December 05 2024 03:52:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
1stCL_Jiricek
Přicházím se dvěma otázkami. Pozor, předesílám, že druhá je zákeřná. Tedy:

1. Je pravda, že vám všem byla špatně doručena příloha se souborem domácího úkolu? Tzn. že byl text souboru připsán za zprávu coby obyčejný text a nikoli jako misfile v příloze?

2. Jak to, že nikdo neprotestoval a pln nadšení nepožadoval opravu?

Za trest zítra pošlu další : )

LesniHU
Me to prislo uplne v poradku jako prilohy.

Ale toho idiota vedouciho, ktery v primem letu zrychloval a zpomaloval od padovky k maximalce porad dokola, toho jsi nam opravdu posilat nemusel :-).

doktorkop
Mě to taky přišlo v pořádku.
Jestli je to,že se ten vedoucí snaží vehementně setřást svoje číslo,chyba,tak hlásím,že mi to došlo v nepořádku.
Připadal jsem si jak na gumovém špagátu:sm19:

1stCL_Jiricek
Šlo o to, že Falkonovi ten misfile přišel jako prostý text na konci zprávy. A kupodivu i mně, protože jsem si poslal kopii. Tak jsem soudil, že se to zvoralo všem.

Co se mise týče, tak jsem jí ji zkoušel i bez zapojeného joysticku jen na klávesnici. A nevzdálil jsem se víc než na jedno rozpětí, pročež soudím, že AIčko letí ještě rovněji než po přímce. Chystám se na test jen pomocí trimů. To by asi bylo něco na míru pro LesníHu.

Každopádně zítra dodám druhou a třetí lekci, které už nebudou tak trapně "rovné".

P.S. Malinko OT. V té kopii, co jsem si poslal, chybí v textu všechna "ž". Máte to taky?
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 13-11-2005 00:48

jofe
1stCL_Jiricek napsal:
Šlo o to, že Falkonovi ten misfile přišel jako prostý text na konci zprávy. A kupodivu i mně, protože jsem si poslal kopii. Tak jsem soudil, že se to zvoralo všem.

Co se mise týče, tak jsem jí ji zkoušel i bez zapojeného joysticku jen na klávesnici. A nevzdálil jsem se víc než na jedno rozpětí, pročež soudím, že AIčko letí ještě rovněji než po přímce. Chystám se na test jen pomocí trimů. To by asi bylo něco na míru pro LesníHu.

Každopádně zítra dodám druhou a třetí lekci, které už nebudou tak trapně "rovné".

P.S. Malinko OT. V té kopii, co jsem si poslal, chybí v textu všechna "ž". Máte to taky?

Mne to došlo v poriadku. Odletel som to a AI letelo ako Trabant zavesený na gume za Ferari. :lol: Editol som si tú misiu a rýchlosti boli v poriadku. Včera som skúšal v offline misiu s Bf 109 E a tam mi to nerobilo. Dalo sa to letieť úplne v pohode krídlo na krídle.
[img]http://jofe.webzdarma.cz/skupina.jpg[/img] is not a valid Image.
Neviem si to vysvetliť ale je možné že to robí mapa. Leningrad a Nová Guinea sa môjmu kompu veľmi nepáčia :no:
Ak budeš robiť ďalšie, pamätaj na to že AI režú zátačky príliš divoko.
Upravil/a jofe dne 13-11-2005 09:53

LesniHU
"ž" me prisly taky v poradku. Chyba bude ve vasem prijimaci Úsměv.

1stCL_Jiricek
Pánové, to je podivné. Já to odletěl v pořádku :/ Jedinou změnu, kterou jsem udělal po letu a nekontroloval, bylo počasí. Dnes na to kouknu.

Ať už zlobí cokoli, aspoň jste to neměli tak lejké, že : )

jofe
1stCL_Jiricek napsal:
Pánové, to je podivné. Já to odletěl v pořádku :/ Jedinou změnu, kterou jsem udělal po letu a nekontroloval, bylo počasí. Dnes na to kouknu.

