí lepší motor, lepší kulomet, nebo - dovedeno do absurdna - lepšího paňáka. Prostě se domnívám, že v simulátoru by nástroj zkázy měl být pro všechny totožný. Ale jak jsem zmínil, nevím, proč mi to vadí, jen vím, že mi to vadí a že já sám bych si to nepořídil už z toho důvodu, že se nechci proti konkurenci zvýhodnit Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Merten
Fuči a čím tě zvýhodní třeba teploměr chladící kapaliny?Nebo zaměřovač?Úsměv V ničem je to jen o tom jak seš šikovnej ty věci jsou jen třešnička na dortu.Třeba já teď toho N17 umlátil v DFW jen tak na odhad a to jsem tam ten kořistní zaměřovač měl jenže on stejně nebyl čas se štelovat tak abych něco viděl.

Opitze
jak napsal nějaký KLOD fanboy na 1C foru - to že dávají 777 ROF zadarmo je jen důkaz, že potřebují zvýšit příjmy a že se tomu říká marketing... škoda, že to nepochopili i v Maddox Game... Ale tam si demo fakt nedokážu představit Šklebící se to by neprodali ani 1 kopii... no dobře, tak 2 by prodali, tuším, kdo by to koupil (čau kucí Vyděšený)

Baron
Vcelku Fuciho chapem. Polne upravy sa vsak netykaju iba nemeckych strojov, ale vsetkych. Myslim, ze doteraz boli Nemci v nevyhode prave pre absenciu uz spominanych teplomerov, vyskomerov, kompasov... Napr. Pfalz D.XII mal sice vyskovu korekciu, ale nemal vyskomer ZamračenýTakze sa to riesilo odhadom podla vysky mrakov a podla zvuku motora. Tym ze D.XII ma konecne vyskomer, kompas a teplomer motora nepredpokladam, ze by som s nim vyletel a vratil sa s 20 skalpami ubohych entente Vyděšený (No, musim sa priznat, ze som si vyskusal Pfalza aj s polnymi upravami - okrem OIGEE - a je to jednoducho balada. Konecne sa da lietat s plnym vyuzitim motora BMW, kedze viem v akej som vyske a aku ma motor teplotu. Teraz uz nie je problem zvysovat vykon motora vyskovou korekciou, naopak. No uplny fockewulf prvej svetovej Cool)

Mozno ta Fuci sklamem, ale toto nie su posledne "vylepsenia" - pripravuju sa priehladne baldachyny na spojeneckych stihackach (napr. N.17), spatne zrkadla a dalsie prkotinky. Pokial si dobre spominam, vsetky tieto veci sa bezne pouzivali, tak ako to, co uz vyslo. Takze obavy na mieste nie su.

Krasne na tychto polnych upravach je to, ze neznevyhodnuju ani jednu skupinu hracov. Albatros D.Va a Spad XIII maju polne doplnky defaultne, takze ich netreba kupovat - vyskusaj sam, a povedz ako ta zvyhodnili proti ostatnym. Úsměv

...ja osobne by som prijal este padak...Vyděšený
Hals - und Beinbruch!

BP_dFrog
A to já bych chtěl právě druhý kulomet do Triplana, tahle úprava nebyla vůbec ojedinělá, naopak ke konci působení je měly téměř všechny.

313_OTU_oblak
to je o tom co není a může být. Třeba někdo na marketingu rozhodne - kupte si lepší motr....a bude death rally nebo carmagedŠklebící seon

Opitze
a už je tu zase ta IL2/KLOD perverze aneb "co není, může být".... Co by kdyby... má to jasný potenciál atd...

Co kdybyste se radši soustředili na to, CO JE. Doporučuji nejen při hraní ROF, ale i KLODu...

Vyděšený

třeba někdo v Maddox Games vytáhne hlavu se své zadnice a vy budete mít na Vánoce zvuky motoru odpovídající roku 2011...
Upravil/a Opitze dne 08-06-2011 20:32

WT_Flan
1stCL_Fucida napsal:
Já právě nevím, co je na tom špatně Úsměv Jak říkám, absolutně mi nevadí, že si koupím, nebo nekoupím letadlo, ale bojím se, že tohle klidně může dospět do fáze, že si člověk koupí lepší motor, lepší kulomet, nebo - dovedeno do absurdna - lepšího paňáka. Prostě se domnívám, že v simulátoru by nástroj zkázy měl být pro všechny totožný. Ale jak jsem zmínil, nevím, proč mi to vadí, jen vím, že mi to vadí a že já sám bych si to nepořídil už z toho důvodu, že se nechci proti konkurenci zvýhodnit Úsměv

Ja tomu rozumim. Kdyz to ohlasili a kdyz to vyslo, trosku jsem nad tim mudroval stejne a nevedel proc v tom vidim taky jakysi rozdil.Úsměv
Nicmene mudrovani se odehravalo natolik v akademicke rovine, ze stejne tak jsem vedel, ze to koupim a basta Úsměv

Opitze
Tak jsem našel někoho, kdo si stěžuje na nový patch....

I'm also going to complain about the patch...

This blooming patch has made me forget to watch my programs on the telly tonight.

Mrknutí

LEON
Lidi neblázněte, Aldis z člověka zázračného střelce neudělá a už vůbec ne lepšího pilota Zamračený Kdo bude umět fightit, tak vás prostě rozstřílí i s primitivním zaměřovačem (příp. i bez něj) a kdo umět nebude, tak se na soupeřově šestce neudrží ani kdyby měl laserovej zaměřovač...
Tyhle blbinky sice potěší, ale že by se dalo mluvit o kdovíjakém zvýhodnění v souboji... Naopak mi spíš vadí, že se sluncem v zádech mi Aldis hází prasátka do ksichtu, což obyčejnej železnej kříž nedělal Úsměv
Upravil/a LEON dne 08-06-2011 21:13

https://www.rcfree.eu
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,178,387 návštěv