January 11 2025 23:52:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Hokus
Tomik napsal:
Nechci být za kverulanta, ale přinese tento patch také nějaké zlepšení ohledně cukatůry (alias stuttering) "smolařů" s dvoujádrem a 64-bit systémem nebo je míček stále na straně MS a tato otázka se už ze strany RoF vývojářů neřeší? Smutný

Má někdo ze zdejší komunity podobnou kombinaci HW/SW a plynulý polet v RoFu?
C2D@4GHz, 4GB RAM, AMD6950, Win7 64-bit

O par stranek spet se to resilo a reseni je.Mrkni se.

Tomik
Tak jsem právě vyzkoušel ten RoFBoost a řešením to není (alespoň mně to nepomáhá) - cukatůra +- stejná, affinity 1 nebo 2, oba procesory jedou na 100% Naštvaný

Když spustím RoF ve Win XP, tak plynulé Zamračený

Má ještě někdo nějakou další radu?

Co jsem zběžně pročetl ofiko RoF fórum, tak spusta lidí rezignovala a koupila čtyřjádro (což podle mne řešením problému není)..

WT_Peci
Tomik napsal:
Tak jsem právě vyzkoušel ten RoFBoost a řešením to není (alespoň mně to nepomáhá) - cukatůra +- stejná, affinity 1 nebo 2, oba procesory jedou na 100% Naštvaný

Když spustím RoF ve Win XP, tak plynulé Zamračený

Má ještě někdo nějakou další radu?

Co jsem zběžně pročetl ofiko RoF fórum, tak spusta lidí rezignovala a koupila čtyřjádro (což podle mne řešením problému není)..

No pokud je RoF vyvíjen a optimalizován pro 4jádro, tak bych to jako řešení viděl Vyděšený

j4ck41
tak to poustej v tech XPckach kdyz mas tu moznost, ne?

Opitze
když to spustíš jako XP SP2/3 aplikaci tak to nepomůže?
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Hoper
dotaz - jak to máte s tou vaší slavnou kampaní ? neptám se já, ale v depresi se nacházející Novotňas bez netu. a řekněte mi nějakou povzbudivou info, ať se mu zlepší nálada :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

j4ck41
zatim jsme furt zakopany v pozicich a cekame na Den D

WT_Horrido
Hoper napsal:
dotaz - jak to máte s tou vaší slavnou kampaní ? neptám se já, ale v depresi se nacházející Novotňas bez netu. a řekněte mi nějakou povzbudivou info, ať se mu zlepší nálada Úsměv

Napiš mu, že to vyšlo před týdnem a je to absolutní orgas. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Řekni mu, ať si vzpomene na zašlaný Mongoly Šklebící se Bude vědět Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Merten
A já si říkal proč mi volal když jsem byl v procesu Úsměv.

Tomik
j4ck41 napsal:
tak to poustej v tech XPckach kdyz mas tu moznost, ne?

No ono mi nic jiného nezbývá Naštvaný, ale udržovat dva systémy jen kvůli jedné aplikaci je opruz..

A taky jsem chtěl vyzkoušet jak to vypadá s eyefinity (3x 19 LCD) - to zase naoplátku nejede pod XP Smutný

Tomik
Opitz napsal:
když to spustíš jako XP SP2/3 aplikaci tak to nepomůže?

Bohužel nepomůže Smutný
Zkoušel jsem toho spoustu a největší šanci jsem teď dával tomu Boosteru.

V několika dřívějších verzích to bylo celkem OK (to už je ale dávno), pak ale asi začali optimalizovat pro čtyřjádra jak tady bylo zmíněno a jen tak mimochodem hodili hlášku do fóra, že je problém na straně MS (na úvodní stránce poupravili HW nároky) a už se na to asi vy...
Smutný

Merten
Nezlob se na mě ale co bys ještě všechno chtěl od dvoujádra ...

Hoper
já to tu snad ani radši nebudu číst... :)))

ale Novotňasovi to pro něj vyřídím, to jo :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lala
Varování před větším updatem 1.019, raději zazálohovat současnou verzi, kdyby se něco podělalo při updatování...

Attention Pilots,

1.019 is coming in the near future and it is a big update. AS A PRECAUTION WE HIGHLY SUGGEST YOU MAKE A BACKUP OF YOUR 1.018 ROF FOLDER. Save it to some other storage media like an external hard drive or a flash drive or even the same internal hard-disk and just rename it.

As I learned during a recent hard drive failure you can never have enough copies of your favorite stuff.

We suggest this only because this is a big update and sometimes the update download doesn't work as planned due to internet hiccup or something and we don't want you to get upset if your only 1.018 install gets corrupted. Yes, we have a Recovery feature, but a simple backup is even easier.

Just copy the whole ROF folder with all your skins and missions etc. and save it until you have 1.019 safely updated and working as designed.

Jason and the ROF Team

http://riseofflig...hp?t=20390

j4ck41
blizi se to blizi ... tak doufam, ze az se v pondeli vratim z Metalfestu tak pustim compa, natahnu 1.019 a zacnu slintat Šklebící se

Thomsen
to Tomik: je divný že Ti to nijak nepomohlo .Koho znám tak měli změnu k lepšímu (různě velkou),akorát u XP to nefachčilo.V tom vlákně taky píšou ,že pokud to nic nedělá bude problém jinde a nemyslim přechod na 4jádro Úsměv .
http://riseofflig...00&t=16756

WT_Horrido
Got word today. Not Friday. Still some stuff to test.

Jason
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Letecz
Jsem zvědav jestli se někdy pokusí udělat takovou kampaň s kariérou pro online hraní. V okamžiku kdy se spustí mise - objeví se hráčův požadavek na určitý počet pilotů pro danou misi (třeba jen pár wingmanů) na nějakém centrálním serveru a tak by se do jednotlivých slotů pro letadla mohli přihlašovat živí piloti, něco jak fungují bitvy v kampani u Totalwar. Alespoň by taková kampaň dostala trochu nový rozměr Úsměv
Upravil/a Letecz dne 02-06-2011 13:59

http://www.onlinesimulatory.cz
Letecz
Omyl. sorry, smažte.
Upravil/a Letecz dne 02-06-2011 13:58

http://www.onlinesimulatory.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,179,411 návštěv