"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Existuje nejaky duvod, myslim technicky duvod, proc by ty vacky nemohly byt na ose jedna za druhou a prostou zatlacenim a pusunem toho pritlacovaciho vahadla by se prohodila ta aktivni, a to za ctyri vteriny a ne ctyri minuty? A zmena sily pruzin jakbysmet, skze predepinani a posun konce pruziny vuci ose otaceni toho vahadla? Mozna znim jako hnidopich, ale vadi mi ztracene prilezitosti :-(
O peníze nejde.
Pedály mám. Koupil jsem je starší, ale jako nové. ( myslím ,že od Big Joa.)
1. Bolí mě z toho nohy. Nejdříve šlapky a potom celá špajchla až po prdel.
Mám totiž v háji bederní a krční páteř, tak asi proto. Navíc je celá ta činnost
značně diskonfortní.
2. Tohle jsem tušil, ale chtěl jsem si mermomoci ověřit zda po technické-"pilotní"
stránce budou nějakým přínosem. Poctivě jsem trénoval, abych je jejich
ovládání precizně zvládal a zjistil jsem,že pro mě žádným přínosem nejsou.
Mám za ta léta twist tak perfektně zmáknuty, že prostě bedajle nepotřebuju.
Existuje nejaky duvod, myslim technicky duvod, proc by ty vacky nemohly byt na ose jedna za druhou a prostou zatlacenim a pusunem toho pritlacovaciho vahadla by se prohodila ta aktivni, a to za ctyri vteriny a ne ctyri minuty? A zmena sily pruzin jakbysmet, skze predepinani a posun konce pruziny vuci ose otaceni toho vahadla? Mozna znim jako hnidopich, ale vadi mi ztracene prilezitosti :-(
Recenze Thrustmaster AVA od Noobifiera. Ten, jenž testuje všechny joysticky. Hodně mě zaujalo, že AVA má obrovský rozsah. Warthog měl rozsah 20°. AVA začíná na 30° a s XL maskou má rozsah 43°, což je aktuálně nejvíc ze všech joysticků na trhu. Dále oceňuje že jsou vačky z kvalitního materiálu a styčná plocha je velmi dobře opracována. Ve videu je zmíněno, že páka má i tlumiče a do budoucna dostane i nastavitelné.
Noobifier má teda parádní výstavku hotasů
Jinak co se týče TM AVA, jestli chtějí dohnat co zaspali, tak by měli především zapracovat na programovatelnosti přímo do HW. Pořád bych raději volil základnu od Virpilu, s vědomím, že na ní mi budou fungovat všechny páky včetně těch od TM, než naopak...
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Moza Racing, jenž se do nedávna soustředila jen na kvalitní periferie pro uávodní simulátory, již brzy odhalí své nové periferie pro letecké simulátory, tak jsem zvědav. https://www.faceb...8D1Z6W9ikl
Přestav Logitech Extreme 3D Pro na Extreme Extreme 3d Pro Extreme
Nevím jaké zkušenosti máte s hallem a s použitím nějakým takovým nebo podobným způsobem. Já nepoužívám sketch pro Arduino, ale Mmjoy, nicméně za sebe mohu říci, že u mě to je vcelku na prd.
Jako ano, funguje to parádně, to jo, ale čas od času musím v Mmjoy překalibrovat hodnoty. U trimů to až tak nevadí, ale páky třeba na vrtuli mají občas posun o několik procent. Dole pak není 0 a nahoře není 100%.
Nevím jestli je to dlouhou nečinností, nějakým otřesem nebo záleží v jaké poloze se to probudí, ale vede mě to k názoru, že v tomto případě, jinak parádní předělávky Logitechu, nemusí mít tu neutrální polohu vždy na stejném místě.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.