November 23 2024 04:23:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Panek
3IAP_Sasa napsal:
Pokud někdo čítovat chce, tak mu nikdo nezabrání a pokud někdo čítuje na serverech, tak asi čítuje málo, protože jsem teda nějakýho ukrutnýho nakopávače spojeneckých řití ještě nepotkal.

Protože čítujou spojenci. Šklebící se

j4ck41
MK_Paja napsal:

... Opravdu vyměníš hezčí grafiku za hru s jasnými pravidly bez čítů ? ...

tak nejak nevim jestli jsi to cet cely bo si nejak nevzpominam ze bych neco takovyho rikal

3IAP_Sasa
Panek napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Pokud někdo čítovat chce, tak mu nikdo nezabrání a pokud někdo čítuje na serverech, tak asi čítuje málo, protože jsem teda nějakýho ukrutnýho nakopávače spojeneckých řití ještě nepotkal.

na druhou stranu největšího nakopávače LW řití jsem potkal na ADW, kde je 4.08 bez módů Úsměv a že je fakt hustej.

Safrik
3IAP_Sasa napsal:
Panek napsal:
3IAP_Sasa napsal:

na druhou stranu největšího nakopávače LW řití jsem potkal na ADW, kde je 4.08 bez módů Úsměv a že je fakt hustej.

Myslíš toho co se odpojuje, než by se někumu připsal, ten co píše "bail" hned potom co si po tobě vystřelí aniž by tě trefil, ten co střílí na padáky a taktéž člen té grupy co mohutně využívá externích prgrmů na zjištění pozic ostatních letadel? Cool

3IAP_Sasa
ne, Pikachu je modrej Úsměv

Safrik
Hehe, já měl na mysli toho jeho "bráchu" co lítá za rudý Šklebící se .. jen si nemůžu vzpomenout jakej má nick.

Hoper
zpět k UP - zkoušel někdo ten zbraňovej mod i "obráceně" ?
střílet co by japík do amíka ?
jak kulometama, tak i kanonama ?
kanonový drtiče (Raiden, Shiden a Ki-84c) proti B-24 a B-29 ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
no ano. Jenže tohle už je trochu složitější a nemůže si to stáhnout každé děcko, či zakomplexovaný cheater s malým penisem Šklebící se

Ale jako stejně tu nic nevyřešíme a dokonce ani nic neovlivníme. jen se to přinejhorším zvrhne v obviňování pilota co někoho sestřelil, že má ty hnusnější módy.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Lekk
Co se týče Ultry tak jsem první polet dal jenom v základu bez jakýchkoliv volitelných modu...páč sem vubec nevěděl, že je tam magická ikona JSGME. Už v základu jsem čuměl jak husa do flasky co všechno najednou vidim, slyšim, vnímám. Po zapnutí některých volitených srandiček navíc jsem si jen bezmocně utíral sliny ze stále otevřený držky..ALE například trajektorie střelby byla uplně stejná jako u základu Ultry. Tím chci říci, že ne všechno je volitelné a například canon mod, který je volitelný neupravuje hispána na třicky, ale simuluje zaseknutí kulasů..zatím jsem opravdě neužil páč to funguje jen někde a někdy ani nevim kdy.
Je fakt, že možností pro změnu je tam hafo, pokud však máte pocit, že je ero snadnější sejmout jste na omylu..naopak někdy mám pocit, že je křídelní palba mnohem neuspořádanější a za konvergencí neučinná (roz. že to už nelítá rovně jak podle pravítka).
U mě Ultra zvítězila nejen díky grafickým a zvukovým neuvěřitelnostem, ale hlavně díky tomu, že na ní mám bez otíží 80fps mid, kdežto na zasraný AAA jsem se mnohdy nedokázal ani odlepit od hlíny díky slideshow...a mezi náma to už není jenom o barevnejch udělátkách.

a pro Paju mám vzkaz - pokud chceš lítej si klidně proti kostičkám, když si myslíš že jsou neovlivnitelný (o čemž dost pochybuju) - ale já od nejlešího simu z WW2 očekávám maximální přiblížení se realitě.
A že někdo má něco navíc je mi celkem buřt, páč by to mohl mít i kdekoliv jinde - záleží na člověku a nikoliv na hře. Když se nebude jeho chování blížit normálu vždycky máš možnost podat protest adoložit to trackem adminovi serveru. Nebo odejít (když jich tam je víc). Je v lidský přirozenosti obcházet status quo, regule a pravidla - je to základ vývoje lidstva.Mrknutí

EDIT: tím neříkám že to schvaluju - jen je to prostě tak a musim to brát v potaz.Mrknutí
Upravil/a Lekk dne 24-07-2009 21:34

606_Temp
Hoper napsal:
zpět k UP - zkoušel někdo ten zbraňovej mod i "obráceně" ?
střílet co by japík do amíka ?
jak kulometama, tak i kanonama ?
kanonový drtiče (Raiden, Shiden a Ki-84c) proti B-24 a B-29 ?

