Dělají to všichni - kdo chce na prodeji hry vydělat, musí ji nabídnout co nejširšímu publiku, proto tlačí oficiální HW specifikaci každý vydavatel co nejníže. Právně to napadnutelné není, páč ta hra opravdu na tom low end HW jede. A že se pak hráč diví, že to není takové hezké jako v traileru, to už vydavatele netrápí, důležité je, že hráč zaplatil.
Recommended system requirements (HIGH graphics settings): OS 64-bit Windows 8/10; DirectX11; CPU: Core i5+ at 3+ GHz or AMD FX / Ryzen; RAM: 16 GB (32 GB for heavy missions); Free hard disk space: 120 GB on Solid State Drive (SSD); Discrete video card NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX VEGA 56 with 8GB VRAM or better; Joystick; requires internet activation.
Ta Lukla je tam pěkně udělaná, ale chybí tomu ta L-410tka .. nemaj dobrej vkus
Oni ty ms ty W7 vysloveně blokují. Třeba vydali AOE definitive 1 a 2 edition což by pod W7 klidně mohlo jít, ale nejde.
Asi by to celé šlo shrnout Grétiným hastagem "Unite behind the W10" Upravil/a magot dne 23-07-2020 18:57
Jedno asi z nejčerstvějších videí..no, k tomu letovému modelu toho Airbusu..nikdy jsem realnym A320 neletěl, ale tohle podle mně asi neumí ECAM panel zatím taky nepřekypuje funkčností, jestli neměl ILS zapnuto schválně, nebo taky nefunguje těžko říct..ale i tak místo na disku už jsem udělal, ale stále ještě nejsem rozhodnut..a tohle mi zrovna moc nepřidalo, když pro mně je hlavně primární létání těch velkých potvor..
YouTube Video
a vypadáto, že zezačátku se bude makat hlavně na nových letištích :
Carenado: "A wide selection of planes" including Mooney 20R Ovation, Piper PA44 Seminole
Aerosoft: "20 airports" in MSFS's first year, including "a few for launch," such as Paderborn (EDLP) and Trondheim (ENVA), along with at least one aircraft, the Bombardier CRJ
Gaya: "4-6 airports at launch"
Orbx: Airports such as Graz (LOWG), Saint Helena (FHSH), Fairways (OG20), Page (WA67)
FlyTampa: "17 airports" (no timeframe)
PMDG: Boeing 777
Tak ono to spuštění Closed Bety zřejmě uvolnilo některým vyvoleným ruce, co se týče zveřejňování videí :
Over 30-minutes of brand new 4K footage for the upcoming Microsoft Flight Simulator. Due to launch August 18th 2020, the new simulator will take you on the ultimate journey across the world.
Na Steamu je již předprodej a lidi brečí, že je to moc drahé https://store.ste...Simulator/
Ty systémové požadavky nemyslej vážně.... Upravil/a AJaromir dne 30-07-2020 20:30
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.