Plánuje se, že by se opravila animace žaluzií u motorů G4M ?
A jak funguje průstřel palivové nádrže ? Pokud má letadlo nádrží víc a dostane průstřel jen jedné, nevyteče mu přeci odevšad, jak se nám děje doposud.
Vím že už se kdysi diskutovalo na téma volba nádrže za letu, možnost přečerpávání z jedné do druhé...
Ale to vytečení jen té poškozené nádrže by se udělat mohlo :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
A Magote, dovolím si taky dotaz: Bude mít zoom bomb. zaměřovače vliv na vykreslování objektů podobně jako zoom v kokpitu (defaultně Delete)? To víš nerad bych srovnal nějakou německou školku, nedej Bůh francouzský borrrdel
Vliv bude stejný jako u AIM kamery. (tedy přiblížení přes del. klávesu)
BP_dFrog napsal:
magote, nevíš proč z pozice bombometčíka u B5N nejsou vidět hlavy pilota ani střelce ? Z pozice střelce je vidět hlavu pilota, ale ne bombometčíka atd.
A dotaz ohledně změny jasu obrazce zaměřovače. Jak je to vyřešeno u M.C.205, kde se dá přepínat denní/noční ?
To jsem zatím nestudoval ... neměl jsem čas, ke Kate se dostanu asi až při betatestování ...
@saldy
B-24 je už sice prakticky hotova ale v 4.12 nebude protože zatím není importována ve hře.
Dnes jsem viděl animace v maxu a bude to bezkonkurenčně graficky nejlepší kokpit pro IL2.
Když byl vystínovaný, nasvícený (což v IL2 enginu není) tak jsem si říkal že by mohl jít z fleku přímo do CLODa Upravil/a magot dne 07-10-2012 23:49
Nic s tím dělat nejde, autor objektu by ho musel předělat, ale omezení bude ve hře, jak jinak si vysvětlit, že i nové lodě vidíte jako tečku a najednou tam skočí několik centimetrů dlouhý obrys.
Upravil/a saldy dne 08-10-2012 20:27
Nešlo by předělat nastavení zobrazení vody? Musí se to dělat v configu a pak nastavit perfektní zobrazení terénu. Mno a když perfektní nejde nastavit, člověk je vcelku v p... pasti. (Jako já...)
Saburo napsal:
Sry za off,
já mám v configu toto : VisibilityDistance=3
Má měkdo něco jiného a je bez problémů s "zobrazováním objektů na poslední chvíly"?
Díky
Ono nestačí mít jen toto. Jde celkově o celé nastavení.
já mám toto:
Code
[il2]
title=Il2-Sturmovik Forgotten Battles
hotkeys=HotKey game
1stCL_Fucida napsal:
Parametr 4 to u VisibilityDistance vůbec nezná, ne?
no, já raději čekal na doma, ale taky jsem toho názoru, že max je 3
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.