Zkusil jsem ti to.
Raiden rozebere vteřinovou dávkou hellcata a B-29 dokáže ustřelit křidlo stejně dlouhou koncentrovanou dávkou do kořene.
Shiden mi přišel slabší. hellcat se taky rozpadl, ale až po delší době. B-29 hořela, čoudila, ale konzistenci pořád držela obstojně
Ki-84c je peklo. Jeden granát z té 30ky defragmentuje jakoukoliv část hellcata kterou trefí a jeden granát = hotovo. I B-29 AI jeden granát vyřadí. ikdyž většinou po jednom granátu jen hoří a padá k zemi. Kratší dávka ji rozebere bez problémů.

Jinak tenhle pack docela dost dlouho načítá oproti AAApacku.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

alfik
Mohu-li požádat: Mohl by někdo porovnat účinnost střelby za střelišť? Pokud jsem tomu dobře rozumněl, zatím jste porovnávali střelbu hlavními (křídelními apod.) zbraněmi. A z vašeho porovnání vyplývá že si bitevníci a bombři neškrtnou. Pokud by však podobně působily střelištní zbraně, mohli by se GA složky bránit účinněji než dosud.
A prosím, zkoušejte zodpovědně, na vašem dobrozdání záleží jestli si Ultrapack vůbec stáhnu Úsměv
Předem děkuji.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

1stCL_Fucida
Alfiku, z mého testování plyne, že zbraně jsou podobně, ne-li stejně účinné, jako v základu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

alfik
Hmmm tak to je smutný příběh...
Díky Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

1stCL_Fucida
Abys to správně chápal: Jak moje zbraně (MG 17 / 131 + MG/FF / MG 151/20 + MK 103 / MK 108), tak ty hnusy, co po mě střílejí Úsměv

alfik
Aha. Tak tos mě tedy naopak rozveselil Úsměv
Já jsem se tak trošku obával že si s ultrapackem kamioňáci nezalítají, páč budou imrvére roztroskováni bez možnosti sebeobrany. Úsměv

Valec
1stCL_Fucida napsal:
Alfiku, z mého testování plyne, že zbraně jsou podobně, ne-li stejně účinné, jako v základu.
Me osobne se taky zda ucinnost zbrani stejna.Jen tam klamou trochu vybuchy na zasazenem letadle.Vydis vybuch a on nema zadne poskozeni.

606_Temp
No tak když je Fučida zvyklej střílet fokáčem, co má 2x30 + 2x20+ 2x12.7, tak tam ten rozdíl nepozná. Jestli rozšmelcuje letadlo za 0,35 vteřin, nebo za 0,25 Šklebící se
Ale jak je to u bombrů jsem nezkoušel a teď nemám čas. Každopádně půlpalcáky u P-51/47 pěkně zapalují letadla.

1stCL_Fajlow
a takovej ten mod, kterej snad snižuje rollraty nebo tak něco... zkoušel to někdo ?

1stCL_Fucida
Imperialistickou ráži 12,7 mm bych si do svého GrossFlugzeugu nikdy nenamontoval Šklebící se

Lekk
1stCL_Fajlow napsal:
a takovej ten mod, kterej snad snižuje rollraty nebo tak něco... zkoušel to někdo ?

nevím - nnašel jsem nic co by tohle dělalo...je tam engine management (detailnější) taky možnost ovládat turbulence (potřeba povolní na serveru) snad i možnost zvýšit efekt gyromomentu..ale rolrate nic.

popravdě jsou ted dva druhy ultry 1,6 a 1,7 ta druhá má dost volitelnýh věcí z 1,6 už v základu.(imho).

Každopádně jsem konečně objevil odpoved na známé bug kouře z výfuku co vypadají jako když si tam někdo dá R motor z proudu. Jedná se o grafický bug ultry - testováno na 1,6.

Letěli jsme P36 nad Franci na AH serveru a od začátku poletu se za mnou táhl červený kouř jako při špatné mixáži. Na letový a enine model to vliv nemělo a aní ovládání mixaže s tim nic nedělá. Bohužel jediný efekt který to mělo byla moje viditelnost proti jakémukoliv podkladuNaštvaný - výsledkem byla moje neuvěřitelná oblíbenost u nepřátel.Smutný Takže až uvidíte red smoke za erem jako od mixaže tak je to ultra...ale možná už to opravili v 1,7 verziMrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,376 návštěv