Jsem zmatenej, jak lesní včela, proč to není nějak jednotný je tolik možností jak to spustit, (SASmod, Ultrapack, DBW, HSFX, nebo tak nějak,...), ale nevím kterej teda je nejlepší zvolit. Abych to shrnul, mám nainstalovaný il-2 1946 + 4.12 + ModAct + IL2 1956 - The Jet Era v1.33. Tak že všechny mody se mi načítají ze složky #SAS. No a teď, když si stáhnu všechny ty věci co jsou součástí TFM, hodím je do JSGME, zaktuvuju do #SAS a pak to spustím přes SASmod tak by to teoreticky mělo běžet, nebo to chápu blbě?
no, v podstatě máš pravdu, jen s tím rozdílem, že TFM už obsahuje jeteru. Přes JSGME osobně nedoporučuju, instalace těch posledních pěti balíčků (zhruba) mi trvala až dvě hodiny (zhruba). Dá se to totiž dělat přímo - uděláš to, co dělá JSGME rozbalíš to a nahážeš do patřičných složek a daš "přepsat soubory" (třeba air.INI a podobný...).
Dále je v tom TFM balík map. Aby ty fungovaly, jsou potřeba některý knihovny z UP-3.
V selectoru se to spouští jako normální SAS Mod. (Ono to totiž není nic jiný, než několik SASáckejch modů splácnutejch dohromady a s předvyplněnejma air.INI)
EDIT: ty knihovny jsou docela velký, takže nemá cenu to dávat na Uložto, stáhni si UP, nainstaluj do prázdný složky a pak si odsamsaď vytahej následující knihovny:
No jinak kdybys nechtěl stahovat mraky balíčků a instalací a stačilo ti létání offline, je ideální SAS MOD activator. Pak už jen instaluješ mody,které si sám vybereš.
No jinak kdybys nechtěl stahovat mraky balíčků a instalací a stačilo ti létání offline, je ideální SAS MOD activator. Pak už jen instaluješ mody,které si sám vybereš.
jenže jde o to, že nikdy nevíš, jaký jsou potřeba pro tu kterou kampaň, todle pokrejvá velkou část toho, co doteď vyšlo, takže by neměl být problém.
No, myslel jsem, že po několika dnech stahování a instalování modů mi všechno poběží jak má, ale ono prd. Když spustím kampaň, tak mi hra nenačte mapu ( např.: Berlin/load.ini error) a to vpodstatě u každý DGEN kampaně. Já se z toho fakt pos...u. Nechápu co je blbě, protože ty mapy v #SAS jsou, ale asi z těch kampaní to nezná cestu, nebo co. Nemáte někdo prosím nápad, jak to vyřešit? Když už jsem tomu věnoval tolik času, tak bych to vážně chtěl rozchodit.
Hodně záleží, jestli jsou fakt všechny, já si je kontroloval třikrát a až na potřetí jsem zjistil, že mi tam ještě chybijou... zkus to nahlásit na Sasech
Mám tam všechny co si vypsal. Našel jsem dokonce odkaz přímo jen na tyto soubory, tak že jsem nestahoval celej UP. Dneska budu mít asi dlouhej večer... já to prostě musím rozchodit...kur...a
Si ho dej v DCSKu ne? Je zdarma a má to úroveň narozdíl od těhlech "arkádovejch" modů který maj k Su-25 hodně daleko
Btw, oni tam bojujou s delfínem?!? No to mě poser ...
Su-25 je ještě v progressu, ale už teď je na tom docela slušně. (Je to ještě ta verze bez TV navedení, jenom laser. Dost vtipně řešenej - v místě dopadu pomyslného paprsku to generuje něco co vypadá jak efekt přistávacího světlometu - ta záře co je na hooku - a na ten to pak navádí Kh-29... Možná něco podobnýho začneme používat pro radar... )
A s delfínem nebojujou, jestli sis nevšiml, ještě neměl marking
A mám pocit, že to video není nejnovější - jednoduše, že už sem ho někde viděl...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.