November 23 2024 00:44:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
magot
TozziFan napsal:
@Magot - jaký je rozdíl mezi ofiko verzí Bf 109F-2 / F-4 a modovou Bf 109F-2/B a F-4/B v HSFX ? Výzbroj mají stejnou. Motorově se taky lišili, nebo je to pozůstatek z dob před 4.10kou?

Nojo, to přijde zřejmě smazat. Nevidím rozdíl ... Nicméně v patchi ještě bude. V pozdějším update doufám že už ne.

magot
310_Podrs napsal:
Při zapnutí bomb fuses nemůže Hurrican Mk.IIc nosit bomby, i když jsou v nabídce letiště, tak při volbě loadoutu s pumami jsou lišty s nastvením časovače a roznětky prázdné a bomby se pod křídly nezobrazí.

Díky za info.

TozziFan
V plane.PROPERTIES i ve weapons.PROPERTIES je uváděn Bf-109G-5/AS, 1944. Ale v air.ini není a tím pádem ani v nabídce letadel. Chyba v AIR:INI nebo pozůstatek v PROPERTIES ?

magot
TozziFan napsal:
V plane.PROPERTIES i ve weapons.PROPERTIES je uváděn Bf-109G-5/AS, 1944. Ale v air.ini není a tím pádem ani v nabídce letadel. Chyba v AIR:INI nebo pozůstatek v PROPERTIES ?

pozůstatek.

Kelly
tak chybějící zvuky střelby jsem opravil nahráním původních zvuků přes jsgme, ale furt neslyšim ten flak Smutný A experty přes bombardéry prosím o radu, jak si poradit s hořícím palivem na křídle. Můžu akorát uzavřít přívod paliva do motorů, ale stejně to furt hoří a nakonec bouchne.
Upravil/a Kelly dne 02-07-2012 17:32

magot
Kelly napsal:
tak chybějící zvuky střelby jsem opravil nahráním původních zvuků přes jsgme, ale furt neslyšim ten flak Smutný A experty přes bombardéry prosím o radu, jak si poradit s hořícím palivem na křídle. Můžu akorát uzavřít přívod paliva do motorů, ale stejně to furt hoří a nakonec bouchne.

Hasičák nejde?

Kelly
dík za odpověď. Prosadit by se dal nápad uzavření jednotlivých nádrží v křídlech. Tudíž pokud bych uzavřel jednu nádrž tak bych přišel o zásobu paliva do motoru a jel bych na ostatních dokud by mi nedošli nádrže Šklebící se U stíhaček je to asi zbytečný
Upravil/a Kelly dne 02-07-2012 19:21

1stCL_Fucida
Jakmile jednou chytneš, tak jsi v řiti. Nic se s tím dělat nedá (krom hasičáků v motoru). Možná by se to dalo prosadit do budoucích patchů od DT.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pepno
Bf109 G1 kdyz se s ni clovek narodi na nejake mape tak neni videl vrtule a kdyz pak clovek skusi nahodit motor tak mu zcerna obrazovka a vetsinou se musi i odhlasit ze servru
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

1stCL_Fucida
Jop, to už je odreportováno a údajně už i zahrnuto v hotfixu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_vencour
Jak tak pozoruju ve FMB, lze zvolit jen RED a BLUE, i když Base může být třeba i Gold? Dále ... IJA a IJN ... jako country může být jen IJA i IJN (MDS Home Base), ale u povolení strojů (Home Base/Aircraft/Country) je jen jedno ze jmenovaných - co je dobře?

310_Podrs
Mapa Channel Online, letiště ve Francii u města Evreux, na letišti je nerovnost v terénu (jedna z drah vede "kráterem" ), je tam i rozbitá textura dráhy, letadla se rodí ve svahu, letiště je nepoužitelné.

Fakt se do této mapy nesahalo? Tyhle chyby (ještě ty zmršené cesty co psal Pepno) se na stejné mapě pod UP3 tuším nevyskytovaly. Zamračený
Upravil/a 310_Podrs dne 03-07-2012 09:06

http://www.310raf.com
TozziFan
Když vyberu A20C, v nabídce výzbroje chybí 40 bržděných bomb. Přitom ve weapons.properties jsou. Jak s koncovkou_ru, tak bez koncovky.

310_Podrs
TozziFan napsal:
Když vyberu A20C, v nabídce výzbroje chybí 40 bržděných bomb. Přitom ve weapons.properties jsou. Jak s koncovkou_ru, tak bez koncovky.

Parafragy nosívala jen A20G, ne? To bude nějaká chyba.

http://www.310raf.com
TozziFan
No tak chyba je tedy v orig. hry. Tam jsou v obou verzích. nevím, ale posledních 14dní se hrabu v souborech (orig i hsfx) a začínám mít pocit, že toho vím míň a míň. v textovejch souborech je zmatek, jsou zdvojené části textů(ano i v orig.) a je v tom pěknej chaos. Divím se, že DT si v tom neudělá pořádek.

EDIT: jak cs, tak ostatní lokalizace je tam mají zapsané v properties. Ve hře samotné už v nabídce opravdu nejsou. Bylo by opravdu potřebné pročistit ty texťáky. Aspoň u anglické verze.
Upravil/a TozziFan dne 03-07-2012 12:34

TozziFan
Další - ve weapons.propertties/weapons.properties_ru není text k výzbroji Magisteru. Když spustím hru (v conf.ini nastaveno locale=ru), tak ve výběru zbraní je u Magistru nabídka Default, 2x12,5 LB Bombs, Empty. Odkud to načítá?

1stCL_Werner
310_Pepno napsal:
Je tu nějaký map tvůrce který přišel na to jak rozchodit radar?

Zatim jsem to rozchodil jen tak, že jsem klasicky hodil objekt radaru (číslo 82 tuším) k letišti a pak v nastavení serveru povolil FoW icons. Zatím mi to funguje jen s barevným rozlišením letadel na mapě, ale snad ti to pomůže Mrknutí
1st Czech Lions - Resistance is futile...

saldy
V Ju 88 jsou přes kulomety střelců tmavý čtverečky,je to nepříjemný s tím mířit, v jiných bombrech jsem se zapomněl podívat, tam to snad bude ok.

Ar-234 se mi nedaří přepnout do optiky pro výškové odhozy, možná je na to nějaký extra tlačítko ale nenašel jsem.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Paulus
TozziFan napsal:
Další - ve weapons.propertties/weapons.properties_ru není text k výzbroji Magisteru. Když spustím hru (v conf.ini nastaveno locale=ru), tak ve výběru zbraní je u Magistru nabídka Default, 2x12,5 LB Bombs, Empty. Odkud to načítá?

Asi jsem nepochopil, na co se ptáš?
Ve weapons.propertties/weapons.properties_ru text mám.
Zamračený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

magot
310_Podrs napsal:
Mapa Channel Online, letiště ve Francii u města Evreux, na letišti je nerovnost v terénu (jedna z drah vede "kráterem" ), je tam i rozbitá textura dráhy, letadla se rodí ve svahu, letiště je nepoužitelné.

Fakt se do této mapy nesahalo? Tyhle chyby (ještě ty zmršené cesty co psal Pepno) se na stejné mapě pod UP3 tuším nevyskytovaly. Zamračený

postnu jako bug, nevím jestli se do této mapy sahalo, ale je to napsáno v readme. Dík za info.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,930 návštěv