Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Rony |
Přidané 26-05-2011 13:05
|
Nováček
Příspěvek: 22
Založený: 12.07.10
|
Díky.
Vypadá to dobře. Podle mě všechno vždycky stojí a padá s urovní AI aby se chovala uvěřitelně. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 26-05-2011 13:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
mno AI v RoF rozhodne neprovadi takovy kousky jako AI ve Sturmu ... a - pokud ma dostatecnou uroven - tak se i pokousi vyuzit prednosti, takze kdyz je rychlejsi tak ma tendenci si poodletet atd. ... bohuzel to jsou furt kamikadze, takze se vzdycky snazi utocit misto toho aby se snazila zdrhnout |
|
|
|
Rony |
Přidané 26-05-2011 15:00
|
Nováček
|
Tak ve šturmu je tragická to snad ani není vhodné srovnání
Mě třeba přijde, že mě AI vždycky vidí, takže žádný překvapivý přepad se nekoná. Nebo kdyby udělala chybu pilotáže a hodila vývrtku.
Co se týče té kampaně bylo by fajn kdyby jednotlivý piloti měli svojí povahu. Někteří byli samotáři a odtrhávali se na vlastní lov, jiní třeba zbabělci a nechali hráče v problémech.
Nebylo by třeba ani od věci kdyby taky dělala navigační chyby |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 26-05-2011 15:19
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10897
Založený: 26.01.13
|
Rony napsal:
povahu. Někteří byli samotáři a odtrhávali se na vlastní lov, jiní třeba zbabělci a nechali hráče v problémech.
Nebylo by třeba ani od věci kdyby taky dělala navigační chyby
Ty asi nelétáš online, viď?
...já offline létám především proto, že nejsem obklopen piloty kupící jednu navigační chybu na druhou, odtrhávají se na vlastní lov a když mám problémy, tak se zbaběle ztratí Jó online létání... hmmm
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Rony |
Přidané 26-05-2011 15:29
|
Nováček
|
Ale jo. Létám. Hlavně šturm, u kterého je offline dobrej tak akorát na trenink střelby a zkoušení letadel.
RoF tedka pomalu zkouším online. Ale ještě ho moc neumím.
Já i vždycky bral online jako hlavní náplň, ale když se tu poslední dobou o ničem jiném než o budoucí RoF kampaňi nemluví tak jsem chtěl něco zjistit
Teda kamarádi mě ve štychu nikdy nenechali. spíš se vždycky navzájem ztratíme jakmile se začne trochu točit. Jinak za sebe vždycky své virtualní životy s nadšením obětujem |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 26-05-2011 15:54
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10897
Založený: 26.01.13
|
Není nic krásnějšího, než když všichni spolu padnou za císaře pána a jeho rodinu
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Merten |
Přidané 28-05-2011 19:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
http://riseofflig...6fa17895be Tak to jsem zvědavej jak na tom po vydání bude jedno je ale jistý CloD průser neočekávám
Upravil/a Merten dne 28-05-2011 19:58
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-05-2011 19:27
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Aby to bylo jako CLOD muselo by se tam psát o nejlepší kampani všech dob
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 30-05-2011 09:20
|
Diskutující
|
hele kdo vcera lital na Syndikatech (Hokus, Kraken a zbytek z dlouhejch chlupu) ... lagovalo vam to? kdyz jsem potkal vasi skupinku v Pupech tak jsem mel dojem ze v tom pruletu jste byli o.k., ale minimalne ten jeden Triplane ze dvou co leteli za vama warpoval sem a tam (coz byl asi duvod proc jsme se srazili ... teda jestli jsme se srazili, ale zase kdybychom se nesrazili nebyl duvod abych prisel o vrtuli) ... mno a pak me uz warpovali vpodstate vsichni koho jsem videl |
|
|
|
Hokus |
Přidané 30-05-2011 12:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 191
Založený: 18.07.08
|
j4ck41 napsal:
hele kdo vcera lital na Syndikatech (Hokus, Kraken a zbytek z dlouhejch chlupu) ... lagovalo vam to? kdyz jsem potkal vasi skupinku v Pupech tak jsem mel dojem ze v tom pruletu jste byli o.k., ale minimalne ten jeden Triplane ze dvou co leteli za vama warpoval sem a tam (coz byl asi duvod proc jsme se srazili ... teda jestli jsme se srazili, ale zase kdybychom se nesrazili nebyl duvod abych prisel o vrtuli) ... mno a pak me uz warpovali vpodstate vsichni koho jsem videl
Pri pruletu jsem te kratce osil a pak jste se srazili.Zadny warp jsem v ten moment nezaznamenal a ani potom.Trojplošnik nezvladl manevr. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-05-2011 12:58
|
Fusioner
|
Překopaný launcher, nastavení grafiky...
http://riseofflig...hp?t=20189
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 31-05-2011 14:16
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
Mám z toho dobrý pocit!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-05-2011 14:27
|
Fusioner
|
Jako že to má potenciál co?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 31-05-2011 14:30
|
Stařešina
|
nedostižný vzor KLODu
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Merten |
Přidané 31-05-2011 15:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
"We hope this give you an insight into what to expect graphically with version 1.019 and it will help you avoid any surprises and guide you in your setup." vidíte ten diametrálně rozdílnej přístup? |
|
|
|
Opitze |
Přidané 31-05-2011 15:27
|
Stařešina
|
ano já ho vidím a jsem nadšen, že někdo mluví se svými zákazníky uctivě a srozumitelně. v dnešní době je to překvapivé...
|
|
|
|
Tomik |
Přidané 31-05-2011 19:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 305
Založený: 23.10.05
|
Nechci být za kverulanta, ale přinese tento patch také nějaké zlepšení ohledně cukatůry (alias stuttering) "smolařů" s dvoujádrem a 64-bit systémem nebo je míček stále na straně MS a tato otázka se už ze strany RoF vývojářů neřeší?
Má někdo ze zdejší komunity podobnou kombinaci HW/SW a plynulý polet v RoFu?
C2D@4GHz, 4GB RAM, AMD6950, Win7 64-bit |
|
|
|
Hokus |
Přidané 31-05-2011 20:16
|
Rozkoukaný
|
Tomik napsal:
Nechci být za kverulanta, ale přinese tento patch také nějaké zlepšení ohledně cukatůry (alias stuttering) "smolařů" s dvoujádrem a 64-bit systémem nebo je míček stále na straně MS a tato otázka se už ze strany RoF vývojářů neřeší?
C2D@4GHz, 4GB RAM, AMD6950, Win7 64-bit
O par stranek spet se to resilo a reseni je.Mrkni se. |
|
|
|
Hokus |
Přidané 31-05-2011 20:17
|
Rozkoukaný
|
Tomik napsal:
C2D@4GHz, 4GB RAM, AMD6950, Win7 64-bit
O par stranek spet se to resilo a reseni je.Mrkni se. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 31-05-2011 20:49
|
Diskutující
|