Skinheads
|
WT_Pedropan |
Přidané 16-08-2006 15:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Nemyslím, že žiji pouze přítomností. Obdivuji to, co dokázal Karel IV. (ha, poloviční Lucenburk, počítá se? ), Žižkovo válečnické umění a schopnost improvizace v bitvě u Sudoměře a spoustu dalších postav naší minulosti...ale být na to hrdý? Nemám na jejich činech nejmenší zásluhy, stejně tak jako nemám nejmenší zásluhy na tom, že mne s nimi spojuje jakási národnostní příslušnost....
No jo, no... Tak jako bych nic neřek... To si raději napiš "von Peterswald"... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-08-2006 15:39
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Nemyslím, že žiji pouze přítomností. Obdivuji to, co dokázal Karel IV. (ha, poloviční Lucenburk, počítá se? ), Žižkovo válečnické umění a schopnost improvizace v bitvě u Sudoměře a spoustu dalších postav naší minulosti...ale být na to hrdý? Nemám na jejich činech nejmenší zásluhy, stejně tak jako nemám nejmenší zásluhy na tom, že mne s nimi spojuje jakási národnostní příslušnost....
Jezismarja, blahoslaveni chudi duchem nebot jejich je kralovstvi nebeske...
Mozna je to tak lepsi.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 16-08-2006 15:57
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Já si říkal kluci, že vás určitě potěším.... |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 16-08-2006 16:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Ještě větší....potěšení než jsme doufali :-)
Jsi například hrdý na to, že můžeš mít před nickem 1stCL?
Upravil/a WT_TeeDee dne 16-08-2006 16:01
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 16-08-2006 16:08
|
Uživatel
|
WT_TeeDee napsal:
Ještě větší....potěšení než jsme doufali :-)
Jsi například hrdý na to, že můžeš mít před nickem 1stCL?
Ano...v rámci virtuálního světa určitě. Bylo mojí volbou do této letky vztoupit a o tu jedničku před nickem jsem se musel určitým způsobem zasloužit. |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 16-08-2006 16:21
|
Uživatel
Příspěvek: 568
|
Uz posledni prispevek o skinheadech :
Vcera jsem mluvil dlouze s byvalym skinheadem(mym vybornym kamaradem) a ten mi pohled na vec ujasnil.
Duleztitou veci je to, ze hnuti skinheads by melo byt absolutne apoliticke a melo by se zabyvat pouze lokalnimi problemy a reseni pouze techto lokalnich problemu bez premysleni nad dopadem globalnejsim. (odborari a jini mistni aktiviste)
Ideologie(at z ekonomickeho pohledu Rooka znacne pokulhava) je jedna vec, ale dle dlouholetych zkusenosti nejde 95-ti % o nic jineho nez si vybit svoji agresi a kompenzovat si sve nedostatky. To se taky projevovalo v jejich "frakci" a proto se rozhodl tam dale nesetrvavat.
Ovsem upozornil mne na skutecnost, ze zfanatisovanym skinheadum rozumne vysvetlit toto nelze. Nechteji to pry pochopit. Tedy nezbyva nic jineho, nez cekat, ze na to prijdou sami.
Do te doby je i on sam bude povazovat za agresivni a nebezbecne hnnuti.
Ideologie je jedna vec, realita jina. Nevideli jsme tu neco podobneho 40let ? |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 16-08-2006 16:29
|
Uživatel
Příspěvek: 568
|
A jsem hrdy na to, ze zvladnu zazpivat nasi hymnu z dobrou intonaci narozdil od vetsiny lidi, kteri tu ziji.
Vy žáby :lol: :lol: :lol:
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 16-08-2006 16:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Ucho napsal:
BTW test vlastenectví ;-)
Co potěší vlastence více?:
1) když se sem, třeba vietnamec, vůbec nedostane
nebo
2) když jeho děti mluví téměř rodinou češtinou a ve škole se učí lépe jak 80-90% místních
mno uprimne me to je ouplne jedno. jestli se sem VC nedostane tak se o tom nedozvim. to jak se ucej se taky nedozvim, takze zustava pouze ta rec. pokud maly decka mluvej takrka rodilou cestinou tak me to zase az tak moc neprekvapuje, ale urcite to potesi. U tech starsich chapu ze s tim maj problemy (jako bycho meli my kdybychom se museli ucit kunkat vietnamsky) ale ocenuju snahu. sice je to mnohdy srandovni i tercem ftipu ale s vetsinou se da nejak dorozumet. takze pak nemam problem zajit si do vietnamsky hospy u nas na sidlisti a "pokecat" (rukama, nohama, tuzkou a papirem) s jednim vietnamskym fotrikem jaky to bylo kdyz v letech 73-75 slouzil u NVA a podilel se na zaverecne ofenzive Vietnamske valky. kdyz tady podnikaj, studujou, platej dane a zijou normalnim obcanskym zivotem tak nevidim zadnej problem a klidne bych je menil kus za kus s nepracujicima ciganama |
|
|
|
Pavel |
Přidané 16-08-2006 16:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 16.01.06
|
312_HeRa napsal:
A jsem hrdy na to, ze zvladnu zazpivat nasi hymnu z dobrou intonaci narozdil od vetsiny lidi, kteri tu ziji.
