November 21 2024 21:16:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kapitán Galland
Hiltos
Flankere, cituji: 'zokejove virtualni LW'. Kolektivni vina byla, je a bude.

MK_KaiN
Já to naopak okomentuji. Úsměv

WOLKE,zvedá prst a radí rozlišovat mezi nacistou a němcem,když v roce 1933 podpořilo ve volbách nový říšský sněm 92% voličů

Jestli myslíš volby, tuším na jaře 1933, tak tam tuším získali náckové nějakejch 40% hlasů, cca. Kde je těch zbytek, těch 60 %, ještě tam byli nějací jiný nackové?

větu z volebního programu NSDAP a to z roku 1920,kde se tvrdí,že Německu:" budou navráceny jeho kolonie a pomocí dalších územních nároků se stane znovu světovou velmocí.

Jako káždá politická strana se snažili zaujmout voliče. A proč takovej program? Třeba proto:
Dne 5. května 1921 předali Německu Spojenci plán reparačních plateb, na kterém se dohodli v Londýně. Požadoval splacení reparací v celkové výši 132 miliard zlatých marek a pohledávky v něm byly rozděleny na několik skupin, z nichž aktuální byly první dvě ve výši 50 miliard, které byly splatné ve formě ročních úroků. Přestože byl Londýnský plán plateb mírnější než předchozí návrhy, vyvolal v Německu šok a to především ultimativní formou předání.

Pokud by Německo nepřijalo plán do šesti dní, hrozili Spojenci okupací Porúří. Němci se rozhodli pro politiku plnění, jejímž cílem bylo prokázat nejvyšší možnou míru snahy podmínky splnit a tím přesvědčit Spojence, především Francouze, že příčinou nesplnění není zlá vůle Němců, ale prostá nesplnitelnost podmínek.

Reparace byly požadovány v penězích a to vzhledem k inflačnímu znehodnocení německé marky nebylo možné, proto mělo být placeno v devizách a ve zlatě. Rezervy zlata, resp. stříbra německých bank, nebyly neomezené. Kromě toho to vedlo k vydávání stále většího objemu papírových marek a tím i k narůstání inflace. Získat finance prostřednictvím další daňové zátěže obyvatelstva bylo nemožné.

když se tu zkrátí doba okupace čech a moravy,z šesti let na čtyři

Jj to se mi fakt povedlo Zamračený

Tak a nynčko mudruj Mrknutí

1stCL_Fucida
ZVP_flanker_cz napsal:
Jsem rád že se našel,mluvčí komunity,který každému napoví,co je trapné a co není : )Pro mne je vrcholem trapnosti,když žokejové slavné virtuální LW,zvdávají poctu pilotům nacistické LW,kteří sešli věkem,škoda že podobnou šanci sejít věkem neposkytli svým obětem.Pilotům,kteří se podíleli na nejagresivněji vedené vojenské kampani v dějinách,jež měla za cíl vyhladit celé národy "podřadných".Připadne mi trapné,když zde WOLKE,zvedá prst a radí rozlišovat mezi nacistou a němcem,když v roce 1933 podpořilo ve volbách nový říšský sněm 92% voličů (ostatní vhodili neplatné volební lístky).Příjde mi trapné,když se tu zkrátí doba okupace čech a moravy,z šesti let na čtyři,jak předvedl můj vážený oponent.Pro ilustraci,zde uvedu pouhou jednu větu z volebního programu NSDAP a to z roku 1920,kde se tvrdí,že Německu:" budou navráceny jeho kolonie a pomocí dalších územních nároků se stane znovu světovou velmocí."Co,nebo koho tím chtěli,v kulturním německém národě oslovit? Plnili to hoši svědomitě.
No je toho dost co mi příjde trapné,věc pohledu,řekl bych . )Uvedl jsem zde již jedno moudré rčení,o tom ,že "vše je vždy jinak" a vzpomínám si ještě na jedno pořekadlo.Pořekadlo starých slovanů:" es kommt der tag".
Opravdu ti přije trapné o Tom hovořit?
Letu zdar synci!

Určitě mi není trapné o tom hovořit. Na druhou stranu můj postoj k historii, nacismu a dalším věcem tady zazněl tolikrát, že je vlastně skoro zbytečné to opakovat znovu. Takže jen v rychlosti: nedokážu člověka nenávidět za to, že se narodil někde, nebo někomu. A myslím, že je to přístup správný. Nenávist dokážu cítit za to, co někdo udělal - byť i to je obtížné, protože se nikdy nedokážeme přesně vcítit do kůže někoho jiného a naplno tak vstřebat jeho pohnutky (třeba takový Göring). Takže v tomto směru si dovolím odsoudit jen skutečné extrémy, které jsou obecně zavrženíhodné snad dle všech lidských kultur (ideální příklad je třeba Mengele).

Jak jednou napsal jeden stíhač (nejsem si jistý, za jakou stranu létal): "Nejdůležitější je, aby se mladé generace poučily a nedopustily tak opakování této strašlivé historie"

Celkově vzato SVK nejsou pro filosofické diskuse úplně vhodnou půdou. Navíc v takové diskusi musí být obě strany ochotné alespoň vyslechnout názor protistrany.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Jirka
Tak jsem se uklidnil a jen dodám, že než se začne definovat vrchol trapnosti, bylo by vhodné si prostudovat dostupné informace k problematice. Protože teprve pak bychom tu mohli začít emočně prostou diskusi na úrovni.

