January 11 2025 20:54:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
606_Druindin

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Opitze
Ale jen ať se každý KLODista podívá na ROF forum, jak se tam lidi předhání s díky a obdivem, a to prosím poté, co to stáhli, nainstalovali a spustili...

Jen to má jeden malý nedostatek. Lidi, kteří se rádi nimrají v nastavení grafických karet, pamětí, základních desek, a kdo ví, čeho všeho, a rádi prohlížejí fora, aby našli konečně řešení pro jejich problém, a to jen proto, aby jim hra šla relativně hratelně spustit, mají smůlu...

My ostatní můžeme poděkovat. Nikoliv za to, že to "jede", ale za to, že to je nádhera, která nemá v současné době srovnání!
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

312_HeRa
Kdyby to slo stahnout Naštvaný Muzete nekdo zkusit sosnout demo ? Me to po download linku skoci zpet na About ...a regstraci mam. Diky Mrknutí

312raf.com
Opitze
Budeš si muset počkat... Měl sis to stáhnout, když jsem ti to říkal, ale to ty né, to ty se radši budeš vrtat v KLODU...

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

312_HeRa
Hajzle Šklebící se

312raf.com
Opitze
Kdybys poslouchal strejdu Opitze, tak se už ukájíš nad večerní podzimní krajinkou, která vypadá jako večerní podzimní krajinka, kde se v údolích rozvaluje mlha, která vypadá jako mlha.
Upravil/a Opitze dne 07-06-2011 20:35

312_HeRa
A zatim prvni prispevek na foru negativni. Pff Jdu si zalitat CloDa. Vyděšený

312raf.com
Merten
Takže moje první dojmy.Kampan je na to že se jedná o betu bomba.Moc pěkný je že se dá ted navzájem porovnávat svoje výsledky s kamarády co poletí stejný stroj,období a jednotku Mrknutí.Pěkně proměnlivé počasí s větry (bombardování ze 1500m při 6m/s néjni perdel pane hrábě Šklebící se ).A pokud jde o tu francouzskou merdku Breguet tak už mám a je to strašně nasr... věc Vyděšený.Celkově řečeno pánové počkali jsme si ale výsledek stojí za to Mrknutí.

j4ck41
toz prvni dojmy po prvni misi

PLUSY
- vyber kampane a tvorba avatara (pro Opicaka: zacina se 01.10.1916 a kampan muzes spustit od jakehokoliv nasledujiciho dne. Na mape mas prehled moznych jednotek i s tim s jakym strojem litaj a muzes si vybrat. Avatara ti to bud nabide random meno nebo si vyberes vlastni, pak klasika vek, hodnost a puvod (ke kazdemu puvodu je jinej a docela rozsahlej text o tom jak ses dostal k jednotce) ... fotku muzes pouzit vlastni nebo nekterou z nabizenych)

- prubeh kampane: rozpis letu pro kazdej den a nutnost jejich manualniho spusteni i kdyz tamletej jenom AIcka + briefing po kazde misi

- moznost zapnout/vypnout globalni statistiky persony

- ziva mapa: v prubehu ofenzivni patroly nad Arras jsem se stretl s celkem 3 skupinami nepratel (jeden osamoceny Ni.11, pak 2xNi.17 u Arrasu a pak kdyz jsem se vracel s vystrilenyma nabojema na nasi strane skupinka Ni.11 sestrelila na balon a jeden z nich pak sel po mne) ale verim ze ve vzduchu jich bylo vic nebot jsem zahlednul i dalsi skupinu Eindeckeru pravdepodobne od Jasty 11, nasi DFW a osamocenou D.H.2 + na fronte jsou nyni kulometna hnizda ktera ostrelujou nizko letici nepratele

MINUSY
- jeden zasadni: podle vseho kdyz je kampan spustena a nejakou dobu bez cinnosti tak me vypina PC (stalo se 2x ... jednou pri cteni textu v novinach a podruhy pri cigarpauze pri naloadovany misi)

mene zasadni
- kdyz je hrac zranen tak to vypada ze jednotka po dobu jeho zraneni nelita

- debriefing se nevyplnuje rucne a nezpocitava se manevr kill

- AI je stejna jak predtim takze je docela predpoklad ze score bude velmi rychle narustat - i kdyz se mi zda ze doslo k nejaky zmene v samotnem chovani ... vypada to ze AIcka se nedrzej formace za kazdou cenu ale docela se trhaj a jdou po nepriteli takze po boji se to docela blbe pak dava zase dohromady ... stejne tak se nedrzej za kazdou cenu waypointu, ale klidne zahnou kdyz je pobliz boj nebo balon ... a asi se ani nedrzej zuby nehty nepratel ... utocili na me dve Ni.11 a po chvili tam pak byla jenom jedna ... jestli nas tam druha ztratila nebo zahlidla nejakej jinej boj a letela tam???

ale jinak zatim panuje na my strane velka spokojenost i kdyz je pravda z dvoujadro a 512megova grafika maj hodne co delat - holt budu muset zacit setrit

jirik
Sice mám málo výkonné PC, ale i na nízké detaily je ten podzim nádhernej, celkový vizuální vjem je pastva pro oko. A ta mlha.Úsměv

WT_Flan
//1.019 download start=true;
//print="Good luck";
//1.020 work start=true;
//Bristol fighter airplane preorder=in progress.

Šklebící se

WT_Horrido
No... má to potenciál. Šklebící se

Kolonka na příjmení je krátká, nevešlo se mi von a to ani ve zkratce v. Lundenburg, dost zásadní mínus. Jinak životopis synka magnáta přes sýry, co se nevejde do cockpitu v podstatě sedí Šklebící se

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2011_6_7__19_45_32.jpg[/img] is not a valid Image.

