Vánoční WingsClub
|
310_McMarty |
Přidané 20-12-2005 09:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 195
Založený: 06.10.05
|
Dobré ráno všem!
McMarty zrovna vstal a přišel mě navštívit ve svých slipech....no fuj sem se lek:sm6:
Díky moc za super akcičku. Hero...super! Jsem rád, že jsem po dlouhé době viděl známé xichty, že jsem poznal zatím jenom známé hlasy a ty xichty jsem si k nim mohl přidat.
Chtěl bych všem popřát hlavně zdraví!
SALUTE... Ffajtl |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 20-12-2005 09:40
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Palubní denník-dodatek: V pozdních nočních či brzkých ranních hodinách mne probudil telefon, který jsem si neprozřetelně nevypnul.S kledbami na rtech jsem tedy vztal a hnal se na druhý konec místnosti, kde jsem ho zanechal. Na displayi bylo, že volá Valhera. Vzal jsem to s tím, že asi zase neví, kde je a co tam dělá. Ozval se jiný těžko identifikovatelný hlas, který se mne evidentně s velkými problémy s artikulací zeptal:" Jamamoto, čí je tohle mobil?"
Odvětil jsem, že Valhery. Dotyčného to uspokojilo a já si šel zase lehnout. Kde je konec Valherovo mobilu i Valhery samotného mi doposud není známo... :jamamoto: |
|
|
|
Kaspery |
Přidané 20-12-2005 09:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Palubní denník-dodatek: V pozdních nočních či brzkých ranních hodinách mne probudil telefon, který jsem si neprozřetelně nevypnul.S kledbami na rtech jsem tedy vztal a hnal se na druhý konec místnosti, kde jsem ho zanechal. Na displayi bylo, že volá Valhera. Vzal jsem to s tím, že asi zase neví, kde je a co tam dělá. Ozval se jiný těžko identifikovatelný hlas, který se mne evidentně s velkými problémy s artikulací zeptal:" Jamamoto, čí je tohle mobil?"
Odvětil jsem, že Valhery. Dotyčného to uspokojilo a já si šel zase lehnout. Kde je konec Valherovo mobilu i Valhery samotného mi doposud není známo... :jamamoto:
Naposledy jsem ho videl v metru kolem seste kdyz jsme tahli dom dalsi osud je mi neznam |
|
|
|
Jirka |
Přidané 20-12-2005 09:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Dobré ránko, bylo to bezva. Dík všem.
~S~
Jirka |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 20-12-2005 10:33
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
hehe.....jamamoto s tim mobilem jsi me docela dostal :sm6:
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 20-12-2005 10:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
312_Lazy napsal:
kdyby se castej chodilo do hospody, tak by se min flamovalo, jsem rad ze jsem tam byl
Tak tak Lazy - na tomto jsme se včera nezávisle shodli ještě s někým jiným...
Jinak - byla to naprostá bomba!!! - i přesto že jsem byl okolnostmi donucen pozdržet se konzumace lihových nápojů jsem se úžasně bavil!!! Nadále odmítám být všeobecně považován za největšího ochlastu (a rváče) mezi virtuálními piloty! Tento titul s radostí předávám největšímu norkovi včerejšího večera (na tom se snad všichni shodneme ) - 1stCL Valherovi! který nás všechny opakovaně přesvědčil o tom, že si toto označení plně zaslouží!!!
Valhero - jak tohle budeš vysvětlovat té své domině si už opravdu nedovedu představit - opovaž se to svést zase na nás!!!
PS: nevěřte všemu co se tam včera o mě napovídalo - jsou to samé:Jiricek::Jiricek::Jiricek:!!!:uhoh: |
|
|
|
falkon |
Přidané 20-12-2005 10:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1478
|
A nejake fotky by neboli ???
Inak, stastne a vesele vsetkym! :sm9: |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2005 11:06
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Už mne pomalu přestává bolet hlava a dokonce si začínám matně vybavovat některé okamžiky včerejšího večera.
A podle toho, co tady píšete, to muselo bej fakt bezvadný.
