October 20 2025 21:33:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Pohyb otevřených dvířek, nebo jak se jim odborně řekne?

YouTube Video

Robo
Debata bezpochyby zaujimava, zamena s Baronom mi skor lichoti, ale vdaka Pipovi, ze to uviedol na pravu mieru Mrknutí Pepe pekne videa, sam si rad chodim na podobne servery trenovat strelbu, Robaron.

Pepe
Já se vrátil po nějaké odmlce a hned mě na ATGu sejmuli asi 5x. Nějací borci s Bf nás tam přišpendlili na pěkně dlouho. Potom mi nějaká bestie ustřelila křídlo a ani jsem ho neviděl. To byl teda návrat. Úsměv Na těch serverech tě občas zaregistruji a někdy by to chtělo s TS.
YouTube Video

Pepe
Sestříhané sestřely. Stejným počtem jsem byl sestřel i já samozřejmě, ale to se nějak špatně střihá Úsměv Je tam nějaké zaškobrtnutí zvuku, ale to se objevilo až po nahrání na YouTube.

YouTube Video

Pepe
Nějak se mi nepodařilo nahrát zvuk jak má být. Musí se to dát na plný pecky. Zamračenýp

Robo
Valec mas tu poctu od Herr Lacu:

http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4387&p=44564&viewfull=1#post44564

Mrknutí Je to sice v zmetkovi a online airquake ale niekde zacat musis, ked budes ozaj dobry mozes zacat lietat offline kampane Šklebící se

Opitze
Patetická hudba, střelba asi tak na 1 km, a já myslel, že tam Válec nasází několik sestřelů v brutálních akrobatických točkách.... a vono nic... hoši, hoši... něco je s váma špatně, jděte se proběhnout na čerstvý vzduch Šklebící se

Valec
Robo napsal:

Valec mas tu poctu od Herr Lacu:

http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4387&p=44564&viewfull=1#post44564

Mrknutí Je to sice v zmetkovi a online airquake ale niekde zacat musis, ked budes ozaj dobry mozes zacat lietat offline kampane Šklebící se
Nemel jsem na neho sanci porad si udrzoval energii a do toho jsem mel v jednu chvili tel. no a pak nez jsem se rozkoukal motor v cudu.Delal vse spravne tak jak by befkar mel a proti tomu nemam sanci.

Robo
Valec napsal:
Nemel jsem na neho sanci porad si udrzoval energii a do toho jsem mel v jednu chvili tel. no a pak nez jsem se rozkoukal motor v cudu.Delal vse spravne tak jak by befkar mel a proti tomu nemam sanci.

Ale pekne video, 2x si sa mu skoro dostal na kobylku, podobne tie stupave zatacky lietam aj ja a daktori sa nechaju nachytat. Laca je ale dost dobry a lieta ako pises. Aj tak pekna pocta a suhlasim, ze si jeden z najlepsich RAF pilotov na ATAGu ak nie uplne najlepsi. Mrknutí

Rumcajs
Jo je to hezký. Chvilkama to měl hodně na hraně, když mu rychlost padala pod 200. Tedy tam byla i nějaká ta dávka štěstí. Kdyby to bylo naopak a převahu energie na začátku by měl Válec, asi by to netrvalo tak dlouho, že?

Robo
Rumcajs napsal:

Jo je to hezký. Chvilkama to měl hodně na hraně, když mu rychlost padala pod 200. Tedy tam byla i nějaká ta dávka štěstí. Kdyby to bylo naopak a převahu energie na začátku by měl Válec, asi by to netrvalo tak dlouho, že?

Keby Valca videl tak aj hej, Laca je tiez vyborny pilot na 109, mozno tiez jeden z 5 naj na ATAGu.

SepiaX
Mno odložím joy a jdu si hrát s dřevěným kačeremMrknutí

Jara4
SepiaX napsal:

Mno odložím joy a jdu si hrát s dřevěným kačeremMrknutí

jj, já už ho odložil. Zkusím něco mírumilovnějšího... Třeba Sims? Šklebící se

310_cibule
Parádní souboj, oceněníhodná poklona od nepřítele Úsměv

Gratuluju.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Nevo
Kazdopadne palec hore Valec, nemal si prevahu energie, v jednej ruke telefon... Mrknutí
Mal odletet so zarezom, ale neodletel so zarezom Úsměv

datelko
To je proste ValecMrknutí

SepiaX
Předevčírem jsme si s Langmasterem vyrazili na serveru ACG pro trochu toho adrenalinu. Dovolil jsem si Langovi dělat dvojku (když už nic byl jsem první na ráněMrknutí. V polovině kanálu jsme natrefili na prvního „mezka“ po páru kličkách jej Lang sundal, já si opět neúspěšně zkusil zasáhnout vrtající 109. Pokračovali jsme směr Francie a zhruba mezi Calais a Oye Plage začal prohánět Lang BF109 celkem se mi to líbilo páč jsem jen hlídal jedničku a sem tam jsem si i plivl na „mezka“ , líbit se mi to přestalo když se jako vždy z čista jasna zjevil další mesr. Snažil jsem se jej držet od langa a po páru zásazích zdrhl (naštěstí) vracím se k č.1. Cestou zpět k domovině jsme natrefili na Štukasy kde Lang vysypal poslední munici zatím co já tam přišel o kompresor a EL. Generátor a bylo po ptákách. Dál už jen přilétli tři „mezci“ a začalo porcování. V podstatě je to pro mne oblíbený okamžik, to napětí jak dlouho to vydržím a jak moc budou nas..raní že to zdržujiVyděšený. Tentokrát mi dopřáli luxus a k obvyklé směrovce mi nechali i výškovku co víc si přát? Dalších pár vteřinek navícCool Lang dorazil v pořádku domů a mně zbylo pouze hedvábí nad hlavou.

PS: dělám chyby, spoustu chyb a vím o tom

YouTube Video

Opitze
ty vole to je humus Šklebící se (sorry ale neudržel jsem to v sobě...)

beermajkl
ktý rádoby muzice akorátÚsměv

DarkTatka
Ta hudba je pravda krutohrůzná, ale hra se mi popravde az na ty trasirky libi. A video je pekne.

Zajimalo by me kolik veci ti muselo pri tom manevrovani s otevrenou kabinou opustit kokpit Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,319,052 návštěv