A první let:

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2011_6_7__19_56_49.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2011_6_7__21_13_41.jpg[/img] is not a valid Image.

BTW jestli jsem to dobře pochopil tak hráčem vytvoření piloti létají v jiných počítačích jako AIčka?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
WT_Schmouddle napsal:
Vsimli jste si toho odstavce o unlimited demu? To je revoluce jako prase.Úsměv

To je fakt síla, prostě pokud se spokojíš s albíkem nebo spadem, máš celou hru zadarmo se všemi funkcemi...

Rise Of Flight napsal:
Welcome to the NEW Unlimited Rise of Flight Demo!
This version of Rise Of Flight can be player for an unlimited time and features two flyable aircraft with full access to all their features. This should not be viewed as just a Demo, but more as a limited version of the Full game.

Unlike out previous Demo, you can now purshase and add new aircraft and content to this Unlimited ROF Demo. By downloading this Unlimited Demo you can now build your own custom version of ROF bu adding content at your own pace throught the ROF Store

The unlimited ROF Demo includes the following.
Flyable Spad 13 and Albatros D.Va.
Full Access to Single Player and Multiplayer Modes for each aircraft.
Full Access to Career Mode for each aircraft.
Full Access to Gunner Positions in Bombers and Recon Aircraft in Multiplayer.

Včerejší polet nádhera, dohlednost jako prase, žádné problikávání při vykreslování nových objektů, nové čoudíky při trefení olejové soustavy, nádhera. A to jsem radši ještě moc nekoukal na kariéru, to si nechávám na dnešek Úsměv.

Merten
horrido řekl bych že ne je to jen porovnávání úspěchů hráčů mezi sebou alespon u mě totiž nemám ty lidi v letce ale navzájem se podívat na to jak si kdo vede můžu Mrknutí.

PS:jo a Novotnák psal něco o tom že jsme kurvy a že at nám polámou ruce že on se k tomu dostane až ve středu Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Opitze
na simhq foru:

lidi koukající na ROF forum - 102
lidi koukající na CLOD forum - 54

Uvidíme, jak se to ustálí, až odezní patchování ROFu...

IMHO, teď bude KLOD hrát jen maniak, který zbožňuje WW2 a Olega a nenavidí Velkou válku a první aeroplány...

Každopádně nový standard je tu, myslím, Luthier asi musí v kanclu žvejkat koberec...
Největší prdel je, ale srovnání těchto dvou produktů a jejich kvality... To je prostě nebe (ROF) a dudy (CLOD)...

j4ck41
Merten napsal:
horrido řekl bych že ne je to jen porovnávání úspěchů hráčů mezi sebou alespon u mě totiž nemám ty lidi v letce ale navzájem se podívat na to jak si kdo vede můžu Mrknutí.

jj ... ja mam ted kdyz 2 prusti hrdinove padli za cisare ve squadrone celkem 9 lidi a ve statistice jich za Jastu 2 lita vic a ani se me nezdalo ze by tam bylo nejake stejne jmeno (i kdyz to urcite nejde vyloucit ... zvlast pokud clovek pouzije generovane jmeno)

a k tomu porovnavani: muze se porovnavat personal (tedy jenom hrac) nebo squadron (tedy hrac+AIcka) statiska ... a ta squadron se meni po kazde "odletene" misi - i kdyz je jenom AIckova, takze kazdej hrac musi mit "svoji" vlastni originalni squadronu

ale mam dojem, ze kdyz je zvolena volba global statistiky tak by to melo bejt jen na jeden zivot ... za soucasnyho stavu me totiz ten system statistik prijde zbytecny
Upravil/a j4ck41 dne 08-06-2011 10:27

Opitze
Hero,

při vzpomínce na to, kolikrát ses mi stal snadnou kořistí na virtuálním IL2 nebi - zde máš funkční link na ROF torrent:
http://riseofflig.../tryrof/en

Pamatuj, je to Free 2 Play, tzn. zadarmíko máš toto:

Flyable Spad 13 and Albatros D.Va.
Full Access to Single Player and Multiplayer Modes for each aircraft.
Full Access to Career Mode for each aircraft.
Full Access to Gunner Positions in Bombers and Recon Aircraft in Multiplayer.

BP_Tyrl
S těma novejma budíkama a zaměřovačema, dá se na nett? nebo fungují pouze v Modované hře?

TozziFan
online Mrknutí

Baron
Ano, je to online. Tu je niekolko fotiek (cast je z poletu na serveri Hellequins a cast z kariery):

Albatros D.II Early s polnymi upravami nad jesennou krajinou

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_7__22_37_51.jpg[/img] is not a valid Image.

...

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_7__22_28_31.jpg[/img] is not a valid Image.

...

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_7__22_38_49.jpg[/img] is not a valid Image.

SE5a s polnou upravou - konecne vyzera tak ako ma Úsměv

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_8__0_3_55.jpg[/img] is not a valid Image.

...

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_8__0_1_24.jpg[/img] is not a valid Image.

Fokker D.VIII s polnymi upravami. Po namontovani OIGEE zameriavaca je to neuveritelny zabijak...

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_8__1_9_28.jpg[/img] is not a valid Image.

Dolphinovi zostava asi tak 5 sekund zivota

[img]http://i22.photobucket.com/albums/b325/jg1oesau/2011_6_8__1_7_17.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 08-06-2011 14:38
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
To je vážně reflexní zaměřovač? To už existovalo? To se vážně někde někdy za WW1 použilo? Úsměv Jsem jediný, kdo si myslí, že by podobné věci neměly být do seriozního simulátoru dokupovatelné, ba dokonce v něm ani použitelné? Úsměv

WHAT THE FUCK?!?! Je to aspoň nějak online zakázatelné?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,178,655 návštěv