September 21 2025 14:06:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Letecz
Video z aktuální bety...
YouTube Video

by hardcore simisti radši ještě neměli vidět Úsměv

http://www.onlinesimulatory.cz
draka
Prosím, povedzte, že sa to neovláda myšou...

LEON
To Draka: Normálně to ovládáš joystickem a pedálama... Ale potkáš tam i exoty, co to ťukají na šipkách na klávesnici, to pak vidíš, jak se to letadlo trhaně pohybuje a je to snadné sousto Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
draka
LEON napsal:
To Draka: Normálně to ovládáš joystickem a pedálama... Ale potkáš tam i exoty, co to ťukají na šipkách na klávesnici, to pak vidíš, jak se to letadlo trhaně pohybuje a je to snadné sousto Mrknutí

Ďakujem. Trochu ma vyplašil ten exteriérový pohľad Úsměv

LEON
Já z toho exteriéru nejsem schopnej nic trefit, protože mi při tom hrozně překáží FreeTrack Šklebící se Sice to má při 3rd pohledu pěkný konzolový zaměřovač, ale při pohybu hlavou ujíždí různě do strany. Ale hratelné to přes klávesnici nebo možná i přes myš je asi taky, jen to musí být proti joysticku a pedálům asi handicap. Aspoň já si nedovedu představit, jak bych udělal třeba kopanej výkrut na myši nebo na klávesnici...
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

313_Nevo
draka napsal:

Co je na tom tak zleho? Úsměv

Ja som tiez ako mlady student zacinal na mysi. Potom som odkrutil par brigad a kupil som si joy.

Na mysi mi to samozrejme moc neslo* (co sa kupou joya moc nezmenilo Šklebící se ), ale bol som velmi rad za tu moznost si to zalietat aj ked som este nemal ten joy.
Bo zober si nejakeho tiez studenta dnes. Zaujima sa o lietadla, chce si to skusit, bo to vyzera super. Je to F2P tak nema problem. Ale hned na uvod mu vyskoci hlasak 'Nemas joy, mas smolu', tak verim ze to zabali, prepne spat na Battlefield a uz sa nemusi ukazat.
Co je v podstate vazna strata.
Takze mys? preco nie! klavesnica? preco nie!

* Na druhu stranu poznam cloveka (sak Pbarry vie o kom hovorim Šklebící se ) ktory dlhu dobu (snad roky!) lietal na mysi a bol ze vazne dobry, mozem povedat viacnasobne eso Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 18-04-2012 07:24
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

draka
313_Nevo napsal:
draka napsal:

Co je na tom tak zleho? Úsměv

Ja som tiez ako mlady student zacinal na mysi. Potom som odkrutil par brigad a kupil som si joy.

Na mysi mi to samozrejme moc neslo* (co sa kupou joya moc nezmenilo Šklebící se ), ale bol som velmi rad za tu moznost si to zalietat aj ked som este nemal ten joy.
Bo zober si nejakeho tiez studenta dnes. Zaujima sa o lietadla, chce si to skusit, bo to vyzera super. Je to F2P tak nema problem. Ale hned na uvod mu vyskoci hlasak 'Nemas joy, mas smolu', tak verim ze to zabali, prepne spat na Battlefield a uz sa nemusi ukazat.
Co je v podstate vazna strata.
Takze mys? preco nie! klavesnica? preco nie!

* Na druhu stranu poznam cloveka (sak Pbarry vie o kom hovorim Šklebící se ) ktory dlhu dobu (snad roky!) lietal na mysi a bol ze vazne dobry, mozem povedat viacnasobne eso Mrknutí

No to je v pohode, ja som sa len poľakal, že tá hra bude proste kompletne prispôsobená na ovládanie myšou, ako sa ovládajú niektoré arkády (alebo chystaný World of warplanes) a Joy potom nemá prakticky zmyslel používať. Arkády mi nevadia, ale nejaká hranica byť musí. Keď niekto chce myškou ovládať hru, kde sa priamo ovláda smerovka, výškovka, krídelká a prípadne ďalšie veci, je to jeho boj Úsměv
Upravil/a draka dne 18-04-2012 08:55

Jp-
klávesnice FTW lítal sem na ní asi 2 roky i demo šturma Šklebící se

313_Nevo
draka, no to tiez dufam ze nebude, tak isto dufam ze mys bude len jednou z moznych periferii Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

alfik
Znám i zapřísáhlé gejmpedisty - a jsou mezi nimi i fakt dobří virtpiloti! Úsměv
Asi bych to řekl takto: Pokud se to dá ovládat mimo myši a šipek i joyem, tak je to supr.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

313_123
nevím nevím
no každopádně mě krajina přijde lepčí než v CLODu

LEON
Mně ta krajina přijde horší, než v IL-2 Wings of Prey (kromě ucházející trávy). Nižší dohlednost, světelné odrazy takové zvláštně mázlé, rozplizlé...

Vilik
Na rozdíl od jinejch her a jejích patchů, ve warthunder jsou update i o víkendu.... Jdu si zalítat do pacifiku.Mrknutí

draka
hmmm, tak už asi mesiac čakám na prístup do bety a nič. Skúsil som založiť nový mail a pozvánka naň prišla za 2 dni, hehe. Akorát tých 5+12GB budem ťahať ďaľšie 2 dni minimálne Smutný

Vilik
to draka: Potkáme se nad Oahu
to Letecz: Zkus příště nepadat v takovejch vývrtkách.... špatně se do tebe střílí.Úsměv

Letecz
Že se vůbec obtěžuješ po mně střílet ve vývrtce... jako bych už stejně byl mrtvej Šklebící se

http://www.onlinesimulatory.cz
kouty
Zjistil někdo, jak zrychlit to stahování? asi z toho zestárnuZamračený

draka
Tiež som to ťahal aj bez highres textúr celú večnosť...

Môžeš skúsiť torrent, no budeš ťahať celých 16GB Úsměv

kouty
no už sosám torrent....za 10h snad už to bude :/

Vilik
Nezbejvá než čekat. Pro začátek je lepší tam mít nižší textury. To se tahá jen 4GB.
Hádám, že rozdávali další klíče, páč už bejvá online přes 300 lidí.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,068,626 návštěv