Bylo fantastický, vás všechny vidět. Doufám, že to brzo zopáknem.
Hezký svátky a nezapomeňte:
24. v osm večer se letí speciálka. Tak žádný výmluvy. |
|
|
|
Jp- |
Přidané 20-12-2005 11:17
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
falkon napsal:
A nejake fotky by neboli ???
Inak, stastne a vesele vsetkym! :sm9:
musíš na clona |
|
|
|
Opitze |
Přidané 20-12-2005 11:42
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
hovada
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 20-12-2005 11:43
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
to ja jsem nikde nebyl, protoze jsem nemocny a dneska rano jako tresnicku jsem dostal ledvinovou koliku a malem jsem chcipl bolesti...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
AH_James_Gastowski |
Přidané 20-12-2005 11:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
Taky děkuju všem za včerejšek, poznal jsem hooodně neznámých tváří se známými jmény :-)
Fotek jsem taky pár udělal, ale moc toho není (asi 20M. Hodil bych to na zdejší FTP, ale jak včera Fučida říkal, je už asi plný (teď jsem to zkoušel a opravdu je). Takže jak se uvolní místo, tak bych je tam hodil.
Jinak Cibule, už přemýšlím nad tou speciálkou, ale čas ji vytvořit bude asi až po zkouškách, takže někdy v únoru až březnu Pokusím se ji vytvořit se vší parádou jako speciálku předchozí, takže už procvičuj artikulaci |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2005 11:57
|
Fusioner
|
prima, doufal jsem v ten Štědrej večer, ale v nejhorším si zalítám offline.
Jinak už mi začínají jít i některý samohlásky. |
|
|
|
Kaspery |
Přidané 20-12-2005 12:10
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
|
313_cibule napsal:
Jinak už mi začínají jít i některý samohlásky.
Hallo Sajbl |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 20-12-2005 12:41
|
Uživatel
|
313_cibule napsal:
No včera jsi říkal 24.12. ve 20:00 na TS, tak jaký off-line?:jamamoto: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 20-12-2005 12:43
|
Uživatel
|
1stCL Pepan napsal:
312_Lazy napsal:
kdyby se castej chodilo do hospody, tak by se min flamovalo, jsem rad ze jsem tam byl
Tak tak Lazy - na tomto jsme se včera nezávisle shodli ještě s někým jiným...
Jinak - byla to naprostá bomba!!! - i přesto že jsem byl okolnostmi donucen pozdržet se konzumace lihových nápojů jsem se úžasně bavil!!! Nadále odmítám být všeobecně považován za největšího ochlastu (a rváče) mezi virtuálními piloty! Tento titul s radostí předávám největšímu norkovi včerejšího večera (na tom se snad všichni shodneme ) - 1stCL Valherovi! který nás všechny opakovaně přesvědčil o tom, že si toto označení plně zaslouží!!!
Valhero - jak tohle budeš vysvětlovat té své domině si už opravdu nedovedu představit - opovaž se to svést zase na nás!!!
PS: nevěřte všemu co se tam včera o mě napovídalo - jsou to samé:Jiricek::Jiricek::Jiricek:!!!:uhoh:
Proboha, co zase ten nešťastník vyváděl?! Raději to sem ani nepište!:jamamoto: |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2005 13:46
|
Fusioner
|
What's up, Khaspharec? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2005 13:47
|
Fusioner
|
Jasně Jami. A ne že budeš mít estě plnou pusu bramborovýho salátu. |
|
|
|
Jp- |
Přidané 20-12-2005 14:15
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
313_cibule napsal:
zelenino nepruď nebo to tu budeme muset zflejmovat :sm13: |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2005 14:47
|
Fusioner
|
csl_jp/xv-a8:bflmpsvz, ahóóóóóój, rád tě slyším. Já a flejmy? Co to vůbec je?
P.S. A neříkej, že se to čte céeselpodržítžkojépélomenoiksvérozdělovníkáosmdvojtečkabefelemepesseveze. |
|
|