313_123
jj (ježišmarjá tohle jsem nikdy nečekal, že udělám)
fuči má pravdu už to tu bylo xkrát
a už ani mě nenapadaj uderné reakce
a seznam místních nacků je všeobecně znám tak se nepřiznávejte ,neudávejte
ted už to není ani polehčující okolnost

jen jedno si neodpustím když se nadává do idiotů
numeroj to pochopím ten si o to koleduje (omluvné SZ pak taky potěší)
tak poprosím jen o trochu víc taktu chápu, že takovej paroubek, 123 a ostatní jsou paka, ale že to pronikne i do žumpy SVK jsem nečekal nebo jo Šklebící se

a vůbec na nadávámí sem tu já a konkurenčního idiota v rybníku nesnesu poprvý ste mě nakrkli Smutný

MK_KaiN
Mě se jeho manipulace s fakty docela líbí Úsměv

Např. ta věta o volbách kdy nový říšsky sněm podpořilo 92%. Je to z wiki, jenže to není celé Šklebící se

Svět mlčí, i když se NSDAP 14.7.1933 ustanoví jedinou legální stranou v Německu – ostatní strany jsou zakázány. Nový říšský sněm je podpořen 92% voličů – zbytek, odpůrci nacismu, odevzdal prázdný volební lístek.

To se pak honěj procenta Úsměv
Upravil/a MK_KaiN dne 25-02-2010 17:35

313_123
http://www.youtub...re=related

olda Olde maly
Safra, von je to samej advokát Cool

doktorkop
Hiltos napsal:

Prostě-lítejte si za koho chcete,ale vzhledem k historickým souvislostem,by jste se měli alespoň stydět
Šklebící se

ZVP_flanker_cz
Hiltos napsal:

No jo odpusť jen jsem si dovolil nesouhlasit,nesouhlas je jen vyjádřením názoru,nemyslím si že jsou vyznavači hákenkreutze,už jsi uklidněnej??

ZVP_flanker_cz
MK_KaiN napsal:
Mě se jeho manipulace s fakty docela líbí Úsměv

Např. ta věta o volbách kdy nový říšsky sněm podpořilo 92%. Je to z wiki, jenže to není celé Šklebící se

Svět mlčí, i když se NSDAP 14.7.1933 ustanoví jedinou legální stranou v Německu – ostatní strany jsou zakázány. Nový říšský sněm je podpořen 92% voličů – zbytek, odpůrci nacismu, odevzdal prázdný volební lístek.

To se pak honěj procenta Úsměv

ano je to z wiky,nechtělo se mi to dlouho hledat v moudrých knihách,co mám hezky v knihovně za zády,ale na tobě mě mrzí že neumíš číst,v závorce jsem uvedl,že zbytek odevzdal neplatné,tedy neoznačené blankety.100%-92% je 8% acht bych řekl - ))
mimochodem,co ty tvoje 4 roky okupace . ))))
jo abych nezapoměl okomentovat ten tfuj text vejš,nesmysl nesmysl a jesště jednou nesmysl . ))))
Upravil/a ZVP_flanker_cz dne 25-02-2010 18:03

ZVP_flanker_cz
nesmírně sae bavím . )

Panek
Neplatné lístky se nepočítají do 100%. Prostě to bylo 92% z platných lístků. Rozhodně to nebylo 92% ze vhozených lístků.

ZVP_flanker_cz
Panek napsal:
Neplatné lístky se nepočítají do 100%. Prostě to bylo 92% z platných lístků. Rozhodně to nebylo 92% ze vhozených lístků.

ale notáák,já jen chtěl aby to pochopil . )))

ZVP_flanker_cz
No nic jdu se bavit jinam . ))Cool

MK_KaiN
Seš v tom nějakej zamotanej, co? Šklebící se

j4ck41
*** eh co, kaslu na to zatahnut se do toho ***

akorat flankere co jsem podle tebe ja kdyz ofiko litam za cervenou letku, ale klidne si sednu i do masin temny strany?
Upravil/a j4ck41 dne 25-02-2010 19:26

czs_scharck
Ještě řekni, že v tom modrým éru lítáš i s municí a nedejbože střílíš na červený správňáky ?!
. . . zvrhlík, vyvrhel, chuligáán . . . upálit Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Panek
A nejhorší jsou ti, kteří sednou do nacistického bombardéru. Mrknutí

ZVP_flanker_cz
VGR_j4ck41 napsal:
*** eh co, kaslu na to zatahnut se do toho ***

akorat flankere co jsem podle tebe ja kdyz ofiko litam za cervenou letku, ale klidne si sednu i do masin temny strany?

No co bys byl??Pilot "temný strany"CoolAle vážně,tady se objevuje stále jeden lajtmotiv,toho že ten kdo lítá "temnou stranu"je apriori vyznavač hakenkreutze,chhlapci,už jsou na to evidentně,předráždění,ale pánové,ne každý,kdo se otře o "temnou stranu" si to myslí.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,231 návštěv