Ano, ak sa nic mimoriadne nestane, dnes vyjde patch s Bf-109G-14 a Spitom IX (vratane verzie so skratenymi kridlami). Bude tam toho viac samozrejme, okrem ineho bude mozne lietat karieru na Kubani aj za 13./JG52 (Slow.) alebo za spanielsku letku.
Nezabudnite si potom nastavit ovladanie gyroskopickych zameriavacov v Spitovi (no, ono to vlastne budu dve verzie - dva typy motorov + skratene kridla)
Nezabudnite si potom nastavit ovladanie gyroskopickych zameriavacov v Spitovi (no, ono to vlastne budu dve verzie - dva typy motorov + skratene kridla)
We could not locate the item you are trying to view.
Jak se nastavuje u spita gyro zaměřovač na různé typy německých letadel?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak to je jasný Radime. Pakliže to v BoX blbě lítá, tak je to A-0, potažmo A-1. B-2 měla o 50% víc výkonu.
Přesně.
No, tak to je opravdu naprosto neprůstřelná logika.
Rychlost a stoupavost Henschelu v BoX neodpovídá "béčku" ale "áčku"?
Tak to by měl říci někdo, kdo ho lítá. Verze A-0 a A-1 s Argusy, byla těžce podmotorovaná. Kromě nemožnosti letět na jeden motor, "také start byl sázkou do loterie, neboť stroj byl velmi nestabilní. Ve střemhlavém letu pod úhlem větším než 45° se letoun stával naprosto neovladatelným. Proto bylo provedeno mnoho drobných konstrukčních změn. Na celkové výkony to nemělo ale podstatných změn. Operační zkoušky u 5. (Schlacht)/LG 2 v létě 1940 byly zakončeny prohlášením, že nový bitevní letoun je pro službu u Luftwaffe nevhodný. A-1 dostala elektricky ovládané trimery zlepšující ovladatelnost. Většina problémů pramenila z příliš nízkého výkonu motorů. Použití motorů Gnome-Rhone 14M znamenalo zhruba 50% nárůst výkonu". Baron říká, že je to v BoX ok. Někteří, že je na verzi B-2 podmotorovaný jako A-0 a A-1. Já jen, co jsem se dočetl. Mám tu jen výkony k verzi B-2: max rychlost ve výšce 3 000m - 320 km/h; stoupavost - 5,84 m/s; hmotnost prázdného letounu - 3810 kg; vzletová hmotnost - 4 193 kg.
Dovolim si poopravit - nehovorim, ze je to ok, len ze sa s nim da letiet na jeden motor a ze s nim treba vediet lietat. V ziadnom pripade to nie je stroj, do ktoreho sadnem a letim ako napr protitankova Stuka.
Experti na Hs su u nas Pragr a Pfeil (tu na fore pSipi). Ti na Hs nedaju dopustit.
P. S. Musim sa priznat, ze v 3 km som s nim este neletel.
Borci když už tady vyrábíte skinpacky, mohl byste "spíchnout" skin na CWčkovou IX z 312.Sq
konkrétně jde o DU-X, MH356, sice to bylo IXc, ale zase jedna z mála s krátkým křídlem
(a nejpravděpodobněji se špičatou směrovkou)
sice mě ty Spity až tak neberou, ale pro tuten mám slabost
*spíchnout míněno minimálně na profesionální úrovni, že
Tož pěkné je toto polítání s novými stroji, po tom na co byl člověk 4 roky zvyklej v tomhle simu, jsou ty 1944/45 letadla výkonově pěkný bestie... Jinak co se dle mne vývojářům opravdu povedlo je ten gyro zaměřovač, na první pocit super, dá se s tím krásně střílet, je to intuitivní a věřil bych i tomu, že když si na to člověk trochu zvykne, muže mu to pomoct... U starýho šturma sem se nebyl schopnej s tím nikdy sžít, lítalo to tam jak postřelená koza, nic sem netrefil a vždy sem se nakonec vrátil k fixed modu, tady sem to zapnul a hned pár sestřelů, krása... Konečně důvod pustit se do výroby rotační rukojeti plynový páky...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.