Ať už zlobí cokoli, aspoň jste to neměli tak lejké, že : )

A tam môže byť pes zakopaný. :lucka:
Idem to vyskúšať! :sm3:

jofe
Tak som to poskúšal a v počasí pes zakopaný nie je!??
Mapu som dal online 5 (orezaný Fínsky záliv), počasie dážď a šlo to vcelku v pohode. :confused: Sem z toho jeleň. :sm19:
Kto má chuť, môže to vyskúšať.
http://jofe.webzd...kupina.rar

1stCL_Jiricek
Tak děti. AIčko letělo do kopce rychle a z kopce pomalu. Výchovné, řekl bych : )Nad to dělalo kraviny z mi nepochopitelných důvodů i mimo waypointy. Toho jsem si prvně nevšiml, protože jsem změny přisuzoval právě změnám režimu ve waypointech.

Tak či tak byla mise zaměřena na korekce rychlosti, tedy nemožné chování AI letadla nebylo na škodu. Udržet se ho dalo, takže protesty se zamítají.

V mailech máte druhou a třetí část. Opet je cílem především korekce změn rychlosti vedoucího stroje, takže jsem to ponechal na původní mapě, byť je podezřelá z bugu. Pro příště budu volit jinou mapu.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 13-11-2005 17:21

1stCL_Jiricek
Dále se vyhlašuje nový termín konání Messikova coopu "Krymská habaďůra" na úterý 22.11. Tentokrát s He111 a bez živých střelců.

Sraz pro ty, kteří si mohou dvě tři hodiny předem přečíst email s briefingem, bude ve 20.30. Sraz pro ty, kteří si nemohou dvě tři dohiny předem přečíst email s briefingem, bude ve 20.00.

Potřebuji vědět, kdo poletí. Takže prosím o obvyklý zápis zde. Pokud někdo nepoletí, napište i to, prosím. Pro bližší info jukejte na http://3iap.org/img/soupiska.gif.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 13-11-2005 17:21

doktorkop
Já se hlásím na 99,99%
jeden nikdy neví,že?Mrknutí

LesniHU
Ja muzu stejne jako doktorkop.

jofe
A ja tiež! :sm40:

Miroo
V poslednej dobe sa nejak menôžem dostať do tempa, ale na toho 22. 11. by som mal byť pripravený. Keby sa niečo stalo dám vedieť.:sm43:

AH_Cutora
Taky bych se racil zucastnit .....

jofe
1stCL_Jiricek napsal:
V mailech máte druhou a třetí část. Opet je cílem především korekce změn rychlosti vedoucího stroje, takže jsem to ponechal na původní mapě, byť je podezřelá z bugu. Pro příště budu volit jinou mapu.

:bigeek: Prečo to nemôže vyzerať ako normálny let!!!!!! :upsetw:
Veď to natiahni a v Kymi (sverne Kotka) je letisko ktoré je pokosené a odhrnuté od snehu !!! :sm41:
Prečo sa netrénuje aj stúpanie?

PS Každý normálny let začína vzletom a poväčšine končí pristátím! Šklebící se
Upravil/a jofe dne 13-11-2005 22:23

1stCL_Jiricek
jofe napsal:

:bigeek: Prečo to nemôže vyzerať ako normálny let!!!!!! :upsetw:

Protože je to trénink.

Veď to natiahni a v Kymi (sverne Kotka) je letisko ktoré je pokosené a odhrnuté od snehu !!! :sm41:

Nerozumím :/

Prečo sa netrénuje aj stúpanie?

Trénuje se. Celá mise 2 je pouze stoupání a klesání.

PS Každý normálny let začína vzletom a poväčšine končí pristátím! Šklebící se

Ano.

ÚsměvÚsměv
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 13-11-2005 22:38

1stCL_Jiricek
Čutoro PM.

Oficiální stanovisko 3.IAP - 1stCL - StG SM tréninků je ale to, že jde o 3.IAP - 1stCL - StG SM tréninky, kdy je cílem trénink těchto jednotek, nikoli "zábava", natož "volná". Veřejné speciální mise snad začnou do budoucna vznikak z těchto tréninkových a budou se létat v jiný den a po patřičných úpravách.

Miroo
Už sa stalo idem na služobku vrátim sa až štvrtokNaštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

36,064,856 návštěv