Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
Panek |
Přidané 24-07-2009 15:58
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
3IAP_Sasa napsal:
Pokud někdo čítovat chce, tak mu nikdo nezabrání a pokud někdo čítuje na serverech, tak asi čítuje málo, protože jsem teda nějakýho ukrutnýho nakopávače spojeneckých řití ještě nepotkal.
Protože čítujou spojenci. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 24-07-2009 16:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
MK_Paja napsal:
... Opravdu vyměníš hezčí grafiku za hru s jasnými pravidly bez čítů ? ...
tak nejak nevim jestli jsi to cet cely bo si nejak nevzpominam ze bych neco takovyho rikal |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 24-07-2009 16:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Panek napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Pokud někdo čítovat chce, tak mu nikdo nezabrání a pokud někdo čítuje na serverech, tak asi čítuje málo, protože jsem teda nějakýho ukrutnýho nakopávače spojeneckých řití ještě nepotkal.
Protože čítujou spojenci.
na druhou stranu největšího nakopávače LW řití jsem potkal na ADW, kde je 4.08 bez módů a že je fakt hustej. |
|
|
|
Safrik |
Přidané 24-07-2009 16:57
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
3IAP_Sasa napsal:
Panek napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Protože čítujou spojenci.
na druhou stranu největšího nakopávače LW řití jsem potkal na ADW, kde je 4.08 bez módů a že je fakt hustej.
Myslíš toho co se odpojuje, než by se někumu připsal, ten co píše "bail" hned potom co si po tobě vystřelí aniž by tě trefil, ten co střílí na padáky a taktéž člen té grupy co mohutně využívá externích prgrmů na zjištění pozic ostatních letadel? |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 24-07-2009 17:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
ne, Pikachu je modrej |
|
|
|
Safrik |
Přidané 24-07-2009 17:39
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Hehe, já měl na mysli toho jeho "bráchu" co lítá za rudý .. jen si nemůžu vzpomenout jakej má nick. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 24-07-2009 18:20
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
zpět k UP - zkoušel někdo ten zbraňovej mod i "obráceně" ?
střílet co by japík do amíka ?
jak kulometama, tak i kanonama ?
kanonový drtiče (Raiden, Shiden a Ki-84c) proti B-24 a B-29 ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 24-07-2009 19:31
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
no ano. Jenže tohle už je trochu složitější a nemůže si to stáhnout každé děcko, či zakomplexovaný cheater s malým penisem
Ale jako stejně tu nic nevyřešíme a dokonce ani nic neovlivníme. jen se to přinejhorším zvrhne v obviňování pilota co někoho sestřelil, že má ty hnusnější módy.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 24-07-2009 21:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Co se týče Ultry tak jsem první polet dal jenom v základu bez jakýchkoliv volitelných modu...páč sem vubec nevěděl, že je tam magická ikona JSGME. Už v základu jsem čuměl jak husa do flasky co všechno najednou vidim, slyšim, vnímám. Po zapnutí některých volitených srandiček navíc jsem si jen bezmocně utíral sliny ze stále otevřený držky..ALE například trajektorie střelby byla uplně stejná jako u základu Ultry. Tím chci říci, že ne všechno je volitelné a například canon mod, který je volitelný neupravuje hispána na třicky, ale simuluje zaseknutí kulasů..zatím jsem opravdě neužil páč to funguje jen někde a někdy ani nevim kdy.
Je fakt, že možností pro změnu je tam hafo, pokud však máte pocit, že je ero snadnější sejmout jste na omylu..naopak někdy mám pocit, že je křídelní palba mnohem neuspořádanější a za konvergencí neučinná (roz. že to už nelítá rovně jak podle pravítka).
U mě Ultra zvítězila nejen díky grafickým a zvukovým neuvěřitelnostem, ale hlavně díky tomu, že na ní mám bez otíží 80fps mid, kdežto na zasraný AAA jsem se mnohdy nedokázal ani odlepit od hlíny díky slideshow...a mezi náma to už není jenom o barevnejch udělátkách.
a pro Paju mám vzkaz - pokud chceš lítej si klidně proti kostičkám, když si myslíš že jsou neovlivnitelný (o čemž dost pochybuju) - ale já od nejlešího simu z WW2 očekávám maximální přiblížení se realitě.
A že někdo má něco navíc je mi celkem buřt, páč by to mohl mít i kdekoliv jinde - záleží na člověku a nikoliv na hře. Když se nebude jeho chování blížit normálu vždycky máš možnost podat protest adoložit to trackem adminovi serveru. Nebo odejít (když jich tam je víc). Je v lidský přirozenosti obcházet status quo, regule a pravidla - je to základ vývoje lidstva.
EDIT: tím neříkám že to schvaluju - jen je to prostě tak a musim to brát v potaz.
