November 27 2024 01:42:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
beermajkl
Pepe napsal:

310_cibule napsal:

Ne, Tally Ho vlastně ne.

Давай!

http://www.youtub...9utjothjEU

Za to by tě měli zavřít :-)

Pepe
Jo? A za co a kým? Úsměv To bylo kvůli autentičnosti. Jestli neměl cibule zrovna na mysli tohle. Šklebící se Ještě asi 3 skladby považui za super té doby. Moc lidem pomáhala. Francouzi maji dodnes La Marseillaise revoluční píseň té doby a my snad Kde su Boží Bojovníci. Teda to nevím jestli to nezrušili.

310_cibule
beermajkl napsal:

Pepe napsal:

310_cibule napsal:

Ne, Tally Ho vlastně ne.

Давай!

http://www.youtub...9utjothjEU

Za to by tě měli zavřít :-)

To je docela dada. Ta písnička (mimochodem Pepe má pravdu, byla to něco jako sovětšská Marseillaise) je uveřejněna na polském serveru a přeložená tam i do polštiny. A k tomu vcelku výstižná douška "Z tą pieśnią w 1941-1945. nasz naród szedł bronić kraj od nazistów. Nie mylić z katami z NKWD itp. agresorami."

Jinak cibule měla na mysli bojový pokřik pilotů při útoku - Horrido (viz Baron v jiném kontextu), Tally Ho, Давай!... Asi ty svoje hloupý fórky moc komplikuju :-)
Upravil/a 310_cibule dne 06-12-2013 13:56
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Pochopil, ale neodolal Šklebící se

Alan Grey
[img]http://www.alan-grey-page.cz/wp-content/uploads/2013/12/06122013_il2_bos_02.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.alan-grey-page.cz/
repa
kdy to pojede? zatím žádná aktualizace

310_cibule
Od 00.00 moskevského času. Tedy dnes 21:00 našeho.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

repa
310_cibule napsal:

Od 00.00 moskevského času. Tedy dnes 21:00 našeho.
Díky. To je ale za dlouhoŠklebící se

Padak_CZ
Update už jede

CSL1_Talbot
jede,ale za chvilu pise FAILED,je to nahodene aj na fore-dajaky problem Smutný
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
YouTube Video

tedy zatím mi to píše:

[20:45:13] Checking for updates
[20:45:14] Failed to get latest version

Upravil/a Rumcajs dne 06-12-2013 20:45

Padak_CZ
Aaaaaa sakra

Rumcajs
Se zdá, že to nejede. Kdyžtak mrkněte sem http://forum.il2s...tings-faq/. Můžete si stáhnout ten http://forum.il2s...ch_id=2071 a zkusit to. Mě ten debug launcher píše chybu 404, což je nechvalně proslulá chyba [img]https://s3.amazonaws.com/imgspark.com/images/m/b4d5f65b93a8b55a1cbbd3f59f3ab1c8.jpg[/img] is not a valid Image.

... ok právě to naběhlo a stahuje se to.

CSL1_Talbot
Mne uz to ide,mam stiahnute,nainstalovane.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
Tak po nějakém boji to běží. Nejprve po aktualizaci CTD, pak zas a zas. Po Recovery z launcheru to běhá. Musí se znovu nastavit grafika a je tam myslím víc voleb. Mapování os a kláves zůstalo.
Opravdu to střílí a opravdu to dělá díry. Sundal jsem několik LaGG3 a musím říct, že to je větší odvaz než v CloDu. CloDový FM je takový, že ta 109 lítá tak trochu jak po kolejích. Lépe řečeno je poměrně snadné cíl dostat do zaměřovače a chvíli ho tam udržet. Zde ty reakce nejsou zdaleka tak lineární a není tak lehké držet soupeřovu trajektorii. Sklouzává to po křídle a je zde mnohem výraznější adverse yaw (jak se to poví česky?). A celkově se to složitě stabilizuje pro střelbu. Ale natrenovat to půjde.
AIčka lítaj magicky. Je mi jasné, že není doladěný autopilot. A i vím v čem to je, páčto můj vlastní AP s některýma letadlama z CLODu reaguje podobně. Magie spočívá v tom, že maj přehnané reakce na výškovce a pořád s letadlem mrcasej jak kdyby s tím kvedlali jak s vařečkou. Tak jako se potácej ve vzduchu.
Účinnost zbraní je žůžo. LaGG začne velmi rychle různobarevně kouřit. Křídla má jak ementál, dá se zapálit. Dá se tomu ustřelit kus letadla. Může to bouchnout. Pilot je geroj a bojuje, ale časem vyskočí.