Vy žáby :lol: :lol: :lol:
A to se počítá
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
|
|
|
|
312_Karl |
Přidané 16-08-2006 19:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 337
|
Hero na LANce v rijnu to predvedes pred nastoupenou jednotkou a rozvinutou zastavou!!!! A beda Ti, jak ne! :clap: :lol:
Upravil/a 312_Karl dne 16-08-2006 19:22
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 16-08-2006 20:21
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
hosi hosi... hlad a polske vsi na vas...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 16-08-2006 20:26
|
Uživatel
|
Opitz napsal:
hosi hosi... hlad a polske vsi na vas...
No ten hlad chápu....ale co má polská vesnice společného s touhle debatou...no možné je všechno... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 16-08-2006 22:10
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
WT_Horrido napsal:
Mozna je to tak lepsi.
Jami neboj, nejsi v tom sám. Jsem také rozumu poněkud mdlého a otázky, které si kladeš, si ani já nedokáži zodvědět.
Snažím se za to svým dětem vštípit, aby byli především slušní lidé bez předsudků vůči ostatním. A aby se s podobně smýšlejícími po celém světě snažily ze všech svých sil přispět k tomu, aby se co nejvíce obyvatelům této planety žilo alespoň tak dobře jako nám tady.
Asi nejsem dobrý Čech :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 16-08-2006 22:43
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
http://www.reflex...efault.php
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 16-08-2006 22:45
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 16-08-2006 23:42
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
WT_Horrido napsal:
Mozna je to tak lepsi.
Jami neboj, nejsi v tom sám. Jsem také rozumu poněkud mdlého a otázky, které si kladeš, si ani já nedokáži zodvědět.
Snažím se za to svým dětem vštípit, aby byli především slušní lidé bez předsudků vůči ostatním. A aby se s podobně smýšlejícími po celém světě snažily ze všech svých sil přispět k tomu, aby se co nejvíce obyvatelům této planety žilo alespoň tak dobře jako nám tady.
Já asi taky ne...vlastně ani nevím, jak má takový dobrý Čech vypadat, žádného jsem asi ještě nepotkal....
....no alespoň jsem měl štěstí v tom, že jsem místo toho potkal docela dost dobrejch lidí.... |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 16-08-2006 23:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
1stCL_Jamamoto napsal:
310_cibule napsal:
WT_Horrido napsal:
Mozna je to tak lepsi.
Já asi taky ne...vlastně ani nevím, jak má takový dobrý Čech vypadat, žádného jsem asi ještě nepotkal....
....no alespoň jsem měl štěstí v tom, že jsem místo toho potkal docela dost dobrejch lidí....
Jo kuci, tak nejak. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 17-08-2006 00:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Patrikhuhu napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
310_cibule napsal:
WT_Horrido napsal:
Mozna je to tak lepsi.
....no alespoň jsem měl štěstí v tom, že jsem místo toho potkal docela dost dobrejch lidí....
Jo kuci, tak nejak.
Sem se dočetl, že lidi se maj zřejmě až moc dobře...
Tak jak to teda je?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
Glad69 |
Přidané 17-08-2006 01:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 343
Založený: 07.01.06
|
Dobre panove...Jsem skinhead! JSEM hrdy na to, ze jsem Cech-jsem hrdy na to, ze jsem prislusnik tohota naroda! ALE nepovazuju jine narody za menecene, nebo opovrzenihodne. Chapu, kdyz je Rus hrdy na to, ze je Rus, Francouz na to, ze je Francouz, Anglican na to, ze je Anglican, Japonec na to, ze je Japonec.Jsem hrdy na to, ze se o svou rodinu dokazu postarat a nejsme zavisli na nejakych socialnich davkach!
NEJSEM rasista! Mam kamarady cernochy...S jednim z nich byl pred x lety rozhovor v Blesku s nadpisem Cerny skin bombera nesunda.
Za poslednich 10 let, co jsem ve skins subkulture jsem mel jedine fyzicke vymeny nazoru s nekym pouze tehdy, pokud nazis prisli "navstivit" nejaky nas Oi! koncert.
O cem to teda je? Je to o pocitu sounalezitosti.O tom, ze se Te kamos nikdy nenecha ve stychu.O zabave, o chozeni na koncerty, o protestu.O tom, ze mas jine hodnoty, nez 99% spolecnosti-ne nejaka ideologie,ale vira v pratelstvi, vira ve sve schopnosti.Nic jineho nam nezbyva! My vime,ze na co si nevydelame vlastnima rukama, to nemame.
JSEM striktne proti nacismu, fasismu a komunismu.Tyhle sracky stvou nejen mne,ale i stovky dalsich skins z cele CR.
Oi! domluvil jsem! |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 17-08-2006 06:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Glad69 - tak to jsi asi jeden z mála skinheadů s tímto pohledem......znám ještě jednoho s tímto názorem, zbytek je bohužel "póvl"... |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 17-08-2006 06:52
|
Nováček
Příspěvek: 71
Založený: 31.12.05
|
Tak původně jsem sem nic nechtěl napsat, ale se skinhedama já osobně mám jen negativní skušenosti( asi jsem vždy potkal ten póvl). Vždycky se chovali agresivně, tím, ale nechci říct, že bych všechny šmahem odsoudil. S cikánama mám taky hodně špatný skušenosti a kromě těch co pracují je nesnáším. Jinak je mi úplně fuk, jestli je člověk bílej, černej nebo fialovej, hlavní je aby byl slušnej. Jinak ať je odkudkoliv tak ať se tam vrátí. |
|
|