January 01 2026 15:40:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
KURLAND 1944 - REDS
Ajvn
čau ptam se všech červených vi někdo z vás
kdokoli
KDE poletíme
a hlavně na jakém ts budeme KURVA kecat?!Vyděšený

mha
57_OTU ajvn napsal:
čau ptam se všech červených vi někdo z vás
kdokoli
KDE poletíme
a hlavně na jakém ts budeme KURVA kecat?!Vyděšený

Tak se podívej na vlákno Kurland 44 první strana! Jelikož je to akce Fučiho tak budeme na TSku Lionů a server obdobně, pokud to potřebuješ vědět konkrétně, pošli SZ/PMko Fučimu... Mrknutí
Upravil/a mha dne 14-05-2008 17:34
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Ajvn
dík

311_Tank
Teoreticky muzem bej na jakymkoliv TS chceme ne ? Specialne kdyz vecinu USAF tvori 310/311 vylozene to nabizi se nabyblovat na nas TS Úsměv

Hoper
Lioni už nemají lítací server, pokud vím...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Přepouštím své místo v B 17 310_Herovi. A těším se na další speciálku.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

xHorst
GC3_Chroust napsal:Jinak pro IL-10, vcera jsme jeste zkouseli jestli se udrzime kdyz poletite 450...no a asi budete muset trosku ubrat, pokud poletite rovne tak se to da, ale je na hrane, do zatacky uz stihat nebudem...myslim ze jsme tak tak stihali Sturmy pri nakych 420? Horst bude vedet presnej.
Hoper napsal:
mno aspoň těch 400 Mrknutí
a kroutit s tím přeci moc nebudem Úsměv)

Je to tak, zkouseli jsme doprovod IL10, ktere meli nastaveno 425km/h ve 250m a moc jsme to nestihaly, o nejake rezerve rychlosti nemuze byt ani rec... Ale Ily meli nastavenou hodne klikatou cestu a nehlasili zmeny kurzu ani pozici, takze myslim ze s lidma v ILech to pri tech 400km/h pujdeMrknutí
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst

xHorst
Mapa od Rampy se mi zda dost necitelna, tak jsem udelal jinou...
Ke stažení ZDE
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst

mha
Bugsi potřeboval bych nějaký časový plán pro druhý úkol - útok na letiště u Libau, tedy kdy plánujete startovat...

Protože náš první úkol - hlídka nad městem Tukkum má probíhat do spotřebování paliva...

Podle rozkazů po hlídce nad Tukkumem máme přistát na našem domovském letišti - U21, přezbrojit a přesunout se na letiště Schaulen T13...

To znamená že budeme ještě potřebovat čas na přistání a přelet, popřípadě bych navrhoval a zdá se mi to vhodnější po ukončení hlídky, tedy pokud se nestřetneme s LW letět přistát rovnou v T13...

PS : Butysi dnes můžeme potrénovat, budu od cca pěti, půl šesté na akrobatu, jsem domluvený i s Winterem a Radem...
Upravil/a mha dne 15-05-2008 13:31
Aulus Vitellius

Rufu
Teda Bugsi kde je ten slíbenej zimní skin Il2 bez označení Bap??????NaštvanýNaštvanýNaštvaný
Upravil/a Rufu dne 15-05-2008 18:30

310_Gringo
Hoper napsal:
310_Gringo napsal:
Sovětští bratři,ne že nám po dosednutí nalejete do našich plnokrevníků ten váš nízkooktanový benzín,jak jsem jednou četl, že se v rusku stalo.Místo formace mustangů se pak vznesl do vzduchu neorganizovaný roj panikařících amíků.Nebohého Ivana, který to zavinil chtěl potom velitel letiště na místě zastřelit.Piloti mustangů ho od úmyslu na poslední chvíli odradili.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

a to ho ukecávali z kabin těch poníků ?
nebo sedli, rozmluvili a pak zase odletěli ? Mrknutí

