já už bych to dál nerozmazával. Důležitý byl Sody na zemi, já to přežil ve zdraví, Fučida má sestřel, někde ho :sm36: oslavíme. Metodicko taktický pokyn říkal něco o čtvercích, ne o výšce, aspoň tak jsem ho obdržel. Na to že to byla má premiéra v mezku na nějaké akci (jinak mne v něm opravdu moc neuvidíte) tak to byla supr zábava. Díky tvůrcům, lidem co s tím měli starosti i kolegům pilotům z obou stran. a :sm31:
Vzhledem k neplánovanému zdržení na červené straně jsem dorazil o něco později. Stihl jsem však narolovat na stojánku s ostatními. Po chvíli přišel povel ke startu. Vzlétl jsem a dotahoval se na Wingmana. Křičím do mikrofonu - Wingmane přidej, já musím brzdit. A wingman nic. Jako by se nechumelilo se staví na křídlo a pozvolna přechází do visu čumákem vzhůru. Téměř visí na jednom místě. Jak ro dělá? Najednou si všímám čtverečků v pravé horní části obrazovky. Aha - tak to bude asi nějaký RED BOX hack, musím se zeptat wingmana, jak to dělá... po chvíli mě to vykoplo definitivně. Znovu jsem se připojil i na TS, zahlásil se, okamžitě šel do vzduchu a stoupal za ostatními. Asi ve dvou kilometrech jsem obdržel informaci o blížících se letounech P-38. Jeden z nich jsem zahlédl a vydal se za ním. Dělal ve vzduchu nějaké podivné akrobatické prvky. A - pán si spletl server, pomyslel jsem si a stiskl spouště. Nalevo od místa, kde má každé slušné letadlo trup zůstal motor, k němu připojený i kousek kabiny. Zbytek se mi zdál být nadbytečný (strašné, jak ti američani mrhaj materiálem, to by jim v říši neprošlo), tak jsem jej odpreparoval. Zorientoval jsem se a uviděl dalšího Lightninga. Zrovna se chystal k útoku. Zavřel jsem chladič a pustil se za ním plnou rychlostí. Dohnal jsem jej až po odhozu, když mířil nad blízkou továrnu. Pustil jsem za ním několik dávek. Asi jej jedna zasáhla, protože si to namířil přímo do jedné z továrních hal (asi chtěl tu opravu hned). Začal jsem ve spirále stoupat a uviděl dalšího Lightninga. Pronásledoval jej náš letoun a střílel po něm. Letěli směrem ke spojeneckým pozicím. V tom jsem uslyšel ve sluchátkách "buď ho ošij nebo mi ho nech...". "Ošij ho, dělej". Fučida je netrpělivý, říkám si. "Rudidlo, tak už ho sejmi nebo uhni." "No jo, ale já jsem asi pětset metrů nad vámi a celé to pozoruji. To bude asi někdo jinej". Nakonec se situace vyřešila vymazáním P-38 z oblohy. Vydal jsem se zpět ke kouřícímu Tirpitzu. Poblíž něj jsem spatřil další nepřátelský letoun. Kde na to ti amíci berou, pomyslel jsem si. Pustil jsem se za ním, ale brejknul mi a já musel útok přerušit. Dostal jsem se do blackoutu a jak jsem začal vidět, uviděl jsem na zemi výbuch. Kolem žádný další stroj. No tak to bude on, pomyslel jsem si když v tom stíhači v Me-109 hlásí bombardéry B-25 ve výšce čtyř tisíc merů. Začal jsem hned stoupat. Po chvíli jsem je uviděl. stoupal jsem za jedním z nich, bohužel moc blízko, poněvadž mě začali strašit palubní střelci. Pustím za ním jednu dávku a nastoupám si bokem, řekl jsem si. To však byla chyba. Uslyšel jsem ránu. bylo to docela blízko. pohnul jsem pákou, prošlápl pedály. pedály reagují, knipl ne. Sakra. zrovna teď. Snažil jsem se pomocí směrovky dostat do střelecké pozice, za letounem jsem poslal několik dávek a v mírném oblouku se vydal nad naše letiště. Odepnul jsem popruhy, otevřel překryt kabiny a vyskočil. Na letišti jsem se od ostatních dozvěděl, že dva sestřely mám potvrzeny. Škoda jen toho letounu. Mechanici budou muset namalovat na nový stroj lvíčka s bombou, znak naší JABO skupiny.
Asi se mnou budete souhlasit, tohle je přesně ten typ chování které vytýkáme public DS a jak někdo prohlásil v nedávno zamknutém vlákně chování, kvůli kterému si oblíbil CLDS, protože se tam údajně nevyskytuje.
Je to ostuda, zvláště když takovou věc udělá velitel uznávané letky, člověk stavěný (a stavějící se) do role morálního balvanu komunity.
Absurdním vrcholem celé situace je, když z toho ve finále vyvozuje závěry ve smyslu že jednal naprosto správně.
Mám obavu, že král je nahý. :rolleyes:
Upravil/a WT_Schmouddle dne 25-11-2005 11:02
Ano,ano Fuči...Skoro vše bylo napsáno,tak přidám jen malou trošku do mlýna...Jestli chce někdo poradit,jak úplně novou P-38 poslat po součástkách zpět do výrobního závodu,zeptejte se PETRASE tedy mě.Jen je potřeba smluvit předem místo,kam součástky dopadnou !!!!
Proč ???
Inu,dostal jsem se nad cíl,odhodil pumy,stoupal nad moře,vracím se pomoci v boji mým kamarádům ve zbrani a co nevidím? FW 190 !!!!! Pavlovův reflex :" Krvavé maso hozené před Pitbula"............zbytek akce sleduji až z NTRK ....
Postup demontáže :
-Pravé křidélko
-Levé křidélko
-Směrovky
-Levá polovina křídla i s motorem
-DEATH !!!!
-END !!!!
Fučiho pasivní sestřel,ale dostal mě i bez střelby !!!!!!!!!!!!
Takže pro příště PETRASI....uvědom si,v čem letíš a kvrdlej Joyem tak,abys LETĚL A NE DEMONTOVAL !!!!!
CR_PETRAS napsal:
....
Postup demontáže :
-Pravé křidélko
-Levé křidélko
-Směrovky
-Levá polovina křídla i s motorem
-DEATH !!!!
-END !!!!
....
hmmm, to je zvlastni, tohle se mi taky s bleskem jednou stalo, uz je to dyl ale moc dobre si na to pamatuju. Akorat to bylo naopak. Kazdopadne nevim v jakym uhlu si petras sestupoval a kdy jsi zacal vybirat, ale ja jsem jednou takhle "natahl" foka (typ nevim) ze se mu trochu pretrhly slachy! Konkretne na pravem kridle! ...to mi vrta hlavou?? cekal bych to obracene??
Upravil/a 310_Ikar dne 25-11-2005 23:33
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.