Nevíte někdo proč mám trackir vystředěný u některých letounů jinam? Konkrétně u 110E koukám na pravé křídlo a u arada je pohled vycentrován dozadu, ostatní stroje co jsem zkoušel jsou ok. Nikdy to nědělalo, zřejmě po posledním updatu.
C:\Program Files\IL-2 Sturmovik Great Battles\data\LuaScripts
máš dvě možnosti: 1. smazat soubor v LuaScripts a pri narození v letadle se ti vytvoří nový
2. je tam složka defaults, kde ho máš
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
Jako že to interaktivní muzeum vypadá dost dobře. Ale jinak video jako takové mi přijde "meh". Jako že gameplay trailer jsem si představoval zajímavější. Tohle skoro nic neukazuje. YouTube Video
Jinak kolem IL2:Korea panuje dost kontroverzí, včetně politických nesouhlasů. Už to tu někdo sdílel.
Nicméně Enigma je podle mě skeptik tak všobecně. YouTube Video
Například u nás v CSW většina lidí docela bojkotuje kupování čehokoliv novýho do Il-2 series, když už tak leda počkaj na 80% slevy, aby do Ruska posílali co nejmíň peněž... Někdo dokonce přestal ten simulátor kvůli tomu i hrát!
Sám bych už dávno měl oděsu a leningrad, kdyby vývojáři nebyly rusáci s prokazatelně proruskejma názorama a ještě nevyvvíjeli simulátor dronů pro ruskou armádu v tom herním enginu za naše peníze... Hraju to co sem si koupil dřív, v zásadě včechno před rokem 2022, ale mám z toho docela blbej pocit, kdyby se někdo ptal..
A mám hóóódně velkej přístup a přehled k jiným letkám ve světě a ten bojkot je obrovskej... Navíc poslední krok asi 14 dní starej, kdy totálně zařízli tým okolo TAW kampaně je další hřebíček do rakve spousty lidí, kteří od nich nic už nekoupěj...
Ať tak nebo tak grafika stojí za prdek.
Ano lítadla vypadají naprosto skvěle. (jakož i v BOX vypadjí skvěle).
Taky nebeská báň je hezká, avšak zbytek světa je na urovni IL-2 1946...
Celkově se mi to líbí. Moc hezký stylový je i ten design menu před letem. Škoda, že to dělají rusáci, to jediný mi vadí. Myslím ale, že to nevydržím a časem si to stejně asi koupím, protože mě to fakt docela zajímá, ovšem ne za tuhle cenu.
Ano byla to lehce nadsáska. Protože mě sere, že rozdíl mezi třicet let starým šturmem a těmihle novými je celkem žalostný. Mluvím o krajině a pozemácích.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.