January 11 2025 23:42:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Rony
Díky.

Vypadá to dobře. Podle mě všechno vždycky stojí a padá s urovní AI aby se chovala uvěřitelně.

j4ck41
mno AI v RoF rozhodne neprovadi takovy kousky jako AI ve Sturmu ... a - pokud ma dostatecnou uroven - tak se i pokousi vyuzit prednosti, takze kdyz je rychlejsi tak ma tendenci si poodletet atd. ... bohuzel to jsou furt kamikadze, takze se vzdycky snazi utocit misto toho aby se snazila zdrhnout

Rony
Tak ve šturmu je tragická to snad ani není vhodné srovnání Šklebící se

Mě třeba přijde, že mě AI vždycky vidí, takže žádný překvapivý přepad se nekoná. Nebo kdyby udělala chybu pilotáže a hodila vývrtku.

Co se týče té kampaně bylo by fajn kdyby jednotlivý piloti měli svojí povahu. Někteří byli samotáři a odtrhávali se na vlastní lov, jiní třeba zbabělci a nechali hráče v problémech.
Nebylo by třeba ani od věci kdyby taky dělala navigační chyby Úsměv

1stCL_Fucida
Rony napsal:
povahu. Někteří byli samotáři a odtrhávali se na vlastní lov, jiní třeba zbabělci a nechali hráče v problémech.
Nebylo by třeba ani od věci kdyby taky dělala navigační chyby Úsměv

Ty asi nelétáš online, viď? Šklebící se

...já offline létám především proto, že nejsem obklopen piloty kupící jednu navigační chybu na druhou, odtrhávají se na vlastní lov a když mám problémy, tak se zbaběle ztratí Úsměv Jó online létání... hmmm Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rony
Ale jo. Létám. Hlavně šturm, u kterého je offline dobrej tak akorát na trenink střelby a zkoušení letadel.
RoF tedka pomalu zkouším online. Ale ještě ho moc neumím.

Já i vždycky bral online jako hlavní náplň, ale když se tu poslední dobou o ničem jiném než o budoucí RoF kampaňi nemluví tak jsem chtěl něco zjistit Úsměv

Teda kamarádi mě ve štychu nikdy nenechali. spíš se vždycky navzájem ztratíme jakmile se začne trochu točit. Jinak za sebe vždycky své virtualní životy s nadšením obětujem Šklebící se

1stCL_Fucida
Není nic krásnějšího, než když všichni spolu padnou za císaře pána a jeho rodinu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Merten
http://riseofflig...6fa17895be Tak to jsem zvědavej jak na tom po vydání bude jedno je ale jistý CloD průser neočekávám Úsměv
Upravil/a Merten dne 28-05-2011 19:58

WT_Horrido
Aby to bylo jako CLOD muselo by se tam psát o nejlepší kampani všech dob Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
hele kdo vcera lital na Syndikatech (Hokus, Kraken a zbytek z dlouhejch chlupu) ... lagovalo vam to? kdyz jsem potkal vasi skupinku v Pupech tak jsem mel dojem ze v tom pruletu jste byli o.k., ale minimalne ten jeden Triplane ze dvou co leteli za vama warpoval sem a tam (coz byl asi duvod proc jsme se srazili ... teda jestli jsme se srazili, ale zase kdybychom se nesrazili nebyl duvod abych prisel o vrtuli) ... mno a pak me uz warpovali vpodstate vsichni koho jsem videl

Hokus
j4ck41 napsal:
hele kdo vcera lital na Syndikatech (Hokus, Kraken a zbytek z dlouhejch chlupu) ... lagovalo vam to? kdyz jsem potkal vasi skupinku v Pupech tak jsem mel dojem ze v tom pruletu jste byli o.k., ale minimalne ten jeden Triplane ze dvou co leteli za vama warpoval sem a tam (coz byl asi duvod proc jsme se srazili ... teda jestli jsme se srazili, ale zase kdybychom se nesrazili nebyl duvod abych prisel o vrtuli) ... mno a pak me uz warpovali vpodstate vsichni koho jsem videl

Pri pruletu jsem te kratce osil a pak jste se srazili.Zadny warp jsem v ten moment nezaznamenal a ani potom.Trojplošnik nezvladl manevr.

WT_Horrido
Překopaný launcher, nastavení grafiky...

http://riseofflig...hp?t=20189
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Opitze
Mám z toho dobrý pocit!
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
Jako že to má potenciál co? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Opitze
nedostižný vzor KLODu Šklebící se

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Merten
"We hope this give you an insight into what to expect graphically with version 1.019 and it will help you avoid any surprises and guide you in your setup." vidíte ten diametrálně rozdílnej přístup?Úsměv

Opitze
ano já ho vidím a jsem nadšen, že někdo mluví se svými zákazníky uctivě a srozumitelně. v dnešní době je to překvapivé...

Tomik
Nechci být za kverulanta, ale přinese tento patch také nějaké zlepšení ohledně cukatůry (alias stuttering) "smolařů" s dvoujádrem a 64-bit systémem nebo je míček stále na straně MS a tato otázka se už ze strany RoF vývojářů neřeší? Smutný

Má někdo ze zdejší komunity podobnou kombinaci HW/SW a plynulý polet v RoFu?
C2D@4GHz, 4GB RAM, AMD6950, Win7 64-bit

Hokus
Tomik napsal:
Nechci být za kverulanta, ale přinese tento patch také nějaké zlepšení ohledně cukatůry (alias stuttering) "smolařů" s dvoujádrem a 64-bit systémem nebo je míček stále na straně MS a tato otázka se už ze strany RoF vývojářů neřeší? Smutný

O par stranek spet se to resilo a reseni je.Mrkni se.

Hokus
Tomik napsal:

O par stranek spet se to resilo a reseni je.Mrkni se.

j4ck41
hledej ROF boost

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,179,357 návštěv