November 23 2024 02:56:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
1stCL_Novotny
n0emis-:
Prosím Tě, máš namapovanou dead zónu v ovladači toho Saiteku?? Měl jsem ho leta a po krátké době byla potřeba nastavit rozmezí dead zóny v ovladači. Nemusí být nutně problém v BoS.

LEON
n0emis- napsal:

Lítám to dlouho, ale to míření u befka stále neumím sklidnit. Defaultní hodnoty citlivosti si už nepamatuji, furt se v tom vrtám. Jinak lítací HW spíš průměrný (Saitek x52 pro + combat pedály také od saiteku).
Díky za odpovědˇ , asi to chce více trénovat v offline režimu. Online jsem zjistil, že jsem pro každého snadná kořist...

Jen tak pro zajimavost, zkousel jsi, jestli Ti to pri mireni s Twistem (bez pedalu) plave uplne stejne jako s nimi?

https://www.rcfree.eu
BP_Iceman
Ahoj, no možná napíšu úplnou blbost , neb jsem spíš lama než virtuální pilot. Jen že jsem měl úplně stejné problémy. Zmizely , když jsem se naučil letadlo "správně" vytrimovat na daný režim letu a nemusel jsem se s řízením potom tak prát. BOS je na tohle si myslím celkem citlivý. A hardware nic moc ,Thrustmaster T1600M a totálně rozšlapaný saitek pedály a i přes to se dá éro docela udržet.
Tak třeba to taky pomůže.

Rumcajs
To máš Icemane úplně pravdu. Vytrimovaná mašina se drží ve směru mnohem snáze než nevytrimovaná. Věc se bohužel má tak, že při střelbě má člověk mašinu docela často mimo trim, páčto v boji málokdo stíhá přetrimovat. To už je přeci jen trošku vyšší dívčí.
Non est specifica

n0emis-
X Novotny napsal:

n0emis-:
Prosím Tě, máš namapovanou dead zónu v ovladači toho Saiteku?? Měl jsem ho leta a po krátké době byla potřeba nastavit rozmezí dead zóny v ovladači. Nemusí být nutně problém v BoS.

Ani jsem nevěděl, že je nějaká dead zóna v ovladači Saiteku. Tedˇ jsem se tam díval a nastavení je viz obrázek

[img]http://i68.servimg.com/u/f68/11/31/10/38/beze_j10.png[/img] is not a valid Image.

co bych tam měl změnit?

1stCL_Novotny
Nevím zda v tvé verzi, ale dalo se popotahovat těma tajtrdlíkama uprostřed a po krajích. prostředek je dead zóna a okraj rozsah chodu. Ale Saitek měl tu nepěknou vadu, že pořád něco měnil v nastavení.

1stCL_Piscot
Dobry den! Mam problem.Zakoupil jsem BoS.Nainstaloval, spustil TIR, spustil hru a ejhle, nefunguje rozhlizeni.Jsem lama, nebo to opravdu nespolupracuje?Dekuji.

310_cibule
Dobrý den, pane Piškote. Rád tě vidím :-)

Spolupracuje. Přijď na lionní TS, určitě někdo poradí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Piscot
Ahoj Cibule, taky Te rad vidim a moc dekuji za odpoved! Se mozna budeme potkavat casteji. Úsměv

310_cibule
Prima, lítám teď s lionama stěhováky. Když je čas.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
Piškote nespolupracuje to bo pravděpodobně nemáš nainstalovanou knihovnu podporovaných her, aktualizaci. Projdi si seznam t ovladačích TiR a pokud tam není jukni doprava nahoru zda tam není oznámení o možné aktualizaci. Pokud ne odinstaluj a v klidu nainstaluj znova a chvilku se tomu věnuj.

Ps: Dnes jsem zahájil jednání s Jiříčkem a pokud to nějak půjde budu vám rád překážet na křídle.

1stCL_Piscot
Dik Novotnas, bylo to presne tim, akorat to pisu az po Tobe, takze to vypada, ze jsem na to neprisel sam. Úsměv

1stCL_Novotny
Mně to neva! Šklebící se . . . . Hlavní je přeci jen výsledek. Mrknutí

310_cibule
Ve čtvrtek vyjde další patch http://forum.il2s...uary-28th/

Baron
Snáď tam bude všetko to, čo sľúbili v poslednom Developer Diary www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif
Hals - und Beinbruch!

magot
bude v tom patchi nějaký solidní simulátor? Šklebící se

310_cibule
magot napsal:

bude v tom patchi nějaký solidní simulátor? Šklebící se

Nic pro tebe :-)

310_cibule
Baron napsal:

Snáď tam bude všetko to, čo sľúbili v poslednom Developer Diary www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif

Pokud narážíš na ten dlouhý výčet věcí, jimiž se budou zabývat, nebude v tomto patchi - obávám se - nic z toho, co očekáváš (viz "Complex tasks that require significant changes or research to find their cause" a "Regular tasks" ) .

Ale bude tam varianta efka, sturmovika a pešky. A pár dalších drobností.

Rumcajs
Super, vlastně doufám v několik zásaních oprav.
1) To padání, to padání.
2) Ech ti střelci, co se nedají zapnout.
3) Libovoučké nebrzdící brzdy u stodesítky.
4) Marcipánová křídla u 110.
Tak snad se něco z toho urodí.
Non est specifica

Baron
Rumcajs napsal:

Super, vlastně doufám v několik zásaních oprav.
1) To padání, to padání.
2) Ech ti střelci, co se nedají zapnout.
3) Libovoučké nebrzdící brzdy u stodesítky.
4) Marcipánová křídla u 110.
Tak snad se něco z toho urodí.

1) Detto
2) Detto
3) Detto
4) Detto

+ oprava FM u 109F-4 a G2
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,927 návštěv