Pepe
Rumcajs napsal:

Tak po nějakém boji to běží. Nejprve po aktualizaci CTD, pak zas a zas. Po Recovery z launcheru to běhá. Musí se znovu nastavit grafika a je tam myslím víc voleb. Mapování os a kláves zůstalo.
Opravdu to střílí a opravdu to dělá díry. Sundal jsem několik LaGG3 a musím říct, že to je větší odvaz než v CloDu. CloDový FM je takový, že ta 109 lítá tak trochu jak po kolejích. Lépe řečeno je poměrně snadné cíl dostat do zaměřovače a chvíli ho tam udržet. Zde ty reakce nejsou zdaleka tak lineární a není tak lehké držet soupeřovu trajektorii. Sklouzává to po křídle a je zde mnohem výraznější adverse yaw (jak se to poví česky?). A celkově se to složitě stabilizuje pro střelbu. Ale natrenovat to půjde.
AIčka lítaj magicky. Je mi jasné, že není doladěný autopilot. A i vím v čem to je, páčto můj vlastní AP s některýma letadlama z CLODu reaguje podobně. Magie spočívá v tom, že maj přehnané reakce na výškovce a pořád s letadlem mrcasej jak kdyby s tím kvedlali jak s vařečkou. Tak jako se potácej ve vzduchu.
Účinnost zbraní je žůžo. LaGG začne velmi rychle různobarevně kouřit. Křídla má jak ementál, dá se zapálit. Dá se tomu ustřelit kus letadla. Může to bouchnout. Pilot je geroj a bojuje, ale časem vyskočí.

Poč mě trápíš? Dej sem video!

Rumcajs
Nějak mi v tom nefunguje ShadowPlay. Musím pustit Fraps a něco vyrobím.

Jinak LaGG je stále bez trimu a tedy to střílení s ním je asi jako lítat Dr 1 v ROFu bez křivek. Já na to snad nasadím ten svůj SlimJoy. LaGG je proti Bfku pěkná svině. Hodně dělá ten chybějící trim, ale taky to ztrácí ovladatelnost při nízkých rychlostech a neletí to tolik. Zbraně to má ale slušný. Trefa do Bf vede k rychlé zkáze.

Baron
Rumcajs napsal:

Žiadny boj s BoS u mňa nebol, nainštaloval som a spustil. Jukol som do grafiky - mám dojem, že ju trochu vylepšili, zdala sa mi taká nejaká krajšia (napr. kokpit v Bf sa mi zdá ostrejší a celkovo taký nejaký krajší, ale môže to byť i placebo efekt). Či je tam viac volieb neviem, ale je to možné. Ohľadne dogfightu môžem Rumcajsove postrehy iba potvrdiť. Vizuálne - nádhera. Pri prvom dogfighte nepriateľský pilot vyskočil, na ďalšom pointe dostal ďalší pilot LaGG-u pékáčko medzi kukadla (a pekne sa nachýlil nad prístrojovú doska ako to má správna mrtvola urobiť) a na treťom pointe si ma podali dva LaGGy tak, že som nestihol ani vystreliť Šklebící se Tak som sa aspoň kochal krásou zimnej krajiny z výšky 1400 metrov (ale bola tam kureffská zima).

EDIT: Obrázky z prvej misie v Bf

Moja prvá obeť...
imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/713/7n7o.jpg

..a tu druhá - pilot to dostal v kabíne...
imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/96/0zmw.jpg

Idem ďalej "testuvat", ale prvé dojmy sú veľmi pozitívne.
Upravil/a Baron dne 06-12-2013 22:54
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
YouTube Video

edit: sice jsem to vyrobil ve full HD a nahrál ve full HD, ale na YouTube se to ukazuje jako max 360 bodů. Takže radši nechat v malém okénku.
edit 2: super, tak YouTube se probudilo a už je tam i Full HD verze.
Upravil/a Rumcajs dne 06-12-2013 23:08

CSL1_Talbot
Praveze je grafika zeme uplne naprd a nie krajsia.Ako keby bola na low,anisotropic filtering nefunguje,je to rozmazane.

EDIT:Tak som na to prisiel,Texture quality je otocene.Dal som ho na low a vsetko je teraz v poriadkuMrknutí
Upravil/a CSL1_Talbot dne 07-12-2013 00:03

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,383 návštěv