Mě to přijde lepší, ale jestli dostáváš od každého přes držku, tak to je tím, že máš jen ty 3h.
Hlavní hrdina je jak nemluvně, chce to minimálně 30h aby ses mohl trochu do někoho pustit
Dal jsem přes weekend asi deset hodin. Zatím to není moc Kingdom Come, ale spíše najdi Vořecha. Nesnášim vlky a ožralého lovčího jsem myslel že zabiju i s jeho Pepíkem.
Vořecha jsem našel a našel jsem i svého koně. Vykoval podkovy, sekerku, vrátil peníze Boženě, navštívil cigošský tábor a "Frantu Kocourka."
A potkal jsem moraváky. Byli ozralí a jednomu sem dal přes hubu. Representation...
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Já ještě vořecha nenašel, nemám k pitbulům vztah, k cigánům a frantovi se teprve chystám, doufám, že tam bude nějaká lepá cigánka
Božce love zatím dlužím a vůbec mě to netrápí ... a pepíka jsem osvobodil, pěkně jsem ty zloděje odsnajproval kuší ze shora ze skály, dva, třetí utekl a už se nikdy nevrátil.
Ani se chudáci nedozvěděli kdo je odpravil.
Jo a toho přitroublýho berana mě sežali vlci, horko těžko jsem je pozabíjel, Jindra má totiž problém dosáhnout tesákem dolů na vlka ..
Pak jsem zabil toho pasáka ovcí, páč co jsem mu zachránil stádo ovcí, tak se do mě pustil, že mu ujídám ten jeho psí vývar. Tak šel tam kam jsem poslal za vlky s beranem
Btw rozbít držku Vírovi, to je teda umění ..
Upravil/a magot dne 10-02-2025 12:35
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.