To Draka: Normálně to ovládáš joystickem a pedálama... Ale potkáš tam i exoty, co to ťukají na šipkách na klávesnici, to pak vidíš, jak se to letadlo trhaně pohybuje a je to snadné sousto
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
LEON napsal: To Draka: Normálně to ovládáš joystickem a pedálama... Ale potkáš tam i exoty, co to ťukají na šipkách na klávesnici, to pak vidíš, jak se to letadlo trhaně pohybuje a je to snadné sousto
Ďakujem. Trochu ma vyplašil ten exteriérový pohľad
Já z toho exteriéru nejsem schopnej nic trefit, protože mi při tom hrozně překáží FreeTrack Sice to má při 3rd pohledu pěkný konzolový zaměřovač, ale při pohybu hlavou ujíždí různě do strany. Ale hratelné to přes klávesnici nebo možná i přes myš je asi taky, jen to musí být proti joysticku a pedálům asi handicap. Aspoň já si nedovedu představit, jak bych udělal třeba kopanej výkrut na myši nebo na klávesnici...
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
draka napsal:
Prosím, povedzte, že sa to neovláda myšou...
Co je na tom tak zleho?
Ja som tiez ako mlady student zacinal na mysi. Potom som odkrutil par brigad a kupil som si joy.
Na mysi mi to samozrejme moc neslo* (co sa kupou joya moc nezmenilo ), ale bol som velmi rad za tu moznost si to zalietat aj ked som este nemal ten joy.
Bo zober si nejakeho tiez studenta dnes. Zaujima sa o lietadla, chce si to skusit, bo to vyzera super. Je to F2P tak nema problem. Ale hned na uvod mu vyskoci hlasak 'Nemas joy, mas smolu', tak verim ze to zabali, prepne spat na Battlefield a uz sa nemusi ukazat.
Co je v podstate vazna strata.
Takze mys? preco nie! klavesnica? preco nie!
* Na druhu stranu poznam cloveka (sak Pbarry vie o kom hovorim ) ktory dlhu dobu (snad roky!) lietal na mysi a bol ze vazne dobry, mozem povedat viacnasobne eso Upravil/a 313_Nevo dne 18-04-2012 07:24
draka napsal:
Prosím, povedzte, že sa to neovláda myšou...
Co je na tom tak zleho?
Ja som tiez ako mlady student zacinal na mysi. Potom som odkrutil par brigad a kupil som si joy.
Na mysi mi to samozrejme moc neslo* (co sa kupou joya moc nezmenilo ), ale bol som velmi rad za tu moznost si to zalietat aj ked som este nemal ten joy.
Bo zober si nejakeho tiez studenta dnes. Zaujima sa o lietadla, chce si to skusit, bo to vyzera super. Je to F2P tak nema problem. Ale hned na uvod mu vyskoci hlasak 'Nemas joy, mas smolu', tak verim ze to zabali, prepne spat na Battlefield a uz sa nemusi ukazat.
Co je v podstate vazna strata.
Takze mys? preco nie! klavesnica? preco nie!
* Na druhu stranu poznam cloveka (sak Pbarry vie o kom hovorim ) ktory dlhu dobu (snad roky!) lietal na mysi a bol ze vazne dobry, mozem povedat viacnasobne eso
No to je v pohode, ja som sa len poľakal, že tá hra bude proste kompletne prispôsobená na ovládanie myšou, ako sa ovládajú niektoré arkády (alebo chystaný World of warplanes) a Joy potom nemá prakticky zmyslel používať. Arkády mi nevadia, ale nejaká hranica byť musí. Keď niekto chce myškou ovládať hru, kde sa priamo ovláda smerovka, výškovka, krídelká a prípadne ďalšie veci, je to jeho boj Upravil/a draka dne 18-04-2012 08:55
Znám i zapřísáhlé gejmpedisty - a jsou mezi nimi i fakt dobří virtpiloti!
Asi bych to řekl takto: Pokud se to dá ovládat mimo myši a šipek i joyem, tak je to supr.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Mně ta krajina přijde horší, než v IL-2 Wings of Prey (kromě ucházející trávy). Nižší dohlednost, světelné odrazy takové zvláštně mázlé, rozplizlé...
hmmm, tak už asi mesiac čakám na prístup do bety a nič. Skúsil som založiť nový mail a pozvánka naň prišla za 2 dni, hehe. Akorát tých 5+12GB budem ťahať ďaľšie 2 dni minimálne
Nezbejvá než čekat. Pro začátek je lepší tam mít nižší textury. To se tahá jen 4GB.
Hádám, že rozdávali další klíče, páč už bejvá online přes 300 lidí.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.