January 11 2025 23:07:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 3
Zifi, magot, Kukuloo

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Thomsen
FEOW: Flaming Eagles Online War

1stCL_Fucida
Ta kampaň bude za příplatek, nebo "zdarma"?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Letecz

Tohle jsem zrovna neměl na mysli. Takhle podobně fungují všechny "čistokrevné" online simy. Nic nového.
Spíš mám na mysli to, že hráč bude hrát klasickou offline kampaň s kariérou, povýšeními, medailemi apd. co k tomu patří ale pouze v okamžiku kdy chce letět misi se připojí k serveru a místo AI pilotů přibere nějaké živé. Kteří zrovna budou mít zájem. Když se nikdo nepřihlásí, poletí normál offline misi. Tohle pokud vím dosud nikdo nenabízí.

http://www.onlinesimulatory.cz
FK_Rudiger
WT_Horrido napsal:
Got word today. Not Friday. Still some stuff to test.

Jason

Mužete mi to někdo prosím počeštit.Dik

Opitze
Píše, že to nebude tento pátek, že musí ještě pár věcí otestovat...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Paulus
Tak jsem po velmi dloooouuuhé době oprášil ROF. Normálně si lítám pro sebe offline. Chtěl jsem se připojit online a ejhle tohle:

[img]http://img194.imageshack.us/img194/4594/rof2011060310131886.jpg[/img] is not a valid Image.

Co to znamená?
Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Opitze
A updatoval sis to po té velmi dlouhé době?

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Lala
Opitz napsal:
Píše, že to nebude tento pátek, že musí ještě pár věcí otestovat...

A kde to napsal, nikde jsem nic nenašel. Počítal jsem s dneškem sakra... , to mě pěkně nasr.. Naštvaný

Opitze
Nevím, on píše i do různých vláken, nejen do těch oficiálních oznamovacích... Horrido bude vědět...

WT_Horrido
Je to někde zastrčeno na oficiálním fóru a i na simhq http://simhq.com/...ost3309639
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
von Pavel napsal:
Tak jsem po velmi dloooouuuhé době oprášil ROF. Normálně si lítám pro sebe offline. Chtěl jsem se připojit online a ejhle tohle:

Co to znamená?
Smutný

A povoleno ve firewallu to máš?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Paulus
Opitz napsal:
A updatoval sis to po té velmi dlouhé době?

Právě že mi to updatovat nešlo. Nemohl jsem se přihlásit na stránky.
WT_Horrido napsal:
A povoleno ve firewallu to máš?

Tady byl ten problém, nevím proč mi firewall povolení vyhodil.
Díky
Mrknutí

Mohl bych si někde vyzkoušet hru online? A kde?
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_123
já lítám tu
http://www.helleq...
TS3 313

Merten
Update se nedělá na stránkách

Opitze
Sorry guys,

Today was supposed to be the day, but weekend testing discovered a show stopper. Give us a couple days more to correct.

Jason

Psáno dneska...

1stCL_Fucida
Ten Jason je nějakej brácha kluků z Ultrapacku, ne? Úsměv

FK_Rudiger
K čemu je prosim vás určený přídavný plyn u motoru BMW a jak ho správně používat aby nedocházelo k poškozování motoru?

1stCL_Fucida
Já bych ti rád odpověděl, ale nevím to Šklebící se

...ale jestli se nepletu, tak je to nějakej "tentononc", kterej se smí používat až ve větší výšce?

BP_Tyrl
Přídavný plyn se používá u Fokkera VIIF a PfalzXII. Základ je ho mít stáhnutý na nulu. Smí se použít i v nižších výškách cca na 5 sec. Pak se ti zadře motor. Normálně se používá ve větších výškách a dobré znamení je,. že když ho spustíš, tak ti motor nestřílí do výfuků.

Merten
To je hrozný jeden aby zase dělal chytrýho Úsměv.Upravuje směs vzhledem k výšce pro maximální výkon.V podstatě ti stačí vědět že jsou u té páky třeba zrovna u Fokkeru D.VIIF tři barevná pole.Každé z těch polí je pro zůznou výšku.Do 500metrů výšky se výškový plyn vypíná,od 500-1000m se dává na první políčko a klidně až na barevný přechod,od 1000-1500m se dává na druhé a od 1500m nahoru na full.To je celé kouzlo Úsměv.Podstatný je si hlídat výšku a neklesnout pod hranici pokud už klesneš tak patřičně upravit.Dobrá zpráva dne je že se to dá poznat i podle zvuku motoru.Mrknutí Jinak doporučuju mrknout na rise of flight stránkách je ke stažení ke každému letadlu příručka s tipy na ovládání,parametry,výkony,rychlosti atd.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,179,224 návštěv