Simworlde. Pro úplnou tvoji diskreditaci připravuji texťák z konverzace od lidí, kteří s tebou mají zkušenost. Dělám si legraci. Mě stačí, že jsi se dorazil sám. Místní adminy nijak nesupluju. Ale chápu, že se tuhle mystifikaci snažíš prosadit. To je přesně tvůj styl. Jen jsem popsal proč mne iritují tvé příspěvky. Je to diskuse. Přiznám se, že jak jsem začal číst o hlupácích a duševních mrzácích, idiotech...tak mne tvé argumenty přestali zajímat. Proč si asi myslíš, že na tvých stránkách nejsou k tvým článkům žádné komentáře. Klidně se mě můžeš zeptat. Ale když si pozorně přečteš vše co jsi mi dnes napsal,tak tě to určitě napadne. Protože ty rozhodně nejsi takový idiot jako já
Nedávno jsem tady někomu označil komentář za trapný. Takže se tímto všem ostatním omlouvám za tuhle trapnou telenovelu
Rumcajsi myslím, že komunita DCS je větší než si myslíš
Upravil/a ukulele dne 19-12-2015 15:55
Neomlouvat! Ale zvykat si. Až tu budeš déle poznáš sám že čas od času nám všem ujedou nervy nad samou ironií zneschopňujících příspěvků našich "rivalů". Brát s velkou nadsázkou.
Zifi sklidni se, z hluboka dýchej, trocha mahajánové praxe to jistě zalepí.. Vyháněním někoho z fóra pryč se spíš staneš adeptem na ban ty než Apo.
Všem je nad slunce jasné že tu prezentuje svůj web a zvyšuje si tím návštěvnost a větší dostupnost pro google boty, nicméně nikoho to přímo neuráží a dozvíme se těch pár novinek z DCS.
Komické mi spíš přijde že se většinou tyto novinky dozvíme nejdříve od Sabura, po té od Apa Saburovi mi přijdou více user-friendly páč mívaj direct-link
A hej, když už si dělaj piráta pro Koreu... bude Lavočka? ...lépe řečeno... KDY bude? (Jsem slyšel, že DTčka se angažovali i v DCSku... na netu jsem viděl připravenej model - nechcete toho člověka kontaktovat a něco s tím udělat? - Pomohl bych, ale DCSko nerozjedu tak, abych něco zkoušel, haha... blin)
Kluci z DT dělali Fw-190D/ Bf-109K a Me-262 kokpity ...ta švalbina je někde u ledu asi kvůli Ilyovi, před rokem už byla hotova jako model. Na ničem dalším se nedělá ...
bože co to je v 1.5.2. za budovatelskou muziku ...
také se nabízí otázka proč každej patch o velikosti několika MB má přes 1,5GB, tady sw architekt udělal malou botičku, neschopnost vytvořit korektní inkrementaci
Upravil/a magot dne 21-12-2015 12:20
Koukal jsem že jde vykopnout žák a dál s L-39 letět
[img]http://s25.postimg.org/lqhmh23pr/Screen_151222_222816.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://s25.postimg.org/pbdi0a89b/Screen_151222_222831.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.