No oni hlavně nebyli vůbec schopní odletět.Několika mustangům, se podařilo odlepit do konce dráhy.Pár jich pouze přeskočilo val na konci letěště a zbývající rychlost nabírali na poli za ním.Projevovalo se to tak, že pokud dal pilot plnej plyn, motor se začal dusit. Pak se chvíli motali na pádovce kolem letiště a zase posedali.
Rusové na ně koukali o co jde.Když pak amíci vylezli z letadel hned se vědělo která bije a na obzoru už se rýsovala běžící postava velitele letiště s pistolí v ruceŠklebící se

Chlapík co tohle vyprávěl říkal, že sice uchránili mekanika před okamžitou smrtí ale co se sním stalo po přetankování a odletu, tím si prej jistý nebylPff
Upravil/a 310_Gringo dne 16-05-2008 09:27

311_Tank
Urcite dostal nakou rekreaci v nakym vyletnim tabore na Sibiri Úsměv

mha
VGR_mha napsal:
Bugsi potřeboval bych nějaký časový plán pro druhý úkol - útok na letiště u Libau, tedy kdy plánujete startovat...

Protože náš první úkol - hlídka nad městem Tukkum má probíhat do spotřebování paliva, navíc máme letět i s přídavnýma nádržema, tím pádem je to hlídka minimálně na 2,5 hodiny...

Podle rozkazů po hlídce nad Tukkumem máme přistát na našem domovském letišti - U21, přezbrojit a přesunout se na letiště Schaulen T13...

To znamená že budeme ještě potřebovat čas na přistání a přelet, popřípadě bych navrhoval a zdá se mi to vhodnější po ukončení hlídky, tedy pokud se nestřetneme s LW letět přistát rovnou v T13...

Může prosím někdo z odpovědných za šturmy alespoň nějak zareagovat???? Děkuji...
Upravil/a mha dne 16-05-2008 11:19
Aulus Vitellius

Rad
O přítomnost Lavic evidentně nikdo nestojí, tím lépe pro nás Mrknutí Odletíme si hlídku nad Tukumem a pak se uvidí. Když bude nálada tak jim třeba můžeme letět naproti. Těm co to přežijou... Šklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
VGR_mha napsal:
Může prosím někdo z odpovědných za šturmy alespoň nějak zareagovat???? Děkuji...
Ne... není na co, jak má teoreticky proběhnout útok na letiště bylo řečeno v úterý. Jak se skutečně provede bude jasné až večer.

CSW_Butys
Chtěl bych pořát všem hodně štěstí, co nejvíc zničených nepřátelských letadel nebo objektů a hlavně, ať to vyhrajem.

mha
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
VGR_mha napsal:
Ne... není na co, jak má teoreticky proběhnout útok na letiště bylo řečeno v úterý. Jak se skutečně provede bude jasné až večer.

V úterý jsme dělali v Lavičkách LW a útok s námi nikdo neřešil.... Tak se holt dohodneme večer, každopádně časově mi to vychází tak že budeme ještě na hlídce když Vy už poletíte na Libau...
Aulus Vitellius

WinteR
Butys napsal:
Chtěl bych pořát všem hodně štěstí, co nejvíc zničených nepřátelských letadel nebo objektů a hlavně, ať to vyhrajem.

Taky přeji všem mnoho zdaru...A at ty německý modrásky potrápíme...

3BAP_Cassius Chaerea
VGR_mha napsal:
každopádně časově mi to vychází tak že budeme ještě na hlídce když Vy už poletíte na Libau...
IL-2 a IL-10 nepoletí ani jeden let bez coveru. Vždy uzpůsobíme let šturmoviků, dle požadvků stíhačů a od stíhačů stejně tak očekáváme že si přepnout virtuální přepínač ze "sestřel si svého frice" na "ochraň si svůj šturmovik".

mha
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
VGR_mha napsal:
každopádně časově mi to vychází tak že budeme ještě na hlídce když Vy už poletíte na Libau...
IL-2 a IL-10 nepoletí ani jeden let bez coveru. Vždy uzpůsobíme let šturmoviků, dle požadvků stíhačů a od stíhačů stejně tak očekáváme že si přepnout virtuální přepínač ze "sestřel si svého frice" na "ochraň si svůj šturmovik".

Však o to mi kua jde!!! Cool Jen mě flustruje to, že na můj dotaz doposavad nikdo nereagoval...
Upravil/a mha dne 16-05-2008 12:47
Aulus Vitellius

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,962,457 návštěv