Je to snih, je to vyhlidkovy let a je to Antarktida. Je to Mt. Erebus a kombinace spatneho cisla v navigaci, sliti bileho snehu a bileho horizontu a par dalsich. Mimochodem, existuje odtamtud i fotka paliva roztriknuteho na okenku v momente, kdy letadlo narazelo do zeme...
Co je to za typ asi pozna malokdo, jakeho slavneho zmizeni se zucastnil mozna uhodne vice lidi:
Beaver, starší Beaver, předchůdce Beaveru? Jsem blízko?
Doplnění: Na foto mi nesedí směrovka, naopak podvozek ano, prosklení kabiny je zde hranatější.
Pak se mi vkrádá nějaké jméno letadla "Norman", ale to se chytám ještě méně.
nenapsat to o tom slavném zmizení, netušil bych
takhle mi zbývá jen konstatovat (ringlett byl rychlejší :), že svět přišel o skvělého hudebníka
ad jejich smrt - jaké je procento, že se podaří náhodně skřížit dráhu letu letadla, co si krátilo cestu zakázanou oblastí, s dráhou odhozených bomb z bombardérů, co nebombardovaly svůj cíl a musely tak odhodit dárečky na předem určeném smetišti?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
měl jsem za to, že se našlo jeho letadlo
tak jsem to šel hledat a našel jen to, že právě není nic potvrzeno
takže je to jen jedna z teorií
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nikdo? Je to ze srazky UA a TWA nad Grand Canyonem. Do te doby se take neresilo, jake je procento, ze se uprostred "velkeho vzduchu" v cestovni hladine nahodne srazi dve letadla, v dusledku teto srazky se to resit zacalo.
Co je toto?
[img]https://oshi.at/fbutfH/OyXu.JPG[/img] is not a valid Image.
to je ale ošklivej mustang, asi byl dost rychlej co?
Letadlo jsem identifikoval, ale co a proč jsem musel najít, 1% je takové nic a co to udělá. I když původní Mustang Mk.IV bych v tom fakt nehledal.
Voodoo je pro mě vyloženě ošklivej tím nátěrem. Z těch "ošklivejch" a rychlejch Mustangů je můj favorit Red Baron RB51. O Red Baronovi bych řekl, že je skoro až hezkej. A místo Merlina Griffon! (myslím, že byl ještě jinej Red Baron s Merlinem)
Ringlete, nevíš, jestli se uvažovalo o zabudování Griffona do draku P-51 pro vojenské účely?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.