Debata bezpochyby zaujimava, zamena s Baronom mi skor lichoti, ale vdaka Pipovi, ze to uviedol na pravu mieru Pepe pekne videa, sam si rad chodim na podobne servery trenovat strelbu, Robaron.
Já se vrátil po nějaké odmlce a hned mě na ATGu sejmuli asi 5x. Nějací borci s Bf nás tam přišpendlili na pěkně dlouho. Potom mi nějaká bestie ustřelila křídlo a ani jsem ho neviděl. To byl teda návrat. Na těch serverech tě občas zaregistruji a někdy by to chtělo s TS. YouTube Video
Sestříhané sestřely. Stejným počtem jsem byl sestřel i já samozřejmě, ale to se nějak špatně střihá Je tam nějaké zaškobrtnutí zvuku, ale to se objevilo až po nahrání na YouTube.
Patetická hudba, střelba asi tak na 1 km, a já myslel, že tam Válec nasází několik sestřelů v brutálních akrobatických točkách.... a vono nic... hoši, hoši... něco je s váma špatně, jděte se proběhnout na čerstvý vzduch
Je to sice v zmetkovi a online airquake ale niekde zacat musis, ked budes ozaj dobry mozes zacat lietat offline kampane
Nemel jsem na neho sanci porad si udrzoval energii a do toho jsem mel v jednu chvili tel. no a pak nez jsem se rozkoukal motor v cudu.Delal vse spravne tak jak by befkar mel a proti tomu nemam sanci.
Valec napsal:
Nemel jsem na neho sanci porad si udrzoval energii a do toho jsem mel v jednu chvili tel. no a pak nez jsem se rozkoukal motor v cudu.Delal vse spravne tak jak by befkar mel a proti tomu nemam sanci.
Ale pekne video, 2x si sa mu skoro dostal na kobylku, podobne tie stupave zatacky lietam aj ja a daktori sa nechaju nachytat. Laca je ale dost dobry a lieta ako pises. Aj tak pekna pocta a suhlasim, ze si jeden z najlepsich RAF pilotov na ATAGu ak nie uplne najlepsi.
Jo je to hezký. Chvilkama to měl hodně na hraně, když mu rychlost padala pod 200. Tedy tam byla i nějaká ta dávka štěstí. Kdyby to bylo naopak a převahu energie na začátku by měl Válec, asi by to netrvalo tak dlouho, že?
Jo je to hezký. Chvilkama to měl hodně na hraně, když mu rychlost padala pod 200. Tedy tam byla i nějaká ta dávka štěstí. Kdyby to bylo naopak a převahu energie na začátku by měl Válec, asi by to netrvalo tak dlouho, že?
Keby Valca videl tak aj hej, Laca je tiez vyborny pilot na 109, mozno tiez jeden z 5 naj na ATAGu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Předevčírem jsme si s Langmasterem vyrazili na serveru ACG pro trochu toho adrenalinu. Dovolil jsem si Langovi dělat dvojku (když už nic byl jsem první na ráně. V polovině kanálu jsme natrefili na prvního „mezka“ po páru kličkách jej Lang sundal, já si opět neúspěšně zkusil zasáhnout vrtající 109. Pokračovali jsme směr Francie a zhruba mezi Calais a Oye Plage začal prohánět Lang BF109 celkem se mi to líbilo páč jsem jen hlídal jedničku a sem tam jsem si i plivl na „mezka“ , líbit se mi to přestalo když se jako vždy z čista jasna zjevil další mesr. Snažil jsem se jej držet od langa a po páru zásazích zdrhl (naštěstí) vracím se k č.1. Cestou zpět k domovině jsme natrefili na Štukasy kde Lang vysypal poslední munici zatím co já tam přišel o kompresor a EL. Generátor a bylo po ptákách. Dál už jen přilétli tři „mezci“ a začalo porcování. V podstatě je to pro mne oblíbený okamžik, to napětí jak dlouho to vydržím a jak moc budou nas..raní že to zdržuji. Tentokrát mi dopřáli luxus a k obvyklé směrovce mi nechali i výškovku co víc si přát? Dalších pár vteřinek navíc Lang dorazil v pořádku domů a mně zbylo pouze hedvábí nad hlavou.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.