Upravil/a Lekk dne 24-07-2009 21:34
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 24-07-2009 22:14
|
Stařešina
|
Hoper napsal:
zpět k UP - zkoušel někdo ten zbraňovej mod i "obráceně" ?
střílet co by japík do amíka ?
jak kulometama, tak i kanonama ?
kanonový drtiče (Raiden, Shiden a Ki-84c) proti B-24 a B-29 ?
Zkusil jsem ti to.
Raiden rozebere vteřinovou dávkou hellcata a B-29 dokáže ustřelit křidlo stejně dlouhou koncentrovanou dávkou do kořene.
Shiden mi přišel slabší. hellcat se taky rozpadl, ale až po delší době. B-29 hořela, čoudila, ale konzistenci pořád držela obstojně
Ki-84c je peklo. Jeden granát z té 30ky defragmentuje jakoukoliv část hellcata kterou trefí a jeden granát = hotovo. I B-29 AI jeden granát vyřadí. ikdyž většinou po jednom granátu jen hoří a padá k zemi. Kratší dávka ji rozebere bez problémů.
Jinak tenhle pack docela dost dlouho načítá oproti AAApacku.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
alfik |
Přidané 25-07-2009 02:03
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Mohu-li požádat: Mohl by někdo porovnat účinnost střelby za střelišť? Pokud jsem tomu dobře rozumněl, zatím jste porovnávali střelbu hlavními (křídelními apod.) zbraněmi. A z vašeho porovnání vyplývá že si bitevníci a bombři neškrtnou. Pokud by však podobně působily střelištní zbraně, mohli by se GA složky bránit účinněji než dosud.
A prosím, zkoušejte zodpovědně, na vašem dobrozdání záleží jestli si Ultrapack vůbec stáhnu
Předem děkuji.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 25-07-2009 07:48
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Alfiku, z mého testování plyne, že zbraně jsou podobně, ne-li stejně účinné, jako v základu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
alfik |
Přidané 25-07-2009 11:20
|
Diskutující
|
Hmmm tak to je smutný příběh...
Díky
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 25-07-2009 11:30
|
Hlavní administrátor
|
Abys to správně chápal: Jak moje zbraně (MG 17 / 131 + MG/FF / MG 151/20 + MK 103 / MK 108), tak ty hnusy, co po mě střílejí
|
|
|
|
alfik |
Přidané 25-07-2009 14:05
|
Diskutující
|
Aha. Tak tos mě tedy naopak rozveselil
Já jsem se tak trošku obával že si s ultrapackem kamioňáci nezalítají, páč budou imrvére roztroskováni bez možnosti sebeobrany.
|
|
|
|
Valec |
Přidané 25-07-2009 14:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
1stCL_Fucida napsal:
Alfiku, z mého testování plyne, že zbraně jsou podobně, ne-li stejně účinné, jako v základu. Me osobne se taky zda ucinnost zbrani stejna.Jen tam klamou trochu vybuchy na zasazenem letadle.Vydis vybuch a on nema zadne poskozeni. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 25-07-2009 15:05
|
Stařešina
|
No tak když je Fučida zvyklej střílet fokáčem, co má 2x30 + 2x20+ 2x12.7, tak tam ten rozdíl nepozná. Jestli rozšmelcuje letadlo za 0,35 vteřin, nebo za 0,25
Ale jak je to u bombrů jsem nezkoušel a teď nemám čas. Každopádně půlpalcáky u P-51/47 pěkně zapalují letadla.
|
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 25-07-2009 16:59
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
a takovej ten mod, kterej snad snižuje rollraty nebo tak něco... zkoušel to někdo ? |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 25-07-2009 17:21
|
Hlavní administrátor
|
Imperialistickou ráži 12,7 mm bych si do svého GrossFlugzeugu nikdy nenamontoval
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 26-07-2009 12:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
1stCL_Fajlow napsal:
a takovej ten mod, kterej snad snižuje rollraty nebo tak něco... zkoušel to někdo ?
nevím - nnašel jsem nic co by tohle dělalo...je tam engine management (detailnější) taky možnost ovládat turbulence (potřeba povolní na serveru) snad i možnost zvýšit efekt gyromomentu..ale rolrate nic.
popravdě jsou ted dva druhy ultry 1,6 a 1,7 ta druhá má dost volitelnýh věcí z 1,6 už v základu.(imho).
Každopádně jsem konečně objevil odpoved na známé bug kouře z výfuku co vypadají jako když si tam někdo dá R motor z proudu. Jedná se o grafický bug ultry - testováno na 1,6.
Letěli jsme P36 nad Franci na AH serveru a od začátku poletu se za mnou táhl červený kouř jako při špatné mixáži. Na letový a enine model to vliv nemělo a aní ovládání mixaže s tim nic nedělá. Bohužel jediný efekt který to mělo byla moje viditelnost proti jakémukoliv podkladu - výsledkem byla moje neuvěřitelná oblíbenost u nepřátel. Takže až uvidíte red smoke za erem jako od mixaže tak je to ultra...ale možná už to opravili v 1,7 verzi |
|
|