Zase jen 8Gb skoro zbytečných dat, vlastně Albík má zpět zvuk kanónu no.
Potřebuji nutně zlepšit náladu a hledám legendární parody video ED s rogalem děkuji.
Jo,jo.Když dostanu chuť si něco koupit od ED,tak si naleju panáka a pustím si to Jinak je to z 26.3.2015 YouTube Video
To jsem potřeboval moc dík, po tolika letech pořád aktuální, navíc s 18kou je to trefený dokonale.
Za poslední tři roky bylo do DCS vydáno tolik obsahu, jako za celou předchozí existenci. A ještě asi i víc. Kdo chce vidět svět černý, tak jej tak i uvidí
hmmm rozsah neobydlené mapy Perského zálivu, je až Afgánistán, Irák, Kuvajt, Saudská Arábie a Katar.
Obydlená část na straně Iránu je v podstatě jen pobřeží na východ a západ od Bandár Abbás. Na sever do hor se s tím moc nepatlali, sem tam plácli nějaké menší město nebo vesnici bez názvu ..
Konec značeného gridu v Iránu na úplném severu kde jsou nejvyšší vrcholy tamních hor, kompletně odflákli že graficky to tam nevypadá ani jako starej šturm, ani jako BMS .. myslím že by se i sim na amize styděl ... no třeba to tam někdy dodělaj.
Horské operace v Iránu se asi teda moc konat nebudou ..
Upravil/a magot dne 23-05-2018 17:49
A co zrcátka? Já teď valím Factorio, takže až v pátek
Jinak co jsem se dočetl, tak krom kapek vody je také v DCS nově i pohybová neostrost .
Upravil/a AJaromir dne 23-05-2018 19:22
No tak mapa ma u mna 13 GB. Dam stahovat cez noc. Ako sa zatial javi? Myslim plynulost detailnost atd (Magotove fotky som si samozrejme pozrel) . Leteli ste uz na nej nejake misie?
No tak mapa ma u mna 13 GB. Dam stahovat cez noc. Ako sa zatial javi? Myslim plynulost detailnost atd (Magotove fotky som si samozrejme pozrel) . Leteli ste uz na nej nejake misie?
U mě se stáhlo za chvíli i těch 24gb, dal jsem download přes http.
Perskej záliv u mě spokojenost. Je to krásně udělaná mapa, bohužel osídlení je jen na málem území Írán jen pobřeží a UAE jen ten poloostrov.
Což jsem ale očekával ..
Co mne zklamalo že už po okrajích gridu nejenže není osídlení a názvy ale v podstatě ani krajina. Je tam jen pár nizkopolygonových hranatých cosi s velmi hrubou texturou ..
Ale jinak to vypadá velmi pěkně na venkově i ve městech.
Jo z když jsem se vracel po zaletnuté misi do editoru a pak do hlavního menu, tak je občas CTD.
FPS je dobré jako na Nevadě, nahrávání mise a v editoru je celkem rychlé.
Upravil/a magot dne 23-05-2018 23:13
Jo, docela hrubka, kterou rád vyčítám ostatním (i když je to docela humorný - udělat ji ve vztahu k popisu chyb v DCS). Jinak když si ale pročteš můj projev na této diskuzi, tak musíš uznat, že v porovnání s ostatními jsem na tom gramaticky nadprůměrně, takže podobné "útoky" ve stylu "píšeš jak pýča" jsou docela směšný.
Kdybych sekal jednu hrubku vedle druhé či nerespektoval shodu přísudku s podmětem, jako většina místního osazenstva, pak by se to dalo pochopit. Ale takto je to z tvojí strany pouze red herring, abys nemusel reagovat na to, že čím víc obsahu EDečko do DCS sype, tím víc se to sere a stává se z toho zabugovaný kolos nepěkných rozměrů, kdy se čím dál rozesírají všechny moduly bez ohledu na to, zda jsou final, alfa, beta, gama či delta...
Ale co, utíkej si připíchnout na tu svoji nástěnku bodík za nalezení jedné hrubky v mých příspěvcích, drsňáku
PS: mezitím přibyl tvůj příspěvek a máš pravdu rozhodně jsi ještě v té lepší půlce, a pochopitelně, občas děláme "chibi" každý
Upravil/a alfik dne 24-05-2018 14:09
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
DCS se asi nikdy nezmění. Člověk se s tím buď smíří a bere ho tak jak je, nebo jde o dům dál a už se nevrátí. Rozčilovat se nad tím, jak jsou věci rozbité je jen mlácení prázdné slámy.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.