November 22 2024 18:56:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 2
alfik, CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Kurland 1945 - SPECIÁLKA
AH_Cutora
Fuci, mam dotaz. Jak je to teda s tema treningama a pozadavkem at B25tky letaji formace? Ma smysl delat skolku na to kdyz dneska neprisel nikdo?

1stCL_Fucida
hlavně když budete schopní letět tu speciálku, na tréninku to dělejte jak chcete Úsměv

"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
1stCL_Fucida napsal:
np..dneska v 8 pls přijď na náš TS..mezi 8 - 9. je takový větší trénink. Je to napsané i na private fóru Luftwaffe.

kurňa, vy taky trénujete ? Úsměv
proč, to nedělejte Mrknutí

Kyza
Koukam na roster .. a je tam jeste jedna A9 volna Úsměv

Nemohl bych se prosim do ni nasoukat ?

Jesi ne tak nic... aspon sem to zkusil Úsměv

1stCL_Fucida
je tvoje Kyza Úsměv

310_cibule
néééé, Kyza, nééééé. To je nefér. Takovýhleho pilota už LW v květnu 45 prakticky neměla Šklebící se

Edit: překlep
Upravil/a 310_cibule dne 03-03-2006 15:08
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
Kyza stejnak bude jenom plachtit ...
a povídat si s ovečkou

A NE ŽE NE !!! Šklebící se

WinteR
fuči potřeboval bych jednu maličkost potřeboval bych speedyho přeřadit ke sturmum a Vogla k nam lavinam bylo by to možné???

1stCL_Fucida
klidně..já předpokládám, že si to nějak organizujete na soukromém fóru. Ten roster je jen orientační.

310_Ikar
bohuzel se musim odhlasit, z duvodu me nepritomnosti.

www.310raf.com
1stCL_Fucida
aiééé.. to pro Rudé není úplně nejlepší zpráva imho..

310_cibule
313_Ikar napsal:
bohuzel se musim odhlasit, z duvodu me nepritomnosti.

WTF?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Ikar
dovolena!!!

www.310raf.com
Hoper
zamítá se !!!!

3IAP_Momo
taky ruším svou účast ...dáme šanci mladším Úsměv hele lidííí, je volná
LA - 7mičkááááááááááá Mrknutí

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
WinteR
tak teda 1 La-7 pro mé čislo 606_Vogela

AH_Cutora
Fuci, tady doslo evidentne k nedorozumneni.

Ja specialku neletim, to vis od zacatku. Pozadal jsi me at dam bombery do formaci jako na Berlin. Vypsal jsem letecke skolky na toto tema a ocekaval jsem, ze pilotum reknes co po nich chces. Uz 3 nedele visi skolky v kalendari. Na prvni nikdo neprisel, takze se ptam, co mam delat? Nemam silu sledovat vsechna vlakna ke Kurlandum a dolovat co vlastne poletite a jak. Rekni mi tedy jasne co chces, nebo kdo je velitel na ktereho se mam obratit, nebo na to hodim bobek.

1stCL_Fucida
Čutora..to se ptáč celkem včas.. předpokládal jsem, že velí LesniHU (první pilot v každé formaci v rosteru velí, resp. očekávám od něj, že bude velet) a že jste nějak vnitřně domluvení a slétaní.

LesniHU
No, to je teda pro me novinka. Vzdyt tomu vzdycky velel Hoper. A proc jsem vubec napsanej na prvnim miste?

Kazdopadne: moje ucast je velmi ohrozena - je nepravdepodobne, ze budu moct letet v nejake uzavrene sestave. Tim chci rict, ze moje B25 je volna, ale pokud bude skutecne nouze o posadky, zkusim letet.

Hoper
bezva ...

doplnění:
Hoper tomu vždy "velel", páč tam nebyl nikdo jiný (nebo se nikomu nechtělo)
od začátku, co z toho vypadl Čutora, jsem tě (LesniHU) stavěl do pozice velitele - měls k tomu předpoklady.

Fuči, jak to vypadá na vaší straně s účastí ? Taky vám tak hromadně odpadávaj lidi ?
U nás ti "staří a zkušení" trénovat nechtějí (si myslí, že to zvládnou zkoordinovat za letu) a ti mladí - nějak nevím

Co takhle posunout termín ??
(ale bacha, někdy po něm je Edyho koopka ...)
Upravil/a Hoper dne 06-03-2006 00:05

